gatokratoras Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά μια βοήθεια, προσφερθηκα να κανω ενα format μαυρη η ώρα σε ενα pc και εμπλεξα, γιατι η εικονα εσπαγε σε κομματια εβγαλα την καρτα γραφικων να την ελεγξω και απο τοτε και μετα δε ανοιγει η οθονη με τίποτα, τα προσπαθησα ολα... Αποσυνδεσα οτι hardware υπαρχει, εβγαλα τις ram τις αλλαξα θεση μετα τις ξαναβαλα οπως ηταν, εβγαλα την μπαταρια απο την motherboard, το κουφο ειναι οτι τα κανα ολα αυτα δε αναβει η οθονη και σε μια φαση βγαζω το usb του πληκτρολογιου και αναψε. Η εικονα συνεχιζε να ειναι κομματιασμενη, μετα ο αμοιρος αποσυνδεσα την οθονη και την εβαλα στο δικο μου pc και οταν ξαναπηγα να την βαλω στο κουτι που εκανα format παλι δε αναβει παρολο που εχω κανει τα παραπανω βηματα απο 10 φορες το καθενα, καμια ιδεα? Τουλαχιστον καποιον τροπο να δω αν φταιει η καρτα γραφικων, και μη μου πειτε να βαλω μια αλλη να δοκιμασω γιατι δε εχω καποια αλλη. Ευχαριστω...
rafinos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Καταρχή μπορεί να έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών... επίσης μπορεί να έχει και θέμα με την μπαταρία... για αυτό βγάλε μια ακόμη φορά την κάρτα και ξαναβάλτην καλά... και βγάλε την μπαταρία για κανά 20λεπτο (κανονικά θέλει λιγότερο)... ο υπολογιστής να είναι κλειστός από το ρεύμα (τον διακόπτη στο τροφοδοτικό) και να πιέσεις το Power button 5-6 δευτερόλεπτα πριν επιχειρήσεις να πειράξεις το οτιδήποτε στον υπολογιστή για να φύγει το ρεύμα...
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 ποια καρτα γραφικων εχει το προβλημα; παντως να ξερεις,αυτο με την κομματιασμενη επιφανεια δηλωνει προβλημα της καρτας γραφικων.Μην αγχωνεσαι.
gatokratoras Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Το κόλπο με την μπαταρία το έκανα και δε λύθηκε το πρόβλημα, η καρτα ειναι η nvidia geforce4 mx440 μιλαμε για παλιατζουρα. Επίσης η πλακα ειναι οτι δε μπορω να βρω και τι motherboard εχει γιατι εκει που το εγραφε εχει φυγει το αυτοκολλητο
WalkerSW Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μάλλον τα έφτυσε η κάρτα. Μάλλον τα έφτυσε η κάρτα.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 η 440 εβγαινε σε agp οποτε ειναι και αρκετα δυσκολο να βρεις καρτα πλεον για να γινει η αλλαγη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα