ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Έχει η γυναίκα μου ένα τέτοιο. Λίγο καιρό πριν της έπεσε κάτω και ράγισε η οθόνη. Με τον καιρό και λόγω υψηλού κόστους επισκευής το κινητό έχει αρχίσει να διαλύεται μπροστά. Έχουν φύγει πλαστικά , πάνω αριστερά έχει σπάσει ένα κομματάκι και φαίνεται η πλακέτα μέσα. Κατα τα άλλα λειτουργικότατο χωρίς προβλήματα. Ακόμα και το touch δεν έχει πρόβλημα παρόλο που η μισή οθόνη είναι ραγισμένη. Το κόστος ομως είναι αρκετά μεγάλο για επισκευή (περίπου 100-120 ευρώ και δεν αξίζει να τα δώσουμε) Βρήκαμε χτες το παρακάτω σε γνωστό site του εξωτερικού http://www.miniinthebox.com/purple-lcd-screen-touch-digitizer-assembly-for-iphone-4s_p1049766.html Η τιμή είναι πολύ καλή και μιας και έχω ξανανοίξει Iphone 4s λέω να κάνω την κίνηση. Εκτός και αν υπάρχει στην Ελλάδα κάτι αντίστοιχο σε τέτοια τιμή. Έχει αγοράσει κανένας το συγκεκριμένο προϊόν ?(οχι απαραίτητα το ίδιο χρώμα...μιας και άσπρο που θέλουμε δεν έχει)
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Έχει η γυναίκα μου ένα τέτοιο. Λίγο καιρό πριν της έπεσε κάτω και ράγισε η οθόνη. Με τον καιρό και λόγω υψηλού κόστους επισκευής το κινητό έχει αρχίσει να διαλύεται μπροστά. Έχουν φύγει πλαστικά , πάνω αριστερά έχει σπάσει ένα κομματάκι και φαίνεται η πλακέτα μέσα. Κατα τα άλλα λειτουργικότατο χωρίς προβλήματα. Ακόμα και το touch δεν έχει πρόβλημα παρόλο που η μισή οθόνη είναι ραγισμένη. Το κόστος ομως είναι αρκετά μεγάλο για επισκευή (περίπου 100-120 ευρώ και δεν αξίζει να τα δώσουμε) Βρήκαμε χτες το παρακάτω σε γνωστό site του εξωτερικού http://www.miniinthebox.com/purple-lcd-screen-touch-digitizer-assembly-for-iphone-4s_p1049766.html Η τιμή είναι πολύ καλή και μιας και έχω ξανανοίξει Iphone 4s λέω να κάνω την κίνηση. Εκτός και αν υπάρχει στην Ελλάδα κάτι αντίστοιχο σε τέτοια τιμή. Έχει αγοράσει κανένας το συγκεκριμένο προϊόν ?(οχι απαραίτητα το ίδιο χρώμα...μιας και άσπρο που θέλουμε δεν έχει) Δεν ξέρω τι λέει η συγκεκριμένη αλλά υπάρχουν από Ελλάδα σε τέτοια και καλύτερη τιμή και μπορείς να βγάλεις άκρη πιο εύκολα αν έρθει με ελάττωμα πχ
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Σωστό αυτό που λες. Εννοείται ότι αν βρω από Ελλάδα ακόμα και 5-10 ευρώ ακριβότερη θα την προτιμήσω. Απλά μέχρι πριν λίγο καιρό που κοίταγα όλοι ζητάγαν 100άρια για να στο φτιάξουν. Θα κοιτάξω εκτενέστερα μήπως βρω κάτι. Thanx
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Σωστό αυτό που λες. Εννοείται ότι αν βρω από Ελλάδα ακόμα και 5-10 ευρώ ακριβότερη θα την προτιμήσω. Απλά μέχρι πριν λίγο καιρό που κοίταγα όλοι ζητάγαν 100άρια για να στο φτιάξουν. Θα κοιτάξω εκτενέστερα μήπως βρω κάτι. Thanx Εννοώ το κόστος για την οθόνη μόνο χωρίς τοποθέτηση επειδή είπες ότι θα την βάλεις μόνος σου. Υπάρχουν από Ελληνικά μαγαζιά στην ίδια και ελαφρώς χαμηλότερη τιμή, δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα να βάλω τα μαγαζιά
sakis450 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Σωστό αυτό που λες. Εννοείται ότι αν βρω από Ελλάδα ακόμα και 5-10 ευρώ ακριβότερη θα την προτιμήσω. Απλά μέχρι πριν λίγο καιρό που κοίταγα όλοι ζητάγαν 100άρια για να στο φτιάξουν. Θα κοιτάξω εκτενέστερα μήπως βρω κάτι. Thanx προσεξε πολυ με την οθονες εχω αλλαξει παρα πολλες σε iphone ΠΡΟΣΕΞΕνα λεει genuine η original lcdSCREEN DIGITIZER αλλιως θα σου βγαλει προβλημα κατα την αλλαγη το ribbon της οθονης η αργοτερα θα σου βγαλει γραμμες!!!
ramarg Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 προσεξε πολυ με την οθονες εχω αλλαξει παρα πολλες σε iphone ΠΡΟΣΕΞΕνα λεει genuine η original lcdSCREEN DIGITIZER αλλιως θα σου βγαλει προβλημα κατα την αλλαγη το ribbon της οθονης η αργοτερα θα σου βγαλει γραμμες!!! ισχύει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα