Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολη την παρεα.εχω ενα θεματακι...την ωρα που ανοιγω τον υπολογιστη ακουγεται ενας δυντατος θορυβος-βουητο...εβγαλε το παλινο καπακι απο το κουτι και δοκιαμσα κανα 2 φορς με επανεκιννηση για να προσδιορισω απο που ερχεται αυτος ο θορυβος και νομιζω πως ειναι απο το σκληρο...ειναι λογικο αυτο?

Δημοσ.

δν ξερω πως να το εξηγησω αλλα κανει σαν ενα ανεμιστηρακι που δουλευει υπερβολικα γρηγορα...πως αλλιως δεν ξερω να το προσδιορισω...οχι κοπανημα παντως...σαν υπερφορτωμα ακουγοταν

Δημοσ.

Βασικά νομίζω όλα τα intel stock ανεμιστηράκια το κάνουν αυτό. Με το που ανοίγεις τον υπολογιστή τα πρώτα 2-3 δευτερόλεπτα το fan δουλεύει στο 100%. Το κάνει και σε μένα και δεν έχω πρόβλημα.

Δημοσ.

Μέχρι εκεί φτάνει η εμπειρία μου :P ίσως δες το παρατήρησες? Δε ξέρω πάντως εγώ και με gigabyte και asrock mobo, το ίδιο κάνει με intel stock cooler.

Δημοσ.

Εμένα και πριν το κλείσιμο μου πάνε στο 100% τα fans :)

Φίλε noobogagetakia δοκίμασε να τα σταματίσεις ένα ένα για να εντοπίσεις αν φταίει κάποιο από τα fan.

Δημοσ.

καλησπερα σορρυ που εργησα να απαντησω αλλα τελικα ειναι το ανεμιστηρακι του τροφοδοτικου..απλα αντικατοπτριζοταν ο θορυβος απεναντι και νομιζα πως ηταν ο σκληρος...το καταλαβα σημερα που εβαλα μεγαλη πιεση απο την εξωτερικη πλευρα του τροφοδοτικου πανω στο λαμακι και ταυτοχρονα ειδα πως επεσε ο θορυβος αμεσως...μοις εβγαζα το χερι εποανερχοταν...αλλα για ενα λεπτο το πολυ και μετα ησυχαζει...τι κανω με αυτην την περιπτωση?

Δημοσ.

Αμα μετα απο λιγο οπως λες στρώνει ο θόρυβος σε φυσιολογικά επίπεδα δεν εχεις πρόβλημα , μαλλον στην αρχή που ανοίγεις το pc τραβάει πολυ ρεύμα και μετα επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα , εγω με ενα δικο μου τροφοδοτικό που μετα απο χρόνια εκανε θόρυβο ο ανεμιστήρας του το άνοιξα και τον άλλαξα με αλλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...