nik7887 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Σήμερα το πρωι βρήκα μια κληση στο αυτοκίνητο μου επειδη πάρκαρα σε δρόμο που γινόταν λαϊκή αγορά και είχε και τη σχετική σήμανση (Ρ-40 για τις τέταρτες) Η κληση ήταν απο την άμεση δράση και οχι απο την τροχαία η τη δημοτική αστυνομία. (Προφανώς καταγγελία). Πινακίδες δε μου αφέρεσαν. Το θεμα ειναι οτι στο πίσω μέρος της κλήςης ειναι επιλεγμένα τα πεδία για να παραδώσω αδεια κυκλοφορίας δίπλωμα και πινακίδες. Δεν αναφέρει πουθενα ούτε το που, ούτε για πόσες μέρες, ούτε κατι άλλο. Η κλήση λεει οτι πληρώνεται στα ΕΛΤΑ η στα ταμεία του δήμου... Αν παω λοιπόν σε ταχυδρομειο και την πληρώσω απλά χωρις να παραδώσω καπου τις πινακίδες θα εχω κάποιο πρόβλημα; Sent from my iPhone using Insomnia
Joshua21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Αν αυτός που θα διεκπεραιώσει την παράβαση κάνει σωστά τη δουλειά του(δλδ να προσέξει τα πεδία παράδοσης άδειας-στοιχείων) τότε θα σου έρθει κλήση για δικαστήριο. Αν όχι, τότε δεν θα έχεις πρόβλημα.
liopyr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Σε αντίστοιχη περίπτωση (ξύπνησα και βρήκα τον λαϊκατζή με μία χατζάρα να κόβει παριζάκι πάνω στο καπό μου ) πήγα απλά και πλήρωσα την κλήση σε ελτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα