Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια αναρωτιομουν αν μπορει καποιος να μου δωσει μαι βοηθεια. Θελω να φτιαξω κατι παρομοιο

http://images.forwallpaper.com/files/thumbs/preview/104/1043850__background-dragon-wallpaper-cool_p.jpg

στο photoshop. Μπορει καποιος να μου δωσει καποιο tutorial η περιπου πως να κινηθω για να μαθω να φτιαχνω κατι τετοιο. Εστω απο που να αρχισω να ψαχνω στο google

Δημοσ.

Το φτερό ειναι φτιαγμένο στο illustrator κ μεταφέρθηκε στο photoshop για τα εφέ κ το background.

Το θέμα ειναι τι απ'ολα ξέρεις εσυ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το φτερό ειναι φτιαγμένο στο illustrator κ μεταφέρθηκε στο photoshop για τα εφέ κ το background.

Το θέμα ειναι τι απ'ολα ξέρεις εσυ;

Sent from my iPhone using Insomnia

τα εφε με ενδιαφερουν κυριως οχι το φτερο :)

Δημοσ.

Αρχικά πετας τη φωτογραφια του "τοιχου" στο σ'ενα layer στο photoshop και υστερα πηγαινεις στα blending options και βαζεις ενα gradient overlay, στο πρωτο layer αφηνεις το blend mode στο normal και μετα κανεις ενα duplicate το layer, αλλαζεις το gradient overlay στο χρωμα που θες και δοκιμαζεις πιο blend mode σου αρεσει. Το darken color ταιριαζει σε μια γρηγορη δοκιμη που έκανα.

Δημοσ.

Βασικά δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι έγινε στο photoshop αυτό αν και με λίγη προσπάθεια μπορείς να κάνεις κάτι παρόμοιο.

Εγώ θα το έκανα σε κάποιο 3d modeling π.χ. 3ds ή lightwave ή cinema 3d ή ακόμα και στο δωρεάν dlender (φοβερό).

Θα έκανα ένα απλό τετράγωνο με κάποιο granite image texture και από πάνω το μοντέλο ή το λογότυπο που θέλω.

Μετά είναι θέμα φωτισμού. Μια λάμπα με μπλε φως αρκετά κοντά ώστε να φωτίζει το κέντρο και να διαχέει το φως θα ήταν αρκετή.

Ούτε layers, ούτε blending ούτε τίποτα.

Αν έχεις το texture και το αντικείμενο ξεχωριστά θα μπορούσε πολύ όμορφα να γίνει το composition στο after effects.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...