Fanistop Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά! θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα windows 7 αν ξέρει κανεις κατι. Πριν 2 εβδομαδες σχεδον, ξαφνικά οπου και να πατούσα μου έβγαζε οτι δεν εχω δικαιόματα π.χ. για να ανοίξω φακέλους, να κάνω download, και επισεις καποια προγράμματα δεν υπήρχαν καν, σαν να τα είχα απεγκατασήσει, δοκίμασα last known good configuration, τιποτα, μεχρι που οταν πήγα να το ανοίξω δεν άνοιγε, κόλαγε στο Starting windows και μου έκανε restart, μόλις έκανα ομως System Recovery Εφτιαξε. Το θέμα είναι οτι ξαναάρχισε να μου τα κάνει πάλι σήμερα. σκέφτομαι να του βάλω ενα antivirus μπας και εχω αρπάξει τίποτα. περίεργο ομως, υπάρχει περίπτοση να έχω πέσει σε προβληματικό SSD δισκο? πριν 2 μήνες τον αγόρασα..
nireyes Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Κάνε ένα καινούργιο λογαριασμό χρήστη με δικαιώματα διαχειριστή και μετέφερε τα αρχεία σου στον καινούργιο και έλεγξε αν δουλεύει σωστά.
Fanistop Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Το έκανα και αυτο, τιποτα.. θα κανω ενα φορματ μολις βρω λιγο χρονο και αν συνεχισει θα στειλω τον δισκο στο πλαισιο. τωρα μου παρουσιαζει και αλλα προβληματα, το στικακι wifi συνδεεται σε δυκτιο και και αποσυνδεεται συνεχεια.. ανα 10 δευτερολεπτα, αλλες φορες ξεκολαει για 1 λεπτο εχω ιντερνετ. και αλλες κολαει.
atrwtos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δεν νομίζω να είναι θέμα ιού αλλά καλού κακού κάνε κανένα σκανάρισμα δεν χάνεις κάτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα