Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω ενα λαπτοπ πολυ καλο.Το προβλημα μου ειναι οτι οταν τον εχω εκτος ρευματος δεν μπορω να παιξω καποιο παιχνιδι επειδη εχει λιγα fps τι μπορω να κανω για αυτο;

Απο τις ρυθμισεις παροχης ενεργειας τα εχω βαλει στο 100% οταν ειναι εκτος ρευματος...

Δημοσ.

Πιθανολογω οτι εκτος ρευματος παιζει με την καρτα του επεξεργαστη και οχι με την αυτονομη.

Σιγουρα εχεις κανει τις σωστες ρυθμισεις οσον αφορα αυτο το θεμα?

Δημοσ.

Σίγουρα θα ενεργοποιείται η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών για μεγαλύτερη αυτονομία. Αν μπεις στο πρόγραμμα του κατασκευαστή της κάρτας σου, θα μπορέσεις να αλλάξεις τις επιλογές.

Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Όπως ειπαν κ τα παιδια πιο πανω, μαλλον εχεις 2 καρτες γραφικων. Μια για power-save και μια για performance.

Αλλαξε την ρυθμιση απο το μενου να μην αλλαζει μονο του οταν εχει καλωδιο ή μπαταρια... 

Δημοσ.

Όπως ειπαν κ τα παιδια πιο πανω, μαλλον εχεις 2 καρτες γραφικων. Μια για power-save και μια για performance.

Αλλαξε την ρυθμιση απο το μενου να μην αλλαζει μονο του οταν εχει καλωδιο ή μπαταρια... 

Ναι εχω δυο καρτες γραφικων μια ενσωματομενη και μια Nvidia GeForce GT 650.Που μπορω να το ρυθμισω αυτο;

Πιθανολογω οτι εκτος ρευματος παιζει με την καρτα του επεξεργαστη και οχι με την αυτονομη.

Σιγουρα εχεις κανει τις σωστες ρυθμισεις οσον αφορα αυτο το θεμα?

Στις ρυθμισεις παροχης ενεργειας μου λεει μονο για την intel καρτα γραφικων και το εχω βαλει στο maximum perfomance.Γιατι δεν εμφανιζει και την Nvidia?

wh0k6b.png

Επισης εχω βαλει να ανοιγουν τα παιχνιδια με την Nvidia.

Δημοσ.

για πηγαινε pci express. μηπως ειναι εκει η καρτα.

Υπαρχει μια υποενοτητα που λεγεται "Διαχειριση ενεργειας καταστασης συνδεσης" και ειναι και στην μπαταρια και στην πριζα ανενεργο.

Επισης οταν παιζω ενα παιχνιδι εκτος ρευματος μπορει να εχει 90 fps σταθερα και μετα απο 2 δευτερολεπτα να πεσει σε 20,μετα να ξανανεβει στα 90 και να πεφτει μετα απο 2 δευτερολεπτα..

Δημοσ.

τραβαει παρα πολυ ρευμα,και γενικα οι αποφορτισεις που την εξαντλουν τελειως την καταστρεφουν.

Αρα δεν ειναι εφικτο να γινει αυτο που ζηταω;

Δημοσ.

Είναι εφικτό. Αν θες το βραδυ μπορώ να μπω απο teamviewer να σου κάνω τις ρυθμίσεις. Αλλιως αν γραψεις how to use dual graphics στο Google σίγουρα θα βρεις την λύση και μόνος σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...