mynam3 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Γινεται με καποιον τροπο να ανεβασω το upload της γραμμης? Αυτη την στιγμη το router λεει Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.052 / 16.703 Μπορω αυτο το 1,052 να το κανω διπλασιο η εστω κατι παραπανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δυστηχώς δεν γίνεται εκτος και αν πας σε vdsl που ειναι μεγαλύτερο το upload , βέβαια παίζει ρόλο ποσο μακρια εισαι απο το dslam γιατι και vdsl να βάλεις αν εισαι μακριά δεν θα εχεις πολυ καλο upload και download 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 αν θυμαμαι καλα στην forthnet αν ζητησεις static ip μπορεις να βαλεις και 2 Mbps upload(+8 ευρω χρεωση) Επαναλαμβανω ΑΝ θυμαμαι καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Νομιζω ναι παίζει αυτο αλλα και παλι εξαρτάται αυτο με το dslam που ανέφερα παραπάνω , φαντάσου δηλαδη να το βάλεις για αυτον τον λόγο να πληρώσεις και τελικα να ανέβει ελάχιστα το upload , εκτος των αλλων δεν θα έβαζα static ip εκτος και αν την χρειαζόμουν οπωσδήποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Νομιζω ναι παίζει αυτο αλλα και παλι εξαρτάται αυτο με το dslam που ανέφερα παραπάνω , φαντάσου δηλαδη να το βάλεις για αυτον τον λόγο να πληρώσεις και τελικα να ανέβει ελάχιστα το upload , εκτος των αλλων δεν θα έβαζα static ip εκτος και αν την χρειαζόμουν οπωσδήποτε επειδη παλιοτερα το ειχα ψαξει και μαλιστα θυμαμαι συζητηση με τον πουλινο σε αλλο θεμα για να σου βαλει 2Mbps upload σε γυρναει σε annex m και static ip αλλιως δεν γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Αμ μπράβο το annex m ειναι της static και ειχε κολλήσει το μυαλό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 ναι στην forthnet Γινεται .στην ουσια δεν πληρωνεις το annex m αλλα πληρωνεις την static ip και μετα σε βαζουν σε annex m.αν εισαι πολυ μακρια ισως να μην φτασεις τα 2 mbit.βεβαια δοκιμαστικα αν γυρισεις το ρουτερ σε annex m και σε γυρισουν και απο μεσα σε annex m θα μπορεσεις να δεις που φτανεις.το Policy θα σε κοβει βεβαια στο 1mbit αλλα θα δεις ποσο συγχρονιζεις. λογικα παντα ναι αν εχεις καποιο σωστο ρουτερ θα πλησιασεις αρκετα κοντα στα 2 mbit upload με βαση οτι εχεις αρκετα καλη γραμμη 16mbit.δεν βλεπω ολα τα χαρακτηριστικα της γραμμης απλα κανω υποθεση.εγω που παιζω κοντα στα 15(τωρα παιζω λιγοτερο λογω θεμα εσωτερικης που δεν γινεται να φτιαχτει) ειχα δει με Linksys 1700kbit upload.τωρα ειμαι σε annex m και εχω 1387 upload παρολο που εχω θεμα στην καλωδιωση.απλα ειναι +8 ευρω ενω το vdsl που μαλλον λογω αποστασης δεν μπορεις να βαλεις ειναι +10.εκτος αν βαλεις vdsl απο kv αν εχουν αλλαξει τα καφαο με Kv στην περιοχη σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα