Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,έιχα ένα Linksys,και το έκαψε ένας κεραυνός που έπεσε προχθές με τις πολλές βροχές...σήμερα πήρα ένα bautec στα χέρια μου και το σύνδεσα..δεν έκανα reset...απλώς άλλαξα τον κωδικό και το password μόνο που μου έχει δώσει η forthnet.το pc μου δεν το αναγνώρισε καθόλου,δεν είχα καθόλου drivers να σας πω.!και δεν βρήκα λίγο που έψαξα.!έβαλα το καλώδιο στο ρούτερ και το άλλο άκρο στην θύρα ethernet του pc...το φωτάκι στην θύρα δεν δούλευε-αυτό που αναβοσβήνει-δεν άναβε τίποτα απολύτως...και δεν άνοιγε το φωτάκι του ρούτερ που μας δείχνει πια θύρα είναι συνδεδεμένη...ΜΕΤΑ...παίρνω το laptop..βγάζω το καλώδιο του ethernet απο το pc και το βάζω στην υποδοχή του ethernet στο laptop..όλα λειτούργησαν κομπλέ..όλα τα φωτάκια κομπλέ-και του ρούτερ και του laptop αυτο το φωτάκι που αναβοσβήνει-με 2 κινητά και ένα laptop που μπήκα με wireless είμουν κομπλέ..όλα λειτουργούν οκ...μπορώ να δοκιμάσω τίποτα ρε παιδιά...δεν έχω άλλο ρουτερ για να δοκιμάσω γαμώτο..!και να σας πω οτι δοκίμασα και άλλο καλώδιο και όλες τις θύρες από το ρούτερ..!

Δημοσ.

Μάλλον εχει καεί η κάρτα ethernet στον υπολογιστή σου

edit: αργησα.

Τώρα αγοράζεις μια ethernet pci και την βάζεις στον υπολογιστή σου, περνας drivers και εισαι ετοιμος

• Like 1
Δημοσ.

Αρχικα να ρωτησω η μητρικη μηπως εχει ακομα εγγυηση?(μαλλον δυσκολο)

Δοκιμασε να ξαναπερασεις τοςυ drivers της καρτας δικτυου κατεβαζωντας τους απο το site της asus ή απο το cd που ειχε η μητρικη.Επειτα αν δεν ξαναπαιξει,κανε ενα reset cosmos στη μητρικη βγαζωντας απο τη μητρικη την μπαταριουλα,αφου πρωτα αποσυνδεσεις τον υπολογιστη απο την πριζα.Τελος αν εξακολουθει να μην παιζει και η εγγυηση εχει ληξει,τοτε η αγοραζεις ενα στικακι για να πιανεις ασυρματα και το συνδεεις στη usb θυρα ή αγοραζεις μια καρτα Pci ethernet και κανεις δουλεια σου με καλωδιο

• Like 1
Δημοσ.

Άσχετο....Αλλά επειδή είχα και εγώ ένα linksys , και μετά από κεραυνό , υποτίθεται ότι κάηκε.....Πριν το πετάξω με φώτισε ο Θεός και δοκίμασα ένα παλιό τροφοδοτικό που είχα ( ούτε και εγώ ξέρω από που) , και δούλευε ρολόι!!

ΟΚ δεν σε πολύ βοηθώ , αλλά για δοκίμασε το Μήπως την γλιτωσες και εσύ.

Όσο γιατί θέμα που γράφεις....συμφωνώ με τον προλαλλησαντα, για κάρτα δικτύου....δυστυχώς!

Αποστολή από το HTC One με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον εχει καεί η κάρτα ethernet στον υπολογιστή σου

edit: αργησα.

Τώρα αγοράζεις μια ethernet pci και την βάζεις στον υπολογιστή σου, περνας drivers και εισαι ετοιμος

Αν μπορεις να προτεινεις καποια θα με βοηθούσες πολύ ή τουλαχιστον τι να προσεξω κατα την αγορά της

thanks

Αρχικα να ρωτησω η μητρικη μηπως εχει ακομα εγγυηση?(μαλλον δυσκολο)

Δοκιμασε να ξαναπερασεις τοςυ drivers της καρτας δικτυου κατεβαζωντας τους απο το site της asus ή απο το cd που ειχε η μητρικη.Επειτα αν δεν ξαναπαιξει,κανε ενα reset cosmos στη μητρικη βγαζωντας απο τη μητρικη την μπαταριουλα,αφου πρωτα αποσυνδεσεις τον υπολογιστη απο την πριζα.Τελος αν εξακολουθει να μην παιζει και η εγγυηση εχει ληξει,τοτε η αγοραζεις ενα στικακι για να πιανεις ασυρματα και το συνδεεις στη usb θυρα ή αγοραζεις μια καρτα Pci ethernet και κανεις δουλεια σου με καλωδιο

Πριν κάνω κάποια αγορά θα το δοκιμάσω σίγουρα..γιατι τωρα χρειάζομαι και κάρτα δικτύου και ρουτερ..ελπίζω να πιάσει γιατί τον ήπια..!thanks παντως.!

Άσχετο....Αλλά επειδή είχα και εγώ ένα linksys , και μετά από κεραυνό , υποτίθεται ότι κάηκε.....Πριν το πετάξω με φώτισε ο Θεός και δοκίμασα ένα παλιό τροφοδοτικό που είχα ( ούτε και εγώ ξέρω από που) , και δούλευε ρολόι!!

Όσο γιατί θέμα που γράφεις....συμφωνώ με τον προλαλλησαντα, για κάρτα δικτύου....δυστυχώς!

Θα το δοκιμάσω φίλε κι αυτό..αλλά τρεμοέπαιζαν τα λαμπάκια..δεν αναβαν καμια φορα...

Δημοσ.

Αν μπορεις να προτεινεις καποια θα με βοηθούσες πολύ ή τουλαχιστον τι να προσεξω κατα την αγορά της

thanks

Πριν κάνω κάποια αγορά θα το δοκιμάσω σίγουρα..γιατι τωρα χρειάζομαι και κάρτα δικτύου και ρουτερ..ελπίζω να πιάσει γιατί τον ήπια..!thanks παντως.!

μια οποιαδηποτε καρτα pci θα κανει.αλλιως αμα δεν θες ενσυρματη περνεις ασυρματο stickaki.επισης οπως ειπε ο φιλος πιο πανω μπορει να εχει καει το τροφοδοτικο του Linksys και οχι το linksys.αν εχεις πολυμετρο μετρα την ταση στο τροφοδοτικο να δεις αν βγαζει οσο πρεπει.νομιζω καπου12 volt ειναι κατι τετοιο.το γραφει και πανω.αν ειναι τροφοδοτικο ισως  να εχω ενα και  να μπορεσω να σου το δωσω δωρεαν αν εισαι αθηνα.

εφοσον το ρουτερ παιζει στο λαπτοπ ναι η καρτα δικτυου θα καηκε οταν εφαγε το ρουτερ τα παραπανω volt λογω κεραυνου.αν θες κανε και αυτα που σου ειπαν αλλα δυσκολο να ειναι κατι αλλο.στο device manager στην βρισκει?αν παντως εχει εγγυηση το mobo μπορεις να το πας πισω χωρις να πεις οτι επεσε κεραυνος.

• Like 1
Δημοσ.

μια οποιαδηποτε καρτα pci θα κανει.αλλιως αμα δεν θες ενσυρματη περνεις ασυρματο stickaki.επισης οπως ειπε ο φιλος πιο πανω μπορει να εχει καει το τροφοδοτικο του Linksys και οχι το linksys.αν εχεις πολυμετρο μετρα την ταση στο τροφοδοτικο να δεις αν βγαζει οσο πρεπει.νομιζω καπου12 volt ειναι κατι τετοιο.το γραφει και πανω.αν ειναι τροφοδοτικο ισως να εχω ενα και να μπορεσω να σου το δωσω δωρεαν αν εισαι αθηνα.

εφοσον το ρουτερ παιζει στο λαπτοπ ναι η καρτα δικτυου θα καηκε οταν εφαγε το ρουτερ τα παραπανω volt λογω κεραυνου.αν θες κανε και αυτα που σου ειπαν αλλα δυσκολο να ειναι κατι αλλο.στο device manager στην βρισκει?αν παντως εχει εγγυηση το mobo μπορεις να το πας πισω χωρις να πεις οτι επεσε κεραυνος.

Ευχαριστώ για την προσφορά και την βοήθεια φίλε...δεν την βγάζει πουθενα στο device manager.δεν έχει εγγυήση,μιας και τα έχει τα χρονάκια της η μητρική.!

λίγο που είδα στο eshop είδα απο 4.5€ μεχρι 26€..καποια πρόταση μεχρι το 10ρικο.?ή και το φτηνο να παρω θα ειμαι ενταξει?.δεν θελω wireless..μαρεσει το καλωδιο...

Δημοσ.

Οταν ειχα κανει συνδεση forthnet δεν ειχα παρει το ρουτερ τους,ειχα κρατησει το δικο μου,τους πηρα τηλ σημερα και τους ειπα οτι δεν ειχα παρει ρουτερ και μου ειπαν ελα παρτο..το πηρα,οποτε απο ρουτερ ειμαστε οκ..τωρα εμεινε η καρτα δικτυου μονο..ειδα οτι υπαρχουν οι 10/100 και η 10/100/1000 τι ειναι αυτη η διαφορα αν ξερει καποιος με απλα λογια να μου πει και αν παιζει καπου ρολο..?

Δημοσ.

α.αφου με ρουτερ εισαι οκ τοτε με αυτο το θεμα τελειωσαμε.απλα δεν μας ειπες τι ρουτερ ειχες παρει να δουμε πηρες τιποτα καλο?το λεω για το Linksys μηπως φτιαχνεται γιατι εειναι απο τα ωραια ρουτερ που συγχρονιζουν και ψηλα.αφου δεν την βγαζει και στο device manager μαλλον ψοφησε.αν θς να το ψαξεις παραπανω κοιτα μηπως το αναφερει σαν αγνωστη συσκευη η μηπως στο bios ειναι κλειστη(δυσκολο).οτι και να παρεις σε καρτα θα εισαι μια χαρα.ειτε παρεις 10/100 ειτε 10/100/1000 στο ιντερνετ δεν θα δεις διαφορα.θα ειχε διαφορα αν ειχες δικτυο με αλλα Pc και ειχες και gigabit switch.tp link ειναι value for money οποτε μια χαρα.απλα η συγκεκριμενη που πηρες δεν ειναι PcI απλα pci express οποτε ελπιζω να εχεις τετοια υποδοχη στο Mobo.

Δημοσ.

Μου εδωσαν απο την forthnet ενα zte router το H108L..η μητρικη απο οτι ειδα εχει 2 υποδοχες pci-express μια για την καρτα γραφικών και μια κενή,με άλλο χρώμα όμως..λογικά με αυτό δεν θα εχω πρόβλημα?

Δημοσ.

Μου εδωσαν απο την forthnet ενα zte router το H108L..η μητρικη απο οτι ειδα εχει 2 υποδοχες pci-express μια για την καρτα γραφικών και μια κενή,με άλλο χρώμα όμως..λογικά με αυτό δεν θα εχω πρόβλημα?

ειτε ειναι μικρη η υποδοχη δηλαδη Pci express x 1 ειτε πιο μεγαλη επι 4 επι 8 επι 16 κτλ θα κουμπωσει και θαπαιξει κανονικα.

οπως γραφει και η wikipedia(Τα βύσματα των διαφόρων τύπων είναι συμβατά προς τα πάνω, δηλαδή βύσματα με μικρότερο αριθμό στον τύπο χωράνε σε πρίζες με τον ίδιο ή μεγαλύτερο αριθμό στον τύπο. Σε αυτή την περίπτωση, οι πάροδοι που δεν τροφοδοτούνται μένουν ανενεργοί)

το Linksys ειναι καλυτερο απο το zte παντως οποτε δες μηπως πραγματι ειναι μονο το τροφοδοτικο καμμενο στo linksys.

ελπιζω να εβαλες σωστα volt τρφοδοτικο .παραπανω ma ας ειναι.λιγοτερο μην ειναι

• Like 1
Δημοσ.

ελπιζω να εβαλες σωστα volt τρφοδοτικο .παραπανω ma ας ειναι.λιγοτερο μην ειναι

Εννοείτε.....παίζει μια χαρά τώρα 1 χρόνο , αν και μετα την αγορά του TP link (θυμάσε για το wake on wan) , το εχω βάλει σε bridge mode για επεκταση του ασύρματου στο σπίτι!!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...