damos7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια.Θελω να ρωτησω αν μπορω να βγω απο το microsoft account στο lumia 920 ετσι ωστε να συνδεθω σε αλλο χωρις να κανω hard reset διοτι μου λεει η micorosoft,οταν μπαινω στο email ή οταν θελω να κατεβασω κατι απο το store,οτι καποιος αλλος μπαινει στο email και δεν μπορω να το επαναφερω.Γι'αυτο,ρωταω αν γινεται αυτο το ενδεχομενο ετσι ωστε να φτιαξω νεο email και να συνδεθω με αυτο στο κινητο.Διαφωτιστε με παρακαλω.
damos7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστω για τις απαντησεις.Το θεμα ειναι κανω hard reset.Χανω ο,τι εχω στο κινητο σωστα?Πως κανω back up στον υπολογιστη?Γιατι δεν μπορω να κατεβασω τιποτα απο το store...
damos7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 με το zune Μα ουτε απο το pc μπορω να μπω στο windows phone store.Γι'αυτο το λεω
disqualified Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δεν εχω καταλαβει το προβλημα σου. Επαναδιατυπωσε το γιατι δεν βγαινει καποιο νοημα, τουλαχιστον εγω δεν μπορω να βγαλω καποιο
damos7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δεν εχω καταλαβει το προβλημα σου. Επαναδιατυπωσε το γιατι δεν βγαινει καποιο νοημα, τουλαχιστον εγω δεν μπορω να βγαλω καποιΔΕ Δεν με αφηνει να μπω στο store ουτε απο το pc ουτε απο το κινητο αλλα ουτε στο email(outlook) γιατι λεει ο καποιος αλλος προσπαθει να μπει και δεν μπορω να επαναφερω τον κωδικο.Γι'αυτο και λεω πως να κανω back up ο,τι εχω χωρις καποια εφαρμογη απο store ωστε να κανω hard reset και να μπω με αλλο email.
disqualified Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 ωραια δε χρειαζεται εφαρμογη για να κανεις backup με το zune και οι επαφες σου ειναι ηδη στο live λογαριασμο σου παιδια επίσης για όποιο πρόβλημα έχετε μπορειτε να καλέσετε και την τηλεφωνικη υποστηριξη της microsoft. Ειδικα για αυτου του ειδους τα προβληματα (να μη σε αφηνει να μπεις στο store για παραδειγμα)
damos7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 ωραια δε χρειαζεται εφαρμογη για να κανεις backup με το zune και οι επαφες σου ειναι ηδη στο live λογαριασμο σου παιδια επίσης για όποιο πρόβλημα έχετε μπορειτε να καλέσετε και την τηλεφωνικη υποστηριξη της microsoft. Ειδικα για αυτου του ειδους τα προβληματα (να μη σε αφηνει να μπεις στο store για παραδειγμα) ααα νομιζα επρεπε να συνδεθω στον λογαριασμο για να κατεβασω το zune,χιλια συγνωμη.Απλα εχω δοκιμασει τοσες φορμες ανακτησης λογαριασμου και δεν εγινε τιποτα.Θα παρω τηλεφωνο για τεχνικη υποστηριξη μπας και κανω ανακτηση αλλιως παω για hard reset.Ευχαριστω για τη βοηθεια φιλε!
tasos1995 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μπες και μίλα με το support των windows phone, αυτοί ξέρουν http://www.windowsphone.com/en-US/how-to/wp-support?wp8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα