katarasg Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους !!!Θα ήθελα τα φώτα σας στο παρακατω θέμα γιατι εχω ψιλομπερδευτει!Εχω ενα μαγαζι και θελω να αλλαξω τον υπολογιστη που εχω το εμπορικο προγραμμα γιατι εχει πεσει παρα πολυ!Σε αυτον οταν τον είχα παρει ειχα αγορασει και αδεια WINDOWS XP!Το θεμα ειναι γνωστο σε όλουσ !Το οικονομικο κομματι δεν πρεπει να ξεπερασει τα 400-450 ευρω χωρισ να συμπεριλαμβανεται το κοστος τησ αγορασ αδειασ για windows 7!Μιλωντασ με 1-2 τεχνικουσ υπολογιστων εδω στον μικρο χωρο που ζω μου λενε παρε αδεια απο τον θειο κ μην πληρωνεισ!Ειμαι σε δίλημμα και βλεπω κατι 150 ευρα για αγορα windows 7!Τι λετε εσείς?Ευχαριστω ολους εκ των προτερων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Τα Ubuntu σε βολεύουν καθόλου? Καλύτερα πάντως να μην το ρισκάρεις με σπασμένα.. δεν ξέρω κιόλας που κυμαίνονται τα πρόστιμα για τέτοια θέματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katarasg Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Τα Ubuntu σε βολεύουν καθόλου? Καλύτερα πάντως να μην το ρισκάρεις με σπασμένα.. δεν ξέρω κιόλας που κυμαίνονται τα πρόστιμα για τέτοια θέματα Φιλε apostolisR δεν εχω προβλημα να τρεξω ubuntu το θεμα ειναι αν αυτοσ που μου εχει εγκαταστησει και παραμετροποιηση το εμπορικο προγραμμα μπορει να το βαλει επανω και να τρεξει!Λιγο δυσκολο ακουγετραι δεν νομιζω η singular να εχει κ εγκατασταση σε ubuntu! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Σωστό αυτό. Ρώτα το πάντως, δεν χάνεις τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ειναι ακριβά η αλήθεια ειναι αλλα καλύτερα να τα εχεις αυθεντικά να εισαι νόμιμος και να μην τρέχεις αργότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katarasg Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ποια windows λετε?Επειδη δεν θελω κατι ιδιατερο λεω για win 7 αλλά ποιά?Me τα οεμ windows ξερει κανεισ τι παίζει?Ποιά εκδοση win να αγορασω ultimate,professional,starter ποιες οι διαφορεσ?Ευχαριστω ολους οσουσ βρηκαν χρονο και απαντησαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Εχεις server στην επιχείρησή σου ή όχι; Αν έχεις τότε καλό είναι να έχεις τα pro. Σε κάθε άλλη περίπτωση βάζεις το πιο φθηνό λειτουργικό. Γιατί όχι και τα windows 8? Θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο απ'ότι τα 7άρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantin1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Κλαησπέρα σε όλους.. Τα πρόστιμα μπορεί να είναι πολύ ακριβά...Η κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας θεωρείται ποινικό αδίκημα.. Η εφορία κάνει ελέγχους και σε τέτοια θέματα, συνεπώς για ένα επαγγελματία δεν θεωρώ ότι υπάρχει περιπτωση πειρατικού λογισμικού..Ακόμα και το Office αν βάλεις πρέπει να είναι νόμιμο.. Σου ζητάνε τις άδειες χρήσης.. Πριν ενάμισι χρόνο ήρθε η MS στην εταιρεία μας και μου ζήτησε τις άδειες χρήσης για έλεγχο.. Για όλα.. servers, Pcs..Exchange, Office, SQL Server, τα πάντα..Τα είχαμε όλα και δεν είχαμε θέματα.. Άρα ενας πιθανός έλεγχος είναι σενάριο που "παίζει"... Είναι αλήθεια ότι τα προγράμματα της Singular δεν τρέχουν σε linux γενικά, όχι μόνο ubuntu.. Συνεπώς τα Windows είναι μονόδρομος.. Τα Win 7 είναι μια καλή λύση για ένα επαγγελματία γιατί έχουν καιρό στην αγορά και είναι δοκιμασμένα-σταθερά..Δεν χρειάζεται να ανακαλύπτεις τον τροχό, αρκεί να γίνεται η δουλειά χωρίς εκπλήξεις.. Η Professional & Ultimate έκδοση διαφέρει από την Home Premium (οι πιο μικρές εκδόσεις δεν υπάρχουν γενικά στην αγορά παρά μόνο σε μερικά netbooks) γιατί δίνει δυνατότητα για σύνδεση σε δίκτυα υπολογιστών με εγκατεστημένο Active Directory σε Windows Server.. Επειδή στο μαγαζί σου θα έχεις μόνο αυτό το μηχάνημα που πάνω θα έχει το εμπορικό πακέτο νομίζω ότι και τα Home Premium σου κάνουν, αρκεί να υποστηρίζονταοι από την εφαρμογή..Ρώτα πρώτα τους ανθρώπους που θα κάνουν την εγκατάσταση του πακέτου για πιθανές ασυμβατότητες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katarasg Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Κλαησπέρα σε όλους.. Τα πρόστιμα μπορεί να είναι πολύ ακριβά...Η κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας θεωρείται ποινικό αδίκημα.. Η εφορία κάνει ελέγχους και σε τέτοια θέματα, συνεπώς για ένα επαγγελματία δεν θεωρώ ότι υπάρχει περιπτωση πειρατικού λογισμικού..Ακόμα και το Office αν βάλεις πρέπει να είναι νόμιμο.. Σου ζητάνε τις άδειες χρήσης.. Πριν ενάμισι χρόνο ήρθε η MS στην εταιρεία μας και μου ζήτησε τις άδειες χρήσης για έλεγχο.. Για όλα.. servers, Pcs..Exchange, Office, SQL Server, τα πάντα..Τα είχαμε όλα και δεν είχαμε θέματα.. Άρα ενας πιθανός έλεγχος είναι σενάριο που "παίζει"... Είναι αλήθεια ότι τα προγράμματα της Singular δεν τρέχουν σε linux γενικά, όχι μόνο ubuntu.. Συνεπώς τα Windows είναι μονόδρομος.. Τα Win 7 είναι μια καλή λύση για ένα επαγγελματία γιατί έχουν καιρό στην αγορά και είναι δοκιμασμένα-σταθερά..Δεν χρειάζεται να ανακαλύπτεις τον τροχό, αρκεί να γίνεται η δουλειά χωρίς εκπλήξεις.. Η Professional & Ultimate έκδοση διαφέρει από την Home Premium (οι πιο μικρές εκδόσεις δεν υπάρχουν γενικά στην αγορά παρά μόνο σε μερικά netbooks) γιατί δίνει δυνατότητα για σύνδεση σε δίκτυα υπολογιστών με εγκατεστημένο Active Directory σε Windows Server.. Επειδή στο μαγαζί σου θα έχεις μόνο αυτό το μηχάνημα που πάνω θα έχει το εμπορικό πακέτο νομίζω ότι και τα Home Premium σου κάνουν, αρκεί να υποστηρίζονταοι από την εφαρμογή..Ρώτα πρώτα τους ανθρώπους που θα κάνουν την εγκατάσταση του πακέτου για πιθανές ασυμβατότητες.. Φίλε konstantin 1 ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!Και εγω κατληγω σιγα σιγα στην διαδικασια αγορασ win 7 αν δεν θελω μπλεξιματα γιατι ειναι περιεργοι καιροι ,παρολο που η μεση μικρη ελληνικη επιχειρηση και οι τζιροι τησ δεν τα αντεχει αυτα!Αυτο που μου εχει περασιε στο μυαλο ειναι οτι εχω αγορασμενα xp sto ηδη υπαρχων μηχανημα μηπωσ δινεται η δυνατοτητα αναβαθμιση σε win 7 απο την αγορα ολοκληρωτικησ αδειας? Α και κατι ακομα γαι τον kontsantin1!Εγραψεσ οτι ήρθε η microsoft sthn εταιρεια σου και εκανε έλεγχο?Ειναι μεγαλη η εταιρεια ?Ισωσ να δικαιολογει ελεγχο!Πωσ θα γινει νε ελεγχθουν ολα τα μαγαζια και περισσοτερα αυτα που ειναι στην επαρχια απο την ms? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantin1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Φίλε konstantin 1 ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!Και εγω κατληγω σιγα σιγα στην διαδικασια αγορασ win 7 αν δεν θελω μπλεξιματα γιατι ειναι περιεργοι καιροι ,παρολο που η μεση μικρη ελληνικη επιχειρηση και οι τζιροι τησ δεν τα αντεχει αυτα!Αυτο που μου εχει περασιε στο μυαλο ειναι οτι εχω αγορασμενα xp sto ηδη υπαρχων μηχανημα μηπωσ δινεται η δυνατοτητα αναβαθμιση σε win 7 απο την αγορα ολοκληρωτικησ αδειας? Α και κατι ακομα γαι τον kontsantin1!Εγραψεσ οτι ήρθε η microsoft sthn εταιρεια σου και εκανε έλεγχο?Ειναι μεγαλη η εταιρεια ?Ισωσ να δικαιολογει ελεγχο!Πωσ θα γινει νε ελεγχθουν ολα τα μαγαζια και περισσοτερα αυτα που ειναι στην επαρχια απο την ms? Τα XP εχουν ήδη αποσυρθεί από την υποστήριξη επίσημα από τη MS και πολλές εκδόσεις πίσω από την τρέχουσα που είναιη 8.1.. Θεωρώ απίθανο να υπάρχει κάποιο προωθητικό πακέτο με μειωμένη τιμή για αναβάθμιση και ειδικά για έκδοση που δεν είναι η τελευταία.. Είναι εταιρεία με 150 σταθμούς εργασίας με έδρα την Κύπρο αλλά ο έλεγχος μας έγινε από την Microsoft Ελλάδος.. Φυσικά δεν μπορεί η MS ή η εφορία να ελέγξει ένα-ενα τα Pcs όλων των καταστημάτων.. Όμως αν ο έλεγχος σου ζητήσει τιμολόγια για την αγορά του λογισμικού σου ? Μπορείς να το δικαιολογήσεις? Εγώ δεν θα ήθελα να ρισκάρω τη φήμη του καταστήματός μου για 150-160 Ε που θα κάνει η άδεια Windows με ένα νέο PC.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) αν παει η εφορια δεν θα τον νοιαξει αν θα του βρουν πειρατικa αλλα τα υπολοιπα... Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2014 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantin1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 αν παει η εφορια δεν θα τον νοιαξει αν θα του βρουν πειρατικa αλλα τα υπολοιπα... Δυστυχώς η εμπειρία έχει δείξει ότι μας τα παίρνουν από παντού και όπως μπορούν.. Ας είσαι και "άγιος".. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katarasg Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 παντως παιδια εχω μπερδευτει παρα πολυ!!Ειχα βαλει ενα budget γυρω στα 450 ευρω για αγορα μονοκεντρικησ μοναδας και τωρα ανεβαινω στα 600!!Δεν ξερω αν πρεπει τελικα να φτιαξω υπολογιστη θα μου πειτε τα 150 ευρω ειναι το προβλημα!Οπως εχουν γινει τα πραγματα σε μια επιχειρηση 150 ευρω ειναι πολλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantin1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 παντως παιδια εχω μπερδευτει παρα πολυ!!Ειχα βαλει ενα budget γυρω στα 450 ευρω για αγορα μονοκεντρικησ μοναδας και τωρα ανεβαινω στα 600!!Δεν ξερω αν πρεπει τελικα να φτιαξω υπολογιστη θα μου πειτε τα 150 ευρω ειναι το προβλημα!Οπως εχουν γινει τα πραγματα σε μια επιχειρηση 150 ευρω ειναι πολλα! Γιατί μπερδεύτηκες ? Μπορείς να βρεις tower στα λεφτά αυτά με άδεια Windows. Δες πχ το http://www.mrcheap.gr/desktop-pc/hp-pro-3500-microtower-g1610-h4m37ea.html Ο επεργαστής μπορεί να μην παίρνει και "φωτιά" από την ταχύτητα, αλλά το θέλεις για τη δουλειά, όχι για παιχνίδια.. Αν είναι οκ οι κατασκευαστές του λογιστικού πακέτου με τις τεχνικές προδιαγραφές του μπορείς να κάνεις το βήμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cryptic Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 παντως παιδια εχω μπερδευτει παρα πολυ!!Ειχα βαλει ενα budget γυρω στα 450 ευρω για αγορα μονοκεντρικησ μοναδας και τωρα ανεβαινω στα 600!!Δεν ξερω αν πρεπει τελικα να φτιαξω υπολογιστη θα μου πειτε τα 150 ευρω ειναι το προβλημα!Οπως εχουν γινει τα πραγματα σε μια επιχειρηση 150 ευρω ειναι πολλα! Πως σου βγαίνουν 600; Αν κρατήσεις εξαρτήματα απ'τον παλιό, βγαίνει άνετα 250 ευρώ για το hardware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα