fotodv7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ρε μάγκες εγώ τώρα γιατί έχω κολλήσει με τα κινέζικα; Μου φαίνονται πολύ ελκυστικά και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω! Από την άλλη φοβάμαι μην φάω καμιά πατάτα
kargo130 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Κοιταξε εγω μια εμπειρια εχω απο κινεζικα(απο κολλητο). Οπου ηθελε κατι σαν iphone αλλα σε καμια περιπτωση δεν ηθελε να δωσει τοσα λεφτα "εγω τοσα λεφτα στα αμερικανακια δεν δινω" ελεγε. Πηρε ενα κινεζικο με 150 ευρω και μεσα σε λιγοτερο απο 10 μερες πηγαμε σε applestore(στο εξωτερικο φυσικα) και πηρε iphone(για προφανεις λογους)! Αυτο εγινε πριν απο 2 μιση χρονια, Προφανως το copy paste που κανουν εχει βελτιωθει απο τοτε. Προσωπικη εμπειρια φυσικα ολα αυτα. Εγω απο ολα τα κινεζικα που κυκλοφορουν τις μονες που εχω σε καποια εκτιμηση ειναι η lenovo στα pc και η xiaomi νομιζω λεγετε στα κινητα Τωρα λεφτα σου ειναι , εσυ αποφασιζεις
GianniSM Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Η κάμερα του Moto G δεν είναι τόσο κακή όσο την κάνουν να φαίνεται, απλά έχει φτωχό λογισμικό, που όμως μπορείς να βρεις κάποιο δωρεάν. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού έχει θέμα, αλλά οκ, κάπου πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς.Από θέμα απόδοσης όμως το θεωρώ πιο σβέλτο από το S3, με αναβαθμίσεις στην ώρα τους. Είναι μάλιστα το μόνο κινητό που συναρμολογείται στις ΗΠΑ.
Donalhioy Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ρε μάγκες εγώ τώρα γιατί έχω κολλήσει με τα κινέζικα; Μου φαίνονται πολύ ελκυστικά και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω! Από την άλλη φοβάμαι μην φάω καμιά πατάτα 2 ειναι οι πατατες που μπορεις να φας 1) να βγει ελλατωματικο 2) να στο πιασει το τελωνειο
mpampis11 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Σίγουρα παίζει και με τι λεφτά ψάχνεις...βέβαια έτσι...
tiropitas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Αν θες κάνεις υπομονή να δεις πως θα πάει η ιστορία με τα κινέζικα...που πλέον θα πωλούνται αθρόα ...γιατί μέχρι τώρα με Online παραγγελίες έβγαιναν πολλά προβλήματα...αν θες ντε και καλά να παρεις κάτι που θα είναι στα 200 όπως λες και να μείνεις και ευχαριστημένος για κάμερα και χαρακτηριστικά πάρε το xperia L που προέρχεται και από μεγάλη εταιρεία. Αντίστροφη φιλοσοφία με αυτή των κινέζικων βέβαια και ανταλλακτικά,service Που στην αρχή τουλάχιστον δεν θα είναι αξιόπιστα και ίσως αργούν.
mpampis11 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Α τώρα είδα ότι ζητάς γύρω στα 200 ...συμφωνώ για το Xperia L αλλά νομίζω ότι με το SP θα ήταν πιο καλυμένος...
nik1234 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Α τώρα είδα ότι ζητάς γύρω στα 200 ...συμφωνώ για το Xperia L αλλά νομίζω ότι με το SP θα ήταν πιο καλυμένος... επειδή ζητάει μέχρι 200 ευρώ το xperia L ταιριάζει καλύτερα που έχει 168 ευρώ .Αν διαθέτει παραπάνω λεφτά το sp έχει 233 ευρώ και συγκρίνετε με άλλα κινητά
kataramenos32 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Απο κινεζιες παντως εγω θα χτυπουσα αυτο http://www.myphone.gr/d/inew/v3.297/hands-on/
Donalhioy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Εγω ειμαι στην περιοδο που ψαχνω.. μεχρι στιγμης με εχει κερδισει αυτο http://www.minideal.net/jiayu-g4-advanced-quad-core-mtk6589t-rom-32gb-ram-2gb-android-4-2-4-7-hd.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα