Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εαν την εχεις ηδη την βαζεις.θορυβο...εξαρταται ποια ειναι τα επιπεδα που μπορεις να ανεχτεις εσυ.

παντως,εαν πεις οτι θα κανεις και Overclocking,μην περιμενεις οτι θα πας πολυυυυ μακρια.συμπεριφερεται οπως συμπεριφέρεται μια αεροψυχτρα εκεινης της τιμης.

Δημοσ.

αφου δεν θελεις Overclock τοτε και με 35 euros εισαι καλυμμενος και απο θερμοκρασιες και απο θεμα θορυβου.

το καλυτερο που εχεις να κανεις βεβαια ειναι οτι απο την στιγμη που λογικα η αεροψυχτρα σου θα ανεβαζει στροφες με βαση την θερμοκρασια,ριξε το ρευμα του επεξεργαστη στα στοκ ρολογια που εισαι για να πεσει και η θερμοκρασια.

Δημοσ.

Ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα εγώ ρώτησΑ αν κάνει στον επεξεργαστή και αν ειναι αποδοτική από τις τιμές στον επεξεργαστή δεν έχω αλλαξη τίποτα

Δημοσ.

Φιλε μου δεν ξερω αν κανει η οχι, (σορρυ για το Off topic) αλλα επιδει και εγω ειχα παραγγειλει απο το E-Shop την συγκεκριμενη υδροψυξη, αυτη ειναι το παλιο μοντελο και οχι το 2013. Εχει τεραστια διαφορα τα 2 μοντελο, και στην ποιοτητα-αποδοση και στον θορυβο. Οποτε την συκγεκριμενη μην την παρεις απο το E-Shop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...