EvilEyes Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Χαίρεται, έχω ένα σχετικά παλιό pc ενός πελάτη που θέλω να του κάνω format. Φοράει έναν p4 και 512mb ram. Δυσκολεύομαι να βρω πιο μοντέλο μητρικής φοράει για να κατεβάσω τους drivers. Έβγαλα μία φωτογραφία μήπως και μπορέσετε να με βοηθήσετε.
SPANK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Αν εχεις windows επάνω τώρα και μπαίνεις κανονικά κατεβασε το cpuz και δες το μοντέλο στην καρτέλα mainboard
EvilEyes Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δυστυχώς δεν έχει περασμένα windows. Σκόπευα να του περάσω τα 7άρια αλλά μου πετάει ένα fatal error κατά την εγκατάσταση και αποφάσια να του βάλω τα Xp.
SPANK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Λιγο δύσκολο να φανει απο την φωτογραφία , δεν γράφει τιποτα ανάμεσα στις pci η την agp ?
paylidis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Λιγο δύσκολο να φανει απο την φωτογραφία , δεν γράφει τιποτα ανάμεσα στις pci η την agp ? αν δε γραφει εκει (που ειναι το συνηθεστερο) ξηλωσε τη μητρική να δεις απο πίσω... στο BIOS ή στο ΡΟSΤ τσεκαρες μηπως εχει κατι ; (αν και δε νομίζω για τόσο παλιό μηχανημα)
Thanos1972 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 δες λιγο τι γραφει επανω στημ θυρα την μωβ-ροζ τι ειναι.ξεχασα και το ονομα της αυτη την στιγμη,παραλληλη ειναι,τι ειναι? εκεινο το ταμπελακι τι γραφει επανω?
CaptainHog Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Βαλε πανω τα πραματα για να δουλεψει η μητρικη. Μπες βιος και θα δεις πανω πανω στο βιος ( πανω στο υποτιθεμενο πλαισιο, οχι στο μενου επιλογων) να γραφει χχχχχ βιος. Οπου χχχχ η μαρκα της μητρικης. Τωρα αν κοιταξεις στην πρωτη επιλογη (εκει που λεει για τον επεξεργαστη κ για μνημες κ για φλοπυ) λογικα θα δεις κ για το μοντελο της μητρικης. Σε παρομοιας ηλικιας μητικη εχω περασει 7αρια κανονικα.απλα δεν εχει μνημη για να περασεις εφταρια.για βαλε και λογικα θα εισαι κομπλε
EvilEyes Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Βαλε πανω τα πραματα για να δουλεψει η μητρικη. Μπες βιος και θα δεις πανω πανω στο βιος ( πανω στο υποτιθεμενο πλαισιο, οχι στο μενου επιλογων) να γραφει χχχχχ βιος. Οπου χχχχ η μαρκα της μητρικης. Τωρα αν κοιταξεις στην πρωτη επιλογη (εκει που λεει για τον επεξεργαστη κ για μνημες κ για φλοπυ) λογικα θα δεις κ για το μοντελο της μητρικης. Σε παρομοιας ηλικιας μητικη εχω περασει 7αρια κανονικα.απλα δεν εχει μνημη για να περασεις εφταρια.για βαλε και λογικα θα εισαι κομπλε Λες να ειναι θεμα μνημης και πεταει σφαλμα; Κανει κανονικα την εγκατασταση και οταν παει να φορτωσει βγαζει bsod με hardware error. Τεσπα θα δοκιμασω αυτο που ειπες για το bios.
ninos30 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 δες λιγο τι γραφει επανω στημ θυρα την μωβ-ροζ τι ειναι.ξεχασα και το ονομα της αυτη την στιγμη,παραλληλη ειναι,τι ειναι? εκεινο το ταμπελακι τι γραφει επανω? O Θάνος έχει δίκιο. Εκεί που λέει P/N (Part Number) πρέπει να λέει το μοντέλο. Από την φώτο δεν βγαίνει 1
CaptainHog Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Κανονικα τα 7αρια δεν εχουν ενα κατοτατο οριο στην μνημη; Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω ειναι 1 γιγα.(αν κανω λαθος διορθωστε με) Δοκιμασε παντως με παραπανω μνημη κ λογικα δεν θα εχεις προβλημα.
EvilEyes Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Εχω καπου χαντακωμενα 2 dimmακια των 512 οταν γυρισω απο τη δουλεια θα τα κουμπωσω και θα δω
EvilEyes Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 O Θάνος έχει δίκιο. Εκεί που λέει P/N (Part Number) πρέπει να λέει το μοντέλο. Από την φώτο δεν βγαίνει Λοιπόν κοίταξα και στο P/N λέει τα εξής: 915PT1-3 R.AB0 Δοκίμασα και τα δικά μου dimms αλλά δυστυχώς δεν έχω καθόλου post οπότε έβαλα το άλλο που είχε.
Thanos1972 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 εδω εισαι μην βαρατε,κοιταξτε ονομα. λογικα dfi ειναι.
tioklou Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 ναι συμφωνω και εγω dfi-915p-t! λογικα ηχο θες εχει το αlc880 δες εδω http://www.realtek.cz/realtek-download.php?realtek=ALC880&system=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα