Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αποφάσισα! Θα αγοράσω κινέζικο smartphone. Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής :

Επειδή θα το παραγγείλω από minideal τι θα γίνει με τον φορτιστή; Είδα ότι έχει τον "αμερικάνικο". 

Ποιο θεωρείτε εσείς το κορυφαίο κινέζικο με ταβάνι τα 150-160 € ;

Εγώ είδα τα εξής : Lenovo a830, a820. 

Δημοσ.

ωραιος που το σκεφτηκες.

Εγω εχω παρει απ το minideal ηδη 3 κινητα...

με 177 ευρω πηγαινε στο lenovo P780 , (ηδη εχω παρει 2 εγω)
και τωρα με 140 ευρω περιμενω σε 5 μερες το lenovo S650 (μοντελο του Δεκεμβριο 2013 , και το πηρα για φιλο να δουμε πως ειναι )
Το 830 και 820 ειναι λιγο πιο παλια μοντελα αλλα και αυτα ειναι κορυφη...
πες μας τι ακριβως θες να κανεις με το κινητο...
Εγω λεω πηγαινε στο P780 με κορυφαια μπαταρια ....Θα δεις διαφορα.
Τωρα για τον φορτιστη που λες , θα τους το πεις ,οτι θες και για ευρωπη και θα στο βαλουν αυτοι μεσα...
και τις 2 φορες ηρθε μαζι μεσα με το κουτι....(αφου το τσεκαρουν και αυτοι πριν το στειλουν).

Αλλιως αν δεν σου ερθει , θα παρεις τον φορτιστη , θα πας σε μαγαζι με ηλεκτρονικα και θα παρεις εναν που κανει λιγοτερο απο 1 ευρω.
Επιπλεον , το minideal εχει το δικο του νημα στο forum του myphone και εκει λες τι αλλο "extra και δωρα '' θες με την αποστολη.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ glix! Εσύ ποιο κινητό μου προτείνεις μέχρι 160 ευρώ; 
Το θέλω κυρίως για καμιά φωτογραφία και σερφάρισμα...
Επίσης μου αρέσει η μεγάλη η οθόνη!

Δημοσ.

Απο το minideal αν επιλεξω με απλο ταχυδρομειο δεν υπαρχει καποιο θεμα με τελωνειο ε; 

Συνηθως δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τελωνειο.

Εαν θες να διαβασεις για το κινητο που σου λεω εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=369820

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=369820&page=144

Δημοσ.

Μια χαρά υποστηρίζει 3g. Απλά πρέπει να πάρεις την έκδοση που λέει, WCDMA

Κατά 99% δεν περνάει τελωνείο αν στο στείλουν με απλό ταχυδρομείο.. 

+1 στο Xiaomi και από μένα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υποστηρίζει ελληνικό 3G.  :confused:

Κάποια άλλη πρόταση;

Μια χαρά υποστηρίζει 3g. Απλά πρέπει να πάρεις την έκδοση που λέει, WCDMA

Κατά 99% δεν περνάει τελωνείο αν στο στείλουν με απλό ταχυδρομείο.. 

+1 στο Xiaomi και από μένα.

Αυτο ακριβως που ειπε ο fatals τον πρωτο καιρο ειχε βγει μια εκδοση η οποια δεν υποστηριζε 3g μετα απο λιγο καιρο βγηκε

Δημοσ.

Σου παραθετω και ενα μινι review μου μιας που το εχω(απο το myphone)

+Απιστευτη συναρμογη(οχι μονο για τα λεφτα του,αλλα και σε σχεση με ακριβοτερα κινητα),παροτι πλαστικο ειναι πολυ ποιοτικο
+Δεν κολλαει με τιποτα,απο Ελλαδα θα μπορουσα να το συγκρινω μονο με >250 ευρω κινητα σε εμπειρια χρησης
+Αψογη συνδεσιμοτητα out of the box(δλδ wifi,3g,gps δουλευουν τελεια χωρις κανενα tweak,ειδικα wifi ειναι εκπληκτικο)
+Αρκετα ωραιο το notification led,ειδικα η θεση του
+Και το μεγαλυτερο για το τελος,απλα MIUI,η θα την λατρεψεις(το πιθανοτερο),η θα την μισησεις(σπανιο,κυριως λογω ελλειψης app drawer).Οι περισσοτεροι πρωτη φορα ερχονται σε επαφη μαζι της,εγω την ειχα δοκιμασει και ported με την τιμια μπακατελα μου(wildfire s),ειναι οτι πληρεστερο σε custom rom υπαρχει(ειναι custom στην ουσια γιατι παταει σε ics),αλλα στην ουσια ειναι ενα καινουριο λειτουργικο.Πανεμορφη εμφανιση,φουλ παραμετροποιησιμη(αλλα χωρις να χρειαστει να ψαχνεις launchers κλπ),και δενει αρμονικα με το hardware(ακομα και με 50mb ram να μενουν,δεν κολλαει).Αλλα αν παλι δεν σ'αρεσει το www.needrom.com ειναι εκει!

-Δεν εχει φωτιζομενα buttons
-Εχει οντως μεγαλο bezel,θα μπορουσε να βγει με πιο μαζεμενες διαστασεις
-Ελαφρως βαρυτερο απ'οτι περιμενα,δεν ειναι αναγκαια αρνητικο,εγω το εχω συνηθισει και μου φαινεται απλα στιβαρο
-Θα ηθελα λιιιγο καλυτερη μπαταρια,μου κραταει 24 ωρες μεχρι να παει 14% με αρκετη χρηση,θα ηθελα να βγαζει μιαμιση μερα ομως
-Η καμερα του ειναι μαλλον το μεγαλυτερο μειον που βρισκω(ειμαι ομως με την στοκ εφαρμογη),σε συνθηκες καλου φωτισμου ειναι οκ χωρις ζουμ,αν ομως ζουμαρεις πιξελιαζει απο την πρωτη σκαλα αρκετα.Σε χαμηλο φωτισμο δεν εχω πειραματιστει,αλλα δεν νομιζω οτι θα εντυπωσιαστω κιολας(εχω δει και samples στο internet)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ glix! Εσύ ποιο κινητό μου προτείνεις μέχρι 160 ευρώ; 

Το θέλω κυρίως για καμιά φωτογραφία και σερφάρισμα...

Επίσης μου αρέσει η μεγάλη η οθόνη!

Σου λεω την γνωμη μου εγω...

Επειδη το minideal θα ειναι κλειστο μεχρι 4/02, πηγαινε ταβανι στα 175 περιπου για το P780

Οσο μεγαλη η οθονη που λες, τοσο θα εχεις χειροτερη αναλυση στην οθονη, καθως θες μεγαλη οθονη με λιγα λεφτα....

Δεν γινεται ομως αυτο....Το θεμα ειναι να μπορεις να δεις και τις φωτο που θες στο κινητο με ωραια αναλυση ,χρωμα κτλ.

Εγω με το P780 ,οσες φωτο εβγαλα βραδυ ειναι πολυ καλες...Γενικα το κινητο ειναι το κατι αλλο....

Τωρα αν θες κατω απ τα 160 ευρω, σου ξαναλεω, σε λιγες μερες ερχεται το S650 στα 138 ευρω καπου εκει για εναν φιλο (μοντελο του Δεκεμβριου το κινητο αυτο, καινουργιο και δεν ξερουμε παρα πολλα)....

Δες λιγο και το ΖΤΕ v967s στα 120 ευρω περιπου...

Οπως και το Α850 που λες με 5.5 οθονη αλλα δεν εχει για εμενα καλη αναλυση οθονης.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σου λεω την γνωμη μου εγω...

Επειδη το minideal θα ειναι κλειστο μεχρι 4/02, πηγαινε ταβανι στα 175 περιπου για το P780

Οσο μεγαλη η οθονη που λες, τοσο θα εχεις χειροτερη αναλυση στην οθονη, καθως θες μεγαλη οθονη με λιγα λεφτα....

Δεν γινεται ομως αυτο....Το θεμα ειναι να μπορεις να δεις και τις φωτο που θες στο κινητο με ωραια αναλυση ,χρωμα κτλ.

Εγω με το P780 ,οσες φωτο εβγαλα βραδυ ειναι πολυ καλες...Γενικα το κινητο ειναι το κατι αλλο....

Τωρα αν θες κατω απ τα 160 ευρω, σου ξαναλεω, σε λιγες μερες ερχεται το S650 στα 138 ευρω καπου εκει για εναν φιλο (μοντελο του Δεκεμβριου το κινητο αυτο, καινουργιο και δεν ξερουμε παρα πολλα)....

Δες λιγο και το ΖΤΕ v967s στα 120 ευρω περιπου...

Οπως και το Α850 που λες με 5.5 οθονη αλλα δεν εχει για εμενα καλη αναλυση οθονης.

το 650 μου ακουγεται αρκετα σουπερ και για την τιμη αυτη

τελικα το ειδες ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...