Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ψάχνω για λαπτοπ, το budget μου φτάνει μέχρι και τα 800+ ευρω (ανάλογα με το τι θα βρω τελικά) και έχω βρει αυτό: 

https://www.galaxus.ch/en/s1/product/lenovo-ideapad-z510-1560-1920-x-1080-pix-intel-core-i7-4702mq-8gb-hdd-hard-drive-notebook-724241

Είμαι στο εξωτερικό οπότε έχω τη δυνατότητα να το πάρω από εδώ  (800 ευρω είναι με την ισοτιμία).

Θα με ενδιέφερε πολύ η γνώμη σας ή ακόμη καλύτερα αν έχετε εσείς κάτι άλλο να μου προτείνετε! 

Ευχαριστω!!

Δημοσ.

Αν το λάπτοπ το θες για γενική χρήση τότε είναι πολύ καλή επιλογή το Lenovo.

Για βαρύ gaming όμως δεν κάνει αφού έχει και μεγάλη ανάλυση η οθόνη οπότε θα τα βρει σκούρα η κάρτα γραφικών.

Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Αυτό που θέλω είναι να μην κολλάει γενικά και να μη με δυσκολεύει σε προγράμματα τύπου Photoshop, Illustrator, AutoCad.

Τώρα κάνω επίσης τη διπλωματική μου και το τωρινό μου λαπτοπ κάνει μια ώρα να τρέξει το Μatlab οπότε θα ήθελα κάτι πιο γρήγορο γενικά.

Πιστεύετε ότι το πρώτο θα κάνει για όλα αυτά? Έχει κάποιος το συγκεκριμένο μοντέλο να πει εντυπώσεις?

Κάποιο με μια μικρότερη ανάλυση θα είναι αξιοπρεπές ή όχι? (πχ βλέπω πολλά με ανάλυση 1366x768)

Δημοσ.

Αυτά με μικρότερη ανάλυση δεν συμφέρουν γιατί θα έχουν χάλια οθόνη. Από τα παραπάνω 2 το πρωτο Lenovo συμφέρει λόγω 4πυρηνου i7.

Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...