iraklis 1980 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 καλημερα παιδια. προσφατα αναβαθμισα την παλια μου msi 90fx-gd65 με μια asus sabertooth 990fx -r2.0 με το που εβαλα την μητρικη και εκανα το πρωτο install ειχα προβλημα. κολλαγε το συστημα με το ενεργοποιουσα το crossfire. λεω οκ ισως ειναι τροφοδοτικο. βαζω την msi πισω με το ιδιο setup ολα αψογα. λεω μητρικη μαλλον και ετοιμαζομαι για Rma. το τροφοδοικο μου ειναι ενα cooler master ucp 900watt (5ετιας) οι καρτες μου 2 hd 6870 σε cf και εχω 2 ssd σε raid 0 μαζι με εναν green wd ως αποθηκευτικο. 4γιγα μνημη και ενα bluray drive. εχω δοκιμασει ολα τα σεναρια μνημες,δισκους κτλ πριν την κανω rma την asus thn βγαζω στον αερα με ενα παλιο 650αρι τροφοδοτικο και την στηνω. βαζω τους 2 ssd Μου σε raid 0 , 2 5770 παλιες που ειχα σε cf ,τις μνημες μου και εκκινω για εγκατασταση.... αποτελεσμα???? αψογη λειτουργεια... και εκει τρελενομαι.... τι παιζει ρε παιδια? μπορει καποιος να βοηθησει?
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 φίλε,δοκίμασε να αλλάξεις drivers στη gpu.. αλλιώς δοκίμασε λίγο να τα βγάλεις όλα εκτός κουτιού και δοκίμασε τα με το 900άρι και τις 6870 σε cf και τις 5770 με το ίδιο τροφοδοτικό.. το 650 που έχεις μπορεί να αντέξει τις 6870 ?
iraklis 1980 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 οχι μ τιποτα.το 650 εχει 2 molex για τροφοδοσια καρτων και οι 6870 θελουν 4... ειναι μανουρα να βγει το τροφοδοτικο... αλλα θα δω πως θα γινει...
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 αν είναι μεγάλη μανούρα, δεν κάνεις μια εγκατάσταση τα windows και να δοκιμάσεις προσεκτικά καινούριους drivers? αλλά κάτι μου λέει τροφοδοτικό ή κουτί..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα