thermo-sifounas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Οποιος καμμενος δεν εχει δει την ταινια τι σχολιαζει στο thread? Ειδατε την ταινια και καταληξατε οτι ειναι τσοντα?Ο αλλος σε μια ταινια 2 ωρων σχολιαζει σκηνες 10 λεπτων που εδειχνε οτι του παιρνει πιπ@ και σκανδαλιστηκε. Ελεος πια με τους ξερολες Oποιος ειδε την ταινια καταλαβε οτι βλεπει τσοντα προφανως εχει προβλημα αντιληψης των πραγματων η επιφανειακο τροπο σκεψης η απλως εχει καιρο να απαυτωσει και βλεπει ιπταμενα αιδοια στον δρομοSent from my iPhone using Insomnia 1
MovingShadow Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Οποιος καμμενος δεν εχει δει την ταινια τι σχολιαζει στο thread? Ειδατε την ταινια και καταληξατε οτι ειναι τσοντα? Ο αλλος σε μια ταινια 2 ωρων σχολιαζει σκηνες 10 λεπτων που εδειχνε οτι του παιρνει πιπ@ και σκανδαλιστηκε. Ελεος πια με τους ξερολες Oποιος ειδε την ταινια καταλαβε οτι βλεπει τσοντα προφανως εχει προβλημα αντιληψης των πραγματων η επιφανειακο τροπο σκεψης η απλως εχει καιρο να απαυτωσει και βλεπει ιπταμενα αιδοια στον δρομο Sent from my iPhone using Insomnia Δεν είμαι ξερόλας , λέω την γνώμη μου...... Εάν θεωρείς πχ. την Linda Lovelace ηθοποιό , και το Deep Throat ταινία , τότε μπράβο σου. Αυτό που είδα στο Nymphomaniac ήτανε πορνο , για τα δικά μου μέτρα. Και η Bellucci βιάστηκε , δεν είδαμε πουθενά να της τον μπήγουνε anal style. O κάθε εναλλακτικός παλαβος σκηνοθέτης βγάζει μια μαλακία και το βαφτίζει τέχνη. ΔΕν έχει καν κάποιο νόημα η ταινία , σεναριακά εννοώ. Υπάρχουνε και άλλες ταινίες που κυμαίνονται στον εθισμο στο σεξ , οπως πχ το Shame ........
Gtr34 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 MovingShadow , καλό θα ήταν να βγάλεις τις φωτογραφίες που έχεις ποσταρει είναι ενάντια στους όρους χρήσης και ας είναι σε spoiler .Μην ξεχνάμε ότι το φόρουμ απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες .
Prozac Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μπορεί στον βιασμό να μην έδειχνε τίποτα, αλλά πιο πρίν δείχνει αρκετό πράγμα.
thermo-sifounas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δεν είμαι ξερόλας , λέω την γνώμη μου...... Εάν θεωρείς πχ. την Linda Lovelace ηθοποιό , και το Deep Throat ταινία , τότε μπράβο σου. Αυτό που είδα στο Nymphomaniac ήτανε πορνο , για τα δικά μου μέτρα. Και η Bellucci βιάστηκε , δεν είδαμε πουθενά να της τον μπήγουνε anal style. O κάθε εναλλακτικός παλαβος σκηνοθέτης βγάζει μια μαλακία και το βαφτίζει τέχνη. ΔΕν έχει καν κάποιο νόημα η ταινία , σεναριακά εννοώ. Υπάρχουνε και άλλες ταινίες που κυμαίνονται στον εθισμο στο σεξ , οπως πχ το Shame ........ Eλα πες την αληθεια, κατεβασες την ταινια και την ειδες σε fast forward σταματωντας μονο στις σκηνες πορνο, Προφανως το 80/100 που εχει στο Metacritic και το 7,6 στο Imdb ειναι βαθμολογιες απο τσοντοβιους. Αποκλειεται να ειδες την ταινια και να ειδες οτι δεν εχει καποιο νοημα σεναριακα. Να μην σου αρεσε το δεχομαι, να την αποκαλεις πορνο οχι, εισαι ακυρος
firewalker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Εντελώς λάθος το προμό της ταινίας. Έβγαζαν προς τα έξω τις σκηνές ερωτικού περιεχομένου και ακύρωναν όλη την ταινία.
gavros10 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Εντελός λάθος το προμό της ταινίας. Παραπλανητικο ηταν, οχι λαθος. Μας την παρουσιαζε ως μια καθαρη ταινια πορνο με τα βασικα του σεναριου και στην πραγματικοτητα ειναι το εντελως αντιθετο.
tool1983 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Εγω παιδια δεν την ειδα. Είναι η μονη ταινια του συνοδοιπορου Λαρς,απο εποχη Dogville κ μετα,που δεν πηγα σινεμά. Δεν με τραβηξε η υποθεση αλλα ουτε το ενδεχομενο να παω σινεμά κ να δω μιση ταινια. Θα τη δω βεβαια αλλα κ τα 2vol μαζι.
MovingShadow Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Eλα πες την αληθεια, κατεβασες την ταινια και την ειδες σε fast forward σταματωντας μονο στις σκηνες πορνο, Προφανως το 80/100 που εχει στο Metacritic και το 7,6 στο Imdb ειναι βαθμολογιες απο τσοντοβιους. Αποκλειεται να ειδες την ταινια και να ειδες οτι δεν εχει καποιο νοημα σεναριακα. Να μην σου αρεσε το δεχομαι, να την αποκαλεις πορνο οχι, εισαι ακυρος Όχι , δεν την είδα σε fast forward.......................μήπως το έκανες εσύ και ξέρεις? Απλά λέω την γνώμη μου , δεν χρειάζεται να συμφωνείς , αλλά ούτε να με σαρκάζεις. MovingShadow , καλό θα ήταν να βγάλεις τις φωτογραφίες που έχεις ποσταρει είναι ενάντια στους όρους χρήσης και ας είναι σε spoiler .Μην ξεχνάμε ότι το φόρουμ απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες . Δεν κατάλαβα , δεν είναι τέχνη οι αραπικές ψ%$#ές , οι πίπες και τα γλυφ^#$%ια ? Και πιστέυεις ειλικρινά ότι ένας πιτσιρικάς δεν την έχει κατεβάσει ήδη?
Gtr34 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ειναι δεν ειναι τεχνη το περιεχομενο δεν συναδει με τους κανονισμους και το υφος του φορουμ .
bluesattack Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Tελικα ειναι πορνοσταρ στις επιμαχες σκηνες ? Ξενερωσα , και ειχα φτιαχτει ( !) για να μπω βαθια (!) στο νοημα της ταινιας Η εταιρεια παραγωγης ομως την εβγαλε σε δυο μερη επειδη ηταν πολυ μεγαλη και στους κινηματογραφους εδωσε μια soft εκδοση η οποια συμφωνα με τα opening credits δεν ειχε την συμμετοχη του lars. Και αφου πολυδιαφημιστηκε το σεξ τελικα κοπηκαν δηλαδη οι σκηνες στους κινηματογραφους ?
KilliK Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 τετοιο σκυλι που ειναι η Gainsbourg, λογικο ηταν να χρησιμοποιησουν πορνοσταρ στις σκηνες της. ποιος σοβαρος ηθοποιος θα την πηδαγε κανονικα;
bluesattack Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Nαι αλλα φαινεται εκφυλο σκυλι Εντελώς λάθος το προμό της ταινίας. Έβγαζαν προς τα έξω τις σκηνές ερωτικού περιεχομένου και ακύρωναν όλη την ταινία. Kαι πως θα προσελκυαν τον κοινο ? Θα βασιζονταν στην αναγκη του να ενημερωθει για την ψυχοπαθολογια της νυμφομανιας ? Θα μου πεις οτι ετσι και αλλιως πουλαει το ονομα Λαρς με τις προκλητικες δηλωσεις του και μονο
xavier Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 σε γενικες γραμμες μου αρεσει ο φον τριερ και αυτη μου αρεσε περισσοτερο απο τις 2 προηγουμενες ταινιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα