laz150 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 εχω απτον οτε ενα zte και μπαινει κανονικα το ιντερνετ, θελω ομως να βαλω ενα παλιο huawai echolife του οτε, βαζω το username password που μου εχει δωθει αλλα δεν μπαινει ιντερνετ και το λαμπακι του adsl αναβοσβηνει. καποιος να με βοηθησει γιατι δε μπαινει...
poulinos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 εχω απτον οτε ενα zte και μπαινει κανονικα το ιντερνετ, θελω ομως να βαλω ενα παλιο huawai echolife του οτε, βαζω το username password που μου εχει δωθει αλλα δεν μπαινει ιντερνετ και το λαμπακι του adsl αναβοσβηνει. καποιος να με βοηθησει γιατι δε μπαινει... Λαμπακι adsl που αναβοσβηνει σημαινει οτι το ρουτερ δεν συγχρονιζει.μηπως η γραμμη σου ειναι adsl over pstn και το Huawei ειναι adsl over isdn η το αναποδο και για αυτο γινετε αυτο?αν οχι τοτε δοκιμασε ενα Hard reset. μηπως του εχουν πειραξει κατι στις ρυθμισεις αν και δυσκολο.εκτος αν εχει χαλασει μετα η μια στο εκατομμυριο να ειναι ασυμβατοτητα η να θελει αλλο firmware.δες πανω αν εειναι για adsl over isdn η adsl over pstn.
laz150 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 ναι εχω γραμμη isdn αρα το zte ειναι ειδικο για isdn και το huawai τοχα οταν ειχα pstn αρα ο μονος τροπος να αλλαξω το zte ειναι isdn router?
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 σωστα.αν και η isdn ειναι κακη επιλογη.το adsl over isdn παιζει χειροτερα λιγακι απο το adsl over pstn(pots).ειδικα στις συχνοτητες του Upload.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα