mak rk Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορω να αγοράσω το Nexus 5 απο το google play (Γαλλίας για παράδειγμα) αφού οποτε προσπαθώ να ανοίξω ξένο google play στο internet ή με παει κατευθείαν στο Ελληνικό (όπου δεν υπάρχουν συσκευές) ή μου λέει οτι το google play devices δεν υποστηρίζεται στη χώρα μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!
SPANK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Και να συνδεθείς μεσω vpn με γαλλική ip , η πιστωτική που θα χρησιμοποιήσεις πρέπει να ειναι απο γαλλία και με γαλλική διεύθυνση , αμα δεν συμβαδίζουν αυτα τα 2 η google κανει reject την παραγγελία (ετσι εχω διαβάσει σε αλλο forum) , απο εκει και πέρα αν εχεις καποιον φίλο στην γαλλία μπορει να στο αγοράσει απο εκει με την δικιά του κάρτα και μολις το παραλάβει να στο στείλει.
jimis888 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 εισαι σιγουρος οτι δεν μπορει να χρησιμοποιηθει και καρτα απο ελληνικη τραπεζα;
iznodur Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Στην ουσία δεν μπορείς απευθείας, αλλά γιατί δεν το παίρνεις από Wind ; 400 ευρω είναι πάρα πολύ καλή η τιμή
SPANK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Απο οτι ξέρω δεν μπορεί οχι το μπλοκάρει η google
humanoid Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορω να αγοράσω το Nexus 5 απο το google play (Γαλλίας για παράδειγμα) αφού οποτε προσπαθώ να ανοίξω ξένο google play στο internet ή με παει κατευθείαν στο Ελληνικό (όπου δεν υπάρχουν συσκευές) ή μου λέει οτι το google play devices δεν υποστηρίζεται στη χώρα μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων !! Δεν υπάρχει λόγος να μπλέκεις. Αγόρασε το από Wind στα Site: 399 ευρώ και έχεις και εξασφαλισμένη την εγγύηση. Ποιος ο λόγος να μπλέκεις με συσκευές παραεισαγωγής; Μην το κάνεις - σου μιλάω εκ πείρας 1
vrwmiaris Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 με τα μεταφορικα απο εξω θα βγει ακριβοτερο,απο εδω θα το παρω και εγω και απο εξω τον ασυρματο φορτιστη
iznodur Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 με τα μεταφορικα απο εξω θα βγει ακριβοτερο,απο εδω θα το παρω και εγω και απο εξω τον ασυρματο φορτιστη Άσε που εκτός από την τιμή έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο για την εγγύηση και την μετέπειτα υποστήριξη
Calexako Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Γιατί όλοι ξέρουμε πόσο ποιοτικές είναι οι ελληνικές εταιρείες Service. :-P
Grey Warden Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Άσε που εκτός από την τιμή έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο για την εγγύηση και την μετέπειτα υποστήριξη Εγγύηση έχεις με την έκδοση των 16gb ειτε το πάρεις από Αγγλία, είτε το πάρεις από Γαλλία είτε το πάρεις από Γερμανία είτε το πάρεις από Ισπανία είτε το πάρεις από Ιταλία, είτε το πάρεις από οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ. Τα υπόλοιπα ειναι μπούρδες. Πάλι στην ίδια αντιπροσωπεία που συνεργάζεται η Wind και η Google θα πάει.
SPANK Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Απλα αν το πάρεις απο εξω με 400 euro θα πάρεις το 32gb μοντέλο και αντε αλλα 15 euro να στο στείλουν με ταχυδρομίο αν δεν στο φέρει καποιος , οσο για την εγγύηση αν αγοραστεί απο play store υσχύει κανονικα.
Ntenteras Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Για να πάρεις από έξω πρέπει να κάνεις Van ώστε να πάρεις ip της χώρας από όπου θέλεις να αγοράσεις. Κατά πάσα πιθανότητα όμως δεν θα σε αφήσει να αγοράσεις με ελληνική πιστωτική πάρα μόνο με πιστωτική της χώρας από όπου θέλεις να αγοράσεις. Υπάρχουν και εξαιρέσεις όμως για αυτό καλύτερα κάνε μια προσπάθεια, πχ εγώ πήρα από το αμερικάνικο με ελληνική κάρτα. Αν πάντως σου είναι αρκετά πάρτο απ την wind με 399 να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Υπ'οψιν η LG Ελλάδας δίνει εγγύηση μόνο για το ευρωπαϊκό 16αρι
SPANK Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Επισης απο θέμα εγγύηση το nexus απο play store ειναι 1 χρόνο , δεν ξέρω ποσο δίνει η lg hellas αλλα φαντάζομαι οτι 1 χρόνο θα ειναι παλι
jimis888 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 στο site του public λεει για 2 χρονια εγγυηση
SPANK Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Αχα ε μπορει να δίνει η lg hellas αλλον εναν χρόνο γιατι στο play store μου απάντησαν για 1 χρόνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα