panoyker10rp Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 θα ήθελα να αγοράσω κάποιον mac υπολογιστή και θέλω την γνώμη σας πιο θα μου λέγατε να πάρω και γιατί ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Για τι χρήση προορίζεται κ πόσα χρήματα διαθέτεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 θα ήθελα να αγοράσω κάποιον mac υπολογιστή και θέλω την γνώμη σας πιο θα μου λέγατε να πάρω και γιατί ?? H λογικη λεει οτι βασει των απαιτησεων/αναγκων σου πρεπει να παρεις εναν mac pro (το βασικο μοντελο, χωρις εξτρα) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoyker10rp Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 εγω για gaming περισσοτερο θα το χρησιμοποιησω μεταχειρισμενο ψαχνω μεχρι 900 μπορω να διαθεσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 εγω για gaming περισσοτερο θα το χρησιμοποιησω μεταχειρισμενο ψαχνω μεχρι 900 μπορω να διαθεσω Οι mac και το mac os x ειναι οτι καλυτερο για gaming. Με 900€ οποιο μεταχειρισμενο και αν παρεις , θα παιζει το ιδιο καλα(δηλαδη μετριοτατα) τα παιχνιδια. Αν και πιστευω πως αξιζει να κοιταξεις την περιπτωση του mac pro. Θα δωσεις κατι παραπανω, αλλα αξιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Gaming μόνο Web based σε αυτά τα χρήματα η από ΑppleStore έτσι ? Ξεκίνα με ένα macmini όσο πιο τούμπανο βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoyker10rp Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 σας ευχαριστω πολυ και τους δυο σας παιδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Καταρχάς πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν θέλεις laptop ή desktop και μετά ρποχωράς σε όλα τα άλλα......Αν πάς σε desktop το mac pro είναι μια καλή επιλογή αν έχεις ήδη οθόνη. Αν δεν έχεις πάς σε iMac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Οχι μην πας σε mac αν θες παιχνιδια... 900€ φτιαχνεις μια χαρα pc για gaming και το mac δεν εχει ποικιλια απο παιχνιδια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα