kostas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα , εχθες ο σκυλακος μου , μου μασησε για τα καλα , σε 2-3 σημεια , το καλωδιο usb ,της Logitech , στο πανω μερος που φευγει το καλωδιο και καμια 10αρια ποντους προς τα κατω ειναι αθικτο , στο αλλο σημειο ,στο usb που μπαινει στον υπολογιστη,παλι ειναι αθικτο , τα ενδιαμεσα σημεια ειναι χαλια , γινετε να το φτιαξω ?
Xristaras12 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 αν αγορασεις μονοκλωνο η πολυκλωνο καλωδιο και κοψεις αυτο που θες να αλλαξεις,τα ενωσεις με μονωτικη πιστευω θα εισαι οκ. Εχεις καποιο προβλημα με την καμερα παρ ολα αυτα;
kostas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 σ'ευχαριστω για την υποδειξη σου , αλλα μπορεις να μου δειξεις το μονοκλωνο η πολυκλωνο καλωδιο ? σημ. στα σημεια που εχει δαγκωθει το καλωδιο , εχουν μηνει ξεφτια , και απ'οσο μπορω να διακρινω ειναι 3 η 4 κ (πρασινο-καφε-απρο και σκετο συρμα ) η camera δεν δουλευει....
Xristaras12 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 αν εχεις καποιο καλωδιο lan επισης μπορεις να το χρησιμοποιησεις το μονοκλωνο εχει 1 μονο κομματι συρμα μεσα το πολυκλωνο εχει πολλα ψιλα συρματακια τυλιγμενα μεταξυ τους. Αν εχεις καποιο καταστημα με ηλεκτρονικα κοντα σου μπορεις να ζητησεις να δεις αν μπορουν να στο επισκευασουν κιολας(λογικα μηδενικο κοστος)
The_Judas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 http://www.ifixit.com/Guide/USB+Cable+Repair/12754 Δεν εδώ για οδηγίες. Το κολλητήρι μπορείς να το παρκάμψεις, δεν είναι απαραίτητο, απλά βελτιώνει την ποιότητα της σύνδεσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα