papajohn87 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα και καλή εβδομάδα έχω αγοράσει την sapphire 7870 2gb oc edition και έχω το εξής πρόβλημα. Η μιτρική μου ενώ είναι pci-e 3.0 η κάρτα γραφικών τρέχει σύμφωνα με το gpu-z στα 1,1?
Ailuros Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ασάφεια στον τίτλο, ασάφεια στο περιεχόμενο και δεν συμμαζεύεται. ΄Εχεις αντιμετωπίσει πρόβλημα ως τώρα με την κάρτα γραφικών ή απλά φαντάζεσαι κάτι που δεν υπάρχει; Τα πρωτόκολλα διαύλου στης μητρικές είναι backwards compatible, πράγμα που σημαίνει ότι αν η μητρική έχει 3.0 υποστηρίζει και οποιαδήποτε κάρτα γραφικών με 3.0, 2.x & 1.x.
spirosd2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Εξοικονόμηση ενέργειας γιατί δεν έχει load, τρέξε το render tool του gpuz, εκεί δίπλα με το ερωτιματικο η κάτι άλλο και θα δεις το σωστο αποτέλεσμα.
papajohn87 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Η μιτρική είναι η gigabyte fxa 990 ud3 rev4 και υποστιρίζει απ οτι βλέπω pci-e 3. Πάτησα επάνω στο ερωτιματικό και μου δίχνει το εξής Επίσης παρατηρώ σε κάποια game μαύρες σκιές με αποτελεσμα να μην μπορώ να παίξω το game. Περασμένους έχω τους τελευταίους drivers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα