epivitor Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Να ρωτησω και εγω κατι παιδια, αν μου κανουν ελεγχο στο γραφειο που διατηρω τι αποδεικτικα θα μου ζητησουν ας πουμε για τα windows και τα office που εχω εγκαταστημενα?
apostolisR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω αν ζητάνε κάτι σε χειρόγραφο αποδεικτικό, αλλά και απο τον πίνακα ελέγχουν μπορεί κάποιος να δει αν τρέχεις γνήσιο λειτουργικό ή όχι
epivitor Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω αν ζητάνε κάτι σε χειρόγραφο αποδεικτικό, αλλά και απο τον πίνακα ελέγχουν μπορεί κάποιος να δει αν τρέχεις γνήσιο λειτουργικό ή όχι Αυτο που λες δε νομιζω να ισχυει, οριστε και η αποδειξη
arc Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Να ρωτησω και εγω κατι παιδια, αν μου κανουν ελεγχο στο γραφειο που διατηρω τι αποδεικτικα θα μου ζητησουν ας πουμε για τα windows και τα office που εχω εγκαταστημενα? Τιμολόγιο αγορας
epivitor Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Τιμολόγιο αγορας Και αν το αγορασω απο καποιον που δεν το εχει χρησιμοποιησει ποτε και δεν εχει την αποδειξη (μιλαω για retail συσκευασία) ή αν αγορασω απο καπου μονο το valid key χωρις το cd και οποιοδηποτε αλλο παραστατικο? (ας πουμε απο καποιον στις αγγελιες αυτου του forum) Σε αυτες τις περιπτωσεις πως αποδεικνυω στο ΣΔΟΕ οτι ειμαι νομιμος?
Κώστας Αρχοντακακης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Γεια σας έχει κανένας links ή οτιδήποτε άλλο με σπασμένο office?
donblunts Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, Κώστας Αρχοντακακης είπε Γεια σας έχει κανένας links ή οτιδήποτε άλλο με σπασμένο office? Ναι, www.google.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα