coniste Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Γεια χαρα παιδια εχω ενα προβλημα με τις θυρες USB 3.0 , εχω ενα μπροστα και δυο πισω απ'αυτα κανενα δεν λειτουργει οτι κι αν βαλω , να σημειωσω πως μεσα στο κουτι βρηκα ενα καλωδιο που δεν ηταν πουθενα συνδεδεμενο το οποιο βγαινει σε USB 3.0 το ακολουθησα και ειδα οτι εννωνεται με το μπροστα USB 3.0 , ετσι τη πηρα την μοναδα και δεν λειτουργουσε απο την 1η μερα τιποτα απο αυτα, δωστε μου τα φωτα σας
djjohnnie13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 για να δουλεψουν οι μπροστινες θυρες θα πρεπει και το κουτι σου να εχει usb3,αν εχει συνδεεις το βυσμα που βγαινει μπροστα απο το κουτι στην υποδοχη που εχει η μητρικη ακριβως κατω απο το 24πινο μεγαλο βυσμα τροφοδοσιας της!οσο αφορα τις πισω ειναι οι δυο μπλε πανω πανω αν δεν δουλεουν ξαναπερνα οδηγους και κανε και κανα update στα μπιος!!!
coniste Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μαλλον δεν καταλαβες καλα για το μπροστινο USB , το κουτι μου εχει μπροστα ενα USB 2.0 και ενα USB 3.0 , το 2.0 δουλευει μια χαρα το 3.0 ομως δεν δουλευει και οπως ανοιξα το κουτι ειδα ενα καλωδιο USB 3.0 να ειναι ξεμπαρκο και να μην ειναι συνδεδεμενο πουθενα και δεν βλεπω πουθενα πανω στην μητρικη τετοιο πραγμα για να το συνδεσω
SearchEngine Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Εχω την ιδια μητρικη,η συγκεκριμενη ειναι LE οπυ δεν εχει συνδεση για usb 3.0.Η απλη r2.0 εχει συνδεση.
coniste Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 ΠΩΩΩ , τωρα με ξενερωσες...οποτε βγαινουν αχρηστα τα usb 3.0
Dynabyte Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Οχι απαραιτητα... μπορεις να παρεις ενα ανταπτορακι και να εισαι κομπλέ.. http://www.eworld.com.gr/products/details/2661/ Κατι τετοιο και εισαι τζετ.
coniste Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Α, καλη φαση να'σαι καλα...αλλα δεν καταλαβα τι βισμα ειναι το μεγαλο, που τα συνδεω αυτα?
SearchEngine Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Οχι απαραιτητα... μπορεις να παρεις ενα ανταπτορακι και να εισαι κομπλέ.. http://www.eworld.com.gr/products/details/2661/ Κατι τετοιο και εισαι τζετ. Θα υπαρξουν ιδιες ταχυτητες με ανταπτορα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα