giorgosgeo4 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μια ερώτηση. Έχω στο κουτί 3 ανεμιστήρες για την ψύξη του pc και θέλω να προσθέσω ακόμη έναν ανεμιστήρα αλλά δεν μου έχει μείνει κενή θέση στις συνδέσεις των καλωδίων για να προσθέσω τον τέταρτο ανεμιστήρα! τι καλώδιο χρειάζομαι για να κάνω αυτήν την προέκταση ωστε να κουμπώσει το τέταρτο βύσμα των τριών pin του ανεμιστήρα; Το κουτί μου είναι αυτό http://www.fractal-design.com/home/product/cases/define-series/define-mini και έχω συνδέσει επίσης και τον Fan controller for 3 fans included.
Donatos Diamantis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μπορείς να βάλεις ενα fan splitter http://www.computerbeast.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=222041&category_id=695&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&ref=bestprice.gr
giorgosgeo4 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Νομίζω τα pin του δικού μου ειναι με 3 και οχι με 4 καρφάκια στις υποδοχές. Αν πάρω με 4 pin χωράνε στις θηκες αυτές και τα 3 pin ;;;
giorgosgeo4 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Και τέλος ποία μέθοδος είναι καλύτερη, Negative Pressure Airflow System ή Positive Pressure Airflow System ; Σκέφτομαι να βάλω 3 ανεμιστήρες να βάζουν αέρα ( δύο ανεμιστήρες εμπρός και ένας στην βάση) και 2 ανεμιστήρες να βγάζουν αέρα (ο πίσω και ο πάνω)!
Donatos Diamantis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Νομίζω τα pin του δικού μου ειναι με 3 και οχι με 4 καρφάκια στις υποδοχές. Αν πάρω με 4 pin χωράνε στις θηκες αυτές και τα 3 pin ;;; Άμα χρησιμοποιήσεις της υποδοχές που βρίσκονται στης γωνίες του fan controller τότε χωράει Και τέλος ποία μέθοδος είναι καλύτερη, Negative Pressure Airflow System ή Positive Pressure Airflow System ; Σκέφτομαι να βάλω 3 ανεμιστήρες να βάζουν αέρα ( δύο ανεμιστήρες εμπρός και ένας στην βάση) και 2 ανεμιστήρες να βγάζουν αέρα (ο πίσω και ο πάνω)! Ο τρόπος που σκέφτεσαι να τους βάλεις είναι ο σωστός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα