lefstef Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 παιδιά λίγη βοήθεια. ξέρει κανένας να μου πει γιατί ακούγετε θόρυβος από το τροφοδοτικό όταν κουνάω το ποντίκι;
Zapee995 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Εννοεις οτι ακους ενα υψηλης συχνοτητας ηχο?? Τι καρτα γραφικων εχεις?? Ιδιο προβλημα ειχα καποτε με μια 560ti που ειχε coil whine και οταν κουναγα το ποντικι τσιριζε..
lefstef Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 νομίζω ότι ακούγετε ήχος από τους πυκνωτές. έχω την 280χ
Zapee995 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Σιγουρα απο πυκνωτες ειναι αλλα οχι του psu, πιο λογικο ειναι να ειναι της gpu ή απο κανα σκληρο.
lefstef Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 αυτά τα αποκλείω . σαν έχω τον ssd και ένα δίσκο από λάπτοπ πάνω. η gpu είναι idle εκείνη την ώρα. το πρόβλημα έγινε όταν άλλαξα τον επεξεργαστή και την ψήκτρα. για να αποκλείσω το ενδεχόμενο ότι έσφιξα πολύ την ψήκτρα, το δοκίμασα και ίσα που ακούμπαγε χωρίς να την σφίξω. το τροφοδοτικό με ανησυχεί μόνο που είναι 7 χρόνον, αλλά πρώτη φορά μπήκε στα τόσα χρόνια απαιτητικό hardware σε ρεύμα
Zapee995 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δεν εχει σημασια αν ειναι σε σε idle ή σε full load...Ειναι coil whine απο τη καρτα γραφικων ή απο το psu...Πιο πολλες ευθυνες ριχνω ομως στη gpu.
lefstef Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 θα δοκιμάσω τότε να βάλω την παλιά κάρτα γραφικών το μεσημέρι που θα πάω σπίτι και βλέπουμε
lefstef Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 το coil whine το κάνει και με την 9500 πάνω και χωρίς δίσκους τώρα τι κάνω; πάω για psu; αυτό έχει κίνδυνο να καεί; με προβληματίζει γιατί και stress test που κάνω και με OCCT δουλεύει σταθερά
lefstef Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 με το τροφοδοτικό τελικά τι να κάνω; κάτι τέτοιο αξίζει να μαζέψω τα φράγκα; http://www.skroutz.gr/s/441114/Enermax-Revolution-87-650W.html?keyphrase=ENERMAX+ERV650AWT-G
AiWaaa Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Εισαι σίγουρος οτι είναι απο το τροφοδοτικό ? Mου φαίνεται περίεργο να το ξεκινήσει ξαφνικά. Κοιτα και την gpu και cpu. Καπως έτσι κάνει ?
lefstef Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 όχι δεν κάνει έτσι. βάζω το αυτί μου όμως και καταλαβαίνω ότι έρχεται από εκεί. θα προσπαθήσω να το τραβήξω βίντεο μήπως πιάσει τον ήχο αν βοηθήσει κανένα το βίντεο να ρίξει καμιά γνώμη. https://dl.dropboxusercontent.com/u/16490932/CAM00021.mp4
lefstef Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 το είδε κανένας το βίντεο να μου πει καμιά γνώμη;
lefstef Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 παιδιά τον θόρυβο τον κάνει τώρα συνεχόμενα και πιο έντονα. πείτε μου τι τροφοδοτικό να παραγγείλω γιατί δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο που μπορεί να το επηρεάζει και να κάνει αυτό τον θόρυβο. θα προτιμούσα κάποιο με gold efficiency μέχρι 120 μπορώ να δώσω. το enermax που έβαλα παραπάνω είναι καλό για τα λεφτά του; ή δεν υπάρχει λόγος να πάω σε κάτι ποιο ακριβό.
ninos30 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Από το video δεν βγάζω και πολλά... Μήπως θέλει απλά λάδωμα ο ανεμιστήρας του PSU (αν και επαναλαμβάνω ότι εγώ δεν ακούω κάτι περίεργο από το PSU)... Δεν μπορείς να δοκιμάσεις από κάποιον φίλο ένα άλλο? Ποιο ΤΤ έχεις?
lefstef Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.650591 είναι 7 χρονών ποια το τροφοδοτικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα