Προς το περιεχόμενο

Turbo-X HD-2000 - Firmware request

grpprod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,

μου εδωσαν προσφατα εναν αποκωδικοποιητη Turbo-X HD-2000. Θελω να τον χρησιμοποιησω για καποιο συγγενικο προσωπο, και εχω τα εξης θεματα:

1. Δε μπορω να βρω τιποτε σχετικο με το μηχανημα. Θα εκτιμουσα λοιπον αν καποιος μπορουσε να μου στειλει α) Το τελευταιο Firmware β) Οτι σχετικο με manual/instructions.

2. Tον αναβω και η οθονη του λεει συνεχεια 'boot'. Ειναι για πεταμα; Ξερει κανεις πως γινεται reset?

Eυχαριστω θερμα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οταν τον πουλουσε στις αρχες το πλαισιο θυμαμαι ειχε λινκ στην σελιδα του να κατεβασεις fw. (μεσα απο την περιγραφη του προιοντος).

δεν ρωτας στο πλαισιο;

• 1 χρόνο αργότερα...

Γεια σας,

μου εδωσαν προσφατα εναν αποκωδικοποιητη Turbo-X HD-2000. Θελω να τον χρησιμοποιησω για καποιο συγγενικο προσωπο, και εχω τα εξης θεματα:

1. Δε μπορω να βρω τιποτε σχετικο με το μηχανημα. Θα εκτιμουσα λοιπον αν καποιος μπορουσε να μου στειλει α) Το τελευταιο Firmware β) Οτι σχετικο με manual/instructions.

2. Tον αναβω και η οθονη του λεει συνεχεια 'boot'. Ειναι για πεταμα; Ξερει κανεις πως γινεται reset?

Eυχαριστω θερμα

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και άλλαξα έναν ηλεκτρολυτικό πυκνωτη 200 μf/35V .

Θα τον δεις είναι φουσκωμένος λίγο.Αν δεν μπορείς να τον αλλάξεις πες μου να δουμε

τι θα κάνουμε.Είμαι Θεσσαλονίκη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...