Makost Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδια, μηπως ξέρετε αν υπάρχει κάποιο plugin για να βάζω κωδικό σε κάποια αρθρα μου ? Αυτο που εχει το wordpress δεν μου κανει. Θέλω να βάζει κωδικό ο επισκέπτης αλλα οταν κλείνει η σελιδα και ξανα μπαινει να του ξανα ζητάει κωδικο (αυτο του wordpress δεν ζηταει δευτερη φορα) Ευχαριστω
vacilis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Αυτο μπορει να διορθωθει απο τα cookies που θετει το αρθρο με κωδικο.
geomagas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δεν νομίζω να βρεις κάτι τέτοιο έτοιμο. Μάλλον θα χρειαστεί να το φτιάξεις μόνος σου.
akis_fc Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 μπορεις να το κάνεις να ζητάει κωδικό ξανά όταν κλείνει το browser (όταν τελειώνει το session δλδ), αν θέλεις απλά να τα καθαρίζει όταν θα κλείνει τη σελίδα σου ή όταν θα φεύγει από τότε μάλλον θα πρέπει να φτιάξεις το δικό σου session όπως λέει και ο geomagas
geomagas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Το παρακάτω θα μπορούσε να είναι μία αρχή (υπεραπλουστευμένη): <?php /* * Plugin Name: My Post Password */ add_filter('the_content','my_post_password_intercept'); function my_post_password_intercept($content) { if(is_single()) { global $post; $pass=get_post_meta($post->ID,'my_password',true); if($pass) if(isset($_POST['pass'])) { if($_POST['pass']!=$pass) $content=my_post_password_form_html('Wrong password, give it another shot!'); } else $content=my_post_password_form_html('You must give a password to view this article!'); return "$content"; } } function my_post_password_form_html($prompt) { $r="<form method='post'>"; $r.="<p>$prompt</p>"; $r.="<label>What's the secret? <input type='password' name='pass'</label><br>"; $r.="<input type='submit' value='Show it to me!'>"; $r.="</form>"; return $r; } Για να το δοκιμάσεις, αφού το ενεργοποιήσεις, βάλε ένα meta field στο εν λόγω post με όνομα my_password και τιμή το password που θέλεις.Μετά, προσπάθησε να το δεις.
Makost Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 μπορεις να το κάνεις να ζητάει κωδικό ξανά όταν κλείνει το browser (όταν τελειώνει το session δλδ), αν θέλεις απλά να τα καθαρίζει όταν θα κλείνει τη σελίδα σου ή όταν θα φεύγει από τότε μάλλον θα πρέπει να φτιάξεις το δικό σου session όπως λέει και ο geomagas πως γινεται αυτο? Το παρακάτω θα μπορούσε να είναι μία αρχή (υπεραπλουστευμένη): <?php /* * Plugin Name: My Post Password */ add_filter('the_content','my_post_password_intercept'); function my_post_password_intercept($content) { if(is_single()) { global $post; $pass=get_post_meta($post->ID,'my_password',true); if($pass) if(isset($_POST['pass'])) { if($_POST['pass']!=$pass) $content=my_post_password_form_html('Wrong password, give it another shot!'); } else $content=my_post_password_form_html('You must give a password to view this article!'); return "$content"; } } function my_post_password_form_html($prompt) { $r="<form method='post'>"; $r.="<p>$prompt</p>"; $r.="<label>What's the secret? <input type='password' name='pass'</label><br>"; $r.="<input type='submit' value='Show it to me!'>"; $r.="</form>"; return $r; } Για να το δοκιμάσεις, αφού το ενεργοποιήσεις, βάλε ένα meta field στο εν λόγω post με όνομα my_password και τιμή το password που θέλεις. Μετά, προσπάθησε να το δεις. Δεν καταλαβαινω καν τι ειναι αυτα που γραφεις
geomagas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μάλλον έκανα τη λάθος υπόθεση ότι ξέρεις php... Sorry! Αυτό το αποθηκεύεις σε ένα αρχείο πχ my-post-password.php στον κατάλογο wp-content/plugins (ή σε υποφάκελο του) του WordPress. Μετά, το ενεργοποιείς από τη διαχείριση πρόσθετων. Μετά κάνεις αυτό που είπα με το meta field (Ειδικό Πεδίο στα Ελληνικά) για το άρθρο που θέλεις να προστατέψεις. Αν προσπαθήσεις να το δεις (προβολή) θα παρατηρήσεις ότι σου ζητά password κάθε φορά. Επειδή όμως, όπως είπα, είναι υπεραπλουστευμένο, θα χρειαστεί να το συνεχίσεις για να το φέρεις στα μέτρα σου. Οπότε, δεν ξέρω τι νόημα έχει αν δεν ξέρεις php. Ας το χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος που ίσως έχει ανάλογο θέμα.
akis_fc Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 πως γινεται αυτο? Δεν ξέρω ποιο plugin χρησιμοποιείς για να σε βοηθήσω ακριβώς σε αυτό, λογικά όμως κάπου θα θέτει συγκεκριμένο χρόνο για expiration time των cookies αυτό τον χρόνο αν τον κάνεις 0, όταν κλείνει τον browser ο χρήστης το cookie θα διαγράφεται.
geomagas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξέρω ποιο plugin χρησιμοποιείς... Είναι core. Έχεις δυνατότητα να ορίσεις άρθρα password-protected (στις επιλογές δημοσίευσης).
akis_fc Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Είναι core. Έχεις δυνατότητα να ορίσεις άρθρα password-protected (στις επιλογές δημοσίευσης). Ωραίος δεν το ήξερα! Λοιπόν θα πρέπει να προσθέσεις μία function τότε στο functions.php function clear_cookie_onbrowser_close() { if ( isset( $_COOKIE['wp-postpass_' . COOKIEHASH] ) ) setcookie('wp-postpass_' . COOKIEHASH, '', 0, COOKIEPATH); } add_action( 'wp', 'clear_cookie_onbrowser_close' );
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα