ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Την καλησπέρα μου σε όλη την κοινότητα. Ξαφνικά ,σήμερα το πρωί που πήγα να ανοίξω τον υπολογιστή μου παρατήρησα το εξής : Με το που πίεσα το πλήκτρο εκκίνησης στο case (της thermaltake) ,άναψαν τα λαμπάκια και ξεκίνησαν όλα τα ανεμιστηράκια για 1 δευτερόλεπτο και αμέσως ξεκίνησαν έσβησαν...μετά από 3 περίπου δεύτερα και χωρίς να πειράξω τίποτα άρχισε να το κάνει αυτό επαναλαμβανόμενα για 20 δεύτερα περίπου οπότε και έκλεισα τον κεντρικό διακόπτη του τροφοδοτικού. Άνοιξα το κουτί ,έλεγξα όλες τις συνδέσεις ,το ξανά έκλεισα και έδωσα ρεύμα. Έκανε το ίδιο πράγμα και κάπου στην τέταρτη φορά (άναψε - σβήσε) ,ξεκίνησε να λειτουργεί κανονικά. Αφού δούλεψα για καμιά ώρα το έκλεισα. Σήμερα το απόγευμα ,με το που πήγα να το ξανά ανάψω το έκανε και πάλι!! Έχει κανείς καμιά ιδέα?? μπορεί να είναι τα ''προεόρτια'' για το τροφοδοτικό? (500W).. Eυχαριστώ εκ τον προτέρων για τον χρόνο σας... Απόστολος.
SPANK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Πρώτος ύποπτος ειναι το τροφοδοτικό , δοκιμασε καποιο αλλο αν εχεις και πες και τι μάρκα ειναι αυτο 1
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Πρώτος ύποπτος ειναι το τροφοδοτικό , δοκιμασε καποιο αλλο αν εχεις και πες και τι μάρκα ειναι αυτο To ''ξηλώνω'' και βάζω ένα άλλο απλά? Δεν έχω στα ίδια watts ...νομίζω πως έχω ένα στα 450W...
SPANK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Βαλε ενα οποιοδήποτε εχεις απλα να δοκιμάσεις να δουμε αν ειναι οντως το τροφοδοτικό και αν ειναι αυτο το πρόβλημα βλέπεις τι θα κανεις μετα
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Θα το επιχειρήσω σήμερα λίγο πιο αργά...Μου είπε ένας σήμερα ότι μέχρι να το σιγουρέψω ,κανονικά δεν πρέπει καν να ανοίγω τον υπολογιστή γιατί μπορεί να πηγαίνουν ''λάθος'' ρεύματα στην μητρική και μπορεί να την ξετινάξω!! παίζει λέτε?
SPANK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μπορει ναι ειναι οτιδήποτε δοκίμασε το τροφοδοτικό και βλέπουμε
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά ,ακούστε κουλό !! Χθες πήγα να ανοίξω τον υπολογιστή για να κάνω την δοκιμή με το τροφοδοτικό που είπαμε και ξεκίνησε κανονικότατα χωρίς να παρουσιάζει το πρόβλημα που έγραψα!! Και σήμερα μια από τα ίδια..κανένα πρόβλημα....τώρα τι να υποθέσω???
sarpan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Οτι πιθανοτατα ειχε θεμα το τροφοδοτικο...Ασε αυτο που εβαλες για λιγες μερες να δεις αν θα σου ξαναπαρουσιασει το ιδιο προβλημα
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 sarpan ,δεν έβαλα το καινούργιο ....τον άνοιξα χθες για να το βάλω αλλά επειδή ΔΕΝ μου παρουσίασε τίποτα το άφησα έτσι..κακώς?
Demon Lord Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μπορεί να μην είναι το τροφοδοτικό, μια στο εκατομμύριο. Εγώ είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το φίλο και φταίγανε τα ρεύματα του σπιτιού...
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Demon, το έχω ρυθμισμένο το θέμα σταθεροποίησης της τάσης...
sarpan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 sarpan ,δεν έβαλα το καινούργιο ....τον άνοιξα χθες για να το βάλω αλλά επειδή ΔΕΝ μου παρουσίασε τίποτα το άφησα έτσι..κακώς? Συγνωμη αλλα καταλαβα λαθος...Τωρα απο τη στιγμη που δουλευει φανταζομαι το μονο που θα πρεπει να κανεις ειναι να περιμενεις παλι αν θα εμφανιστει το προβλημα. Γιατι τουλαχιστον απο τη δικη μου εμπειρια και απο περιστατικο ιδιο με το δικο σου, σε μενα ηταν υπευθυνο το τροφοδοτικο. Αληθεια ποιο ακριβως ειναι? Παντως μπορει και να ειχες καποιο θεμα για λιγη ωρα με την ταση οπως ανεφερε και ο φιλος Demon Lord παραπανω Αρα το αποκλειουμε αυτο
Roger Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Την καλησπέρα μου σε όλη την κοινότητα. Ξαφνικά ,σήμερα το πρωί που πήγα να ανοίξω τον υπολογιστή μου παρατήρησα το εξής : Με το που πίεσα το πλήκτρο εκκίνησης στο case (της thermaltake) ,άναψαν τα λαμπάκια και ξεκίνησαν όλα τα ανεμιστηράκια για 1 δευτερόλεπτο και αμέσως ξεκίνησαν έσβησαν...μετά από 3 περίπου δεύτερα και χωρίς να πειράξω τίποτα άρχισε να το κάνει αυτό επαναλαμβανόμενα για 20 δεύτερα περίπου οπότε και έκλεισα τον κεντρικό διακόπτη του τροφοδοτικού. Άνοιξα το κουτί ,έλεγξα όλες τις συνδέσεις ,το ξανά έκλεισα και έδωσα ρεύμα. Έκανε το ίδιο πράγμα και κάπου στην τέταρτη φορά (άναψε - σβήσε) ,ξεκίνησε να λειτουργεί κανονικά. Αφού δούλεψα για καμιά ώρα το έκλεισα. Σήμερα το απόγευμα ,με το που πήγα να το ξανά ανάψω το έκανε και πάλι!! Έχει κανείς καμιά ιδέα?? μπορεί να είναι τα ''προεόρτια'' για το τροφοδοτικό? (500W).. Eυχαριστώ εκ τον προτέρων για τον χρόνο σας... Απόστολος. Προεορτια προβληματικων πυκνωτων
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 roger?στους πυκνωτες του τροφοδοτικου αναφερεσαι η στην μητρικη;;
InTheEnd Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Εγω επειδη ειχα το ιδιο προβλημα,οι αποστατες εφτεγαν... κοιταξε τους αν ειναι ολα κομπλε,βγαλε και ξανα βιδωσε με προσοχη την μητρικη και δοκιμασε αν δουλεψει η οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα