Elerrion Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 1100-1250 (θα αγοραστή γύρο στον Ιούνιο)Για Gaming και video recording (με επιφύλαξης στο δεύτερο)Διαθέτω μια LG FLATRON W2042S είναι ειδή 6 χρονών αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα να γυνή αλλαγή .Χρειάζονταν πληκτρολόγιο ποντική ηχεία αλλά δεν είναι μόνο αν δεν επιβαρύνουν σημαντικάΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Όσον άφορα τα καταστήματα δεν υπαρχή περιορισμός άλλα θα πρέπει να έχουν δόσης με πιστωτική κάρτα Θα στήσω μόνος μου το σύστημαχωρίς λυτουργικο σηστιμα.
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Φίλε μου ρίξε μια ματιά να πάρεις μια ιδέα στις άλλες συνθέσεις, αλλά 6 μήνες είναι πολλοί στην τεχνολογία και ότι συζήτηση και ν'ανοιξουμε το πιθανότερο είναι να έχει ανατραπεί ως τότε.. Μια γενική κατεύθυνση σε αυτά τα χρήματα είναι ότι μπορείς να έχεις τελευταία γενιά Intel επεξεργαστή,και πολύ καλή κάρτα γραφικών,όπως και SSD.. 1
Millennium Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Πάνω σε αυτή την οθόνη θα το στήσεις..;
Elerrion Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Πάνω σε αυτή την οθόνη θα το στήσεις..; Αυτήν την οθόνη διαθέτω στο τωρινό μου pc δεν ξέρω αν χριαζετε και αλλαγή για να απόδοση καλύτερα τα γραφικά. Αν χριαζετε τότε θα πρέπει να συμπεριλάβω στο ποσο και κενουργια οθόνη. Φίλε μου ρίξε μια ματιά να πάρεις μια ιδέα στις άλλες συνθέσεις, αλλά 6 μήνες είναι πολλοί στην τεχνολογία και ότι συζήτηση και ν'ανοιξουμε το πιθανότερο είναι να έχει ανατραπεί ως τότε.. Μια γενική κατεύθυνση σε αυτά τα χρήματα είναι ότι μπορείς να έχεις τελευταία γενιά Intel επεξεργαστή,και πολύ καλή κάρτα γραφικών,όπως και SSD.. Το ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη χρονική απόσταση αλλά επειδή το pc θα το πάρω καπάκι Ιούνιο μετά της πανελλήνιες και προφανώς πριν δεν θα έχω χρόνο για κάνω ερεύνα θέλω να μαζέψω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορώ. Ευχαριστό πολύ για τα μνμ σας
Zapee995 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδη θες προταση για συστημα τωρα και μετα απο 6 μηνες θα πας να το παρεις με κλειστα τα ματια? αφου το βλεπεις και μονος σου οτι ειναι μεγαλο το κενο...ριξε μια ματια στα αλλα topics με το ιδιο budget και μεχρι τοτε βλεπεις..
fatals Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Που το λέει ρε παιδιά ότι θα το πάρει σε 6 μήνες;
Elerrion Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδη θες προταση για συστημα τωρα και μετα απο 6 μηνες θα πας να το παρεις με κλειστα τα ματια? αφου το βλεπεις και μονος σου οτι ειναι μεγαλο το κενο...ριξε μια ματια στα αλλα topics με το ιδιο budget και μεχρι τοτε βλεπεις.. Θα ρίξω (και έχω ριξε αρκετά της τελευταίες μέρες) και δεν θέλω κάτι για να το πάρω τύφλα σε 4 μήνες (τόση είναι για τον Ιουνίου) απλα σκεφτόμουνα να πάρω μια πιο συγκεκριμένη ιδέα στο σήμερα ώστε να μπορώ να έχω καλύτερα κριτήρια για τότε.
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Κανένα θέμα φίλε μου,το μόνο εύκολο είναι να σου φτιάξουμε μια σύνθεση. Gaming με δυνατότητα oc 1
Millennium Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Αυτήν την οθόνη διαθέτω στο τωρινό μου pc δεν ξέρω αν χριαζετε και αλλαγή για να απόδοση καλύτερα τα γραφικά. Αν χριαζετε τότε θα πρέπει να συμπεριλάβω στο ποσο και κενουργια οθόνη. Το ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη χρονική απόσταση αλλά επειδή το pc θα το πάρω καπάκι Ιούνιο μετά της πανελλήνιες και προφανώς πριν δεν θα έχω χρόνο για κάνω ερεύνα θέλω να μαζέψω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορώ. Πολύ καλύτερη εμπειρία θα χεις με άλλη οθόνη και σε τέτοιο budget-μηχάνημα δε νοείται να χεις 20αρα.Από την οθόνη θα ξεκινούσα εγώ. Να κάνεις και μια αντίστοιχη έρευνα αγοράς τότε, όταν θα αποφασίσεις να το πάρεις. 1
naruto14 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Αν και εγώ σκοπεύω να αγοράσω PC τον Ιούνιο, έχω αρχίσει να κάνω έρευνα και να μαθαίνω ήδη κάποια πράγματα από τώρα. Σε αυτό το budget θα ήταν εφικτός ένας i7? Γιατί θεωρώ πως θα έχει μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και θα βγάλει 5 χρονάκια για high end gaming.
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Είναι ,αφαιρείς το oc και βάζεις i7.
naruto14 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Είναι ,αφαιρείς το oc και βάζεις i7. Δεν μπορούμε να βάλουμε κάποιον i7 με OC? Ίσως αν κόβαμε λίγο από το κουτί...
pnick Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Αν πάς στον Hyper Evo για ψύξη δεν χρειάζεσαι πολύ ακριβό κουτί. Ακόμα και το 200R της Corsair με 55€ χωράει ό,τι αερόψυκτρα θελήσεις να βάλεις, ακόμα και πολλά μοντέλα υγρόψυξης. Εγώ έχω το Η80i στο κουτί αυτό και είμαι φοβερά ευχαριστημένος. Γλυτώνεις μάνι-μάνι 20€. Και κατά την γνώμη μου αν δεν σκοπεύεις να κάνεις SLI στο μέλλον μπορείς να πάς και σε φθηνότερη μητρική, απλά να έχει μία θέση PCIe16x16 οπωσδήποτε για την gtx 770. Αυτή που έβαλε ο fatals κάνει, αλλά μπορείς και ακόμα πιο κάτω να πας σε gigabyte πάντα.
Millennium Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Τι να τον κάνεις τον i7 για gaming; Θα σου κόψει από άλλα parts πιθανόν.Μη νομίζεις οτι ο τετραπύρηνος με HT θα σε ωφελήσει σε αυτό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα