Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδια εχω ενα προβλημα με τις θυρες USB 3.0 , εχω ενα μπροστα και δυο πισω απ'αυτα κανενα δεν λειτουργει οτι κι αν βαλω , να σημειωσω πως μεσα στο κουτι βρηκα ενα καλωδιο που δεν ηταν πουθενα συνδεδεμενο το οποιο βγαινει σε USB 3.0 το ακολουθησα και ειδα οτι εννωνεται με το μπροστα USB 3.0 , ετσι τη πηρα την μοναδα και δεν λειτουργουσε απο την 1η μερα τιποτα απο αυτα, δωστε μου τα φωτα σας :)

Δημοσ.

για να δουλεψουν οι μπροστινες θυρες θα πρεπει και το κουτι σου να εχει usb3,αν εχει συνδεεις το βυσμα που βγαινει μπροστα απο το κουτι

στην υποδοχη που εχει η μητρικη ακριβως κατω απο το 24πινο μεγαλο βυσμα τροφοδοσιας της!οσο αφορα τις πισω ειναι οι δυο μπλε πανω πανω αν δεν δουλεουν ξαναπερνα οδηγους και κανε και κανα update στα μπιος!!!

Δημοσ.

Μαλλον δεν καταλαβες καλα για το μπροστινο USB , το κουτι μου εχει μπροστα ενα USB 2.0 και ενα USB 3.0 , το 2.0 δουλευει μια χαρα το 3.0 ομως δεν δουλευει και οπως ανοιξα το κουτι ειδα ενα καλωδιο USB 3.0 να ειναι ξεμπαρκο και να μην ειναι συνδεδεμενο πουθενα και δεν βλεπω πουθενα πανω στην μητρικη τετοιο πραγμα για να το συνδεσω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...