dexter white Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Γίνεται να προσθέσω περισσότερη μνήμη RAM η να αλλάξω την υπάρχουσα με μια μεγαλύτερη σε laptop?
apostolisR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ναι γίνεται. Απλώς πρέπει να δεις μέχρι πόσα GB μπορεί να υποστηρίξει και τι μνήμες δέχεται (DDR2 ή DDR3;)
dexter white Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ναι γίνεται. Απλώς πρέπει να δεις μέχρι πόσα GB μπορεί να υποστηρίξει και τι μνήμες δέχεται (DDR2 ή DDR3;) βσκ το ανακαλυψα πριν λιγο οτι γινεται..μπορεις να μου πεις που το βλεπω αυτο?
dexter white Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 δεν γνωριζει καποιος αλλος να απαντησει?
apostolisR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Οποτε το συγκεκριμενο εχει μια DDR3 4gb στα 1333mhz. Μπορει να σηκωσει μεχρι 8gb, αρα ναι μπορεις να του βαλεις αλλη μια 4gb και να εχεις 2x4gb.
dexter white Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 ευχαρηστω...μπορεις να μου πεις που ειδες αυτες τις λεπτομερειες? γιατι στις ιδιοτητες στυστηματος μονο 4gb ram λεει και τπτ αλλο επισης το θεμα ειναι πως θα την εγκαταστησω οταν τη αγορασω, γιατι φανταζομαι δεν ειναι τοσο απλο το laptop απο μεσα οσο ενας σταθερος
apostolisR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Απλως γραψε το μοντελο σου στο google και ψαξε για τα χαρακτηριστικα του ειτε απο το site του κατασκευαστη, ειτε απο καποιο καταστημα που να το ειχε διαθεσιμο Οντως το λαπτοπ ειναι λιγο ζορι στο ανοιγμα αν δεν το χεις ξανα κανει. Ρωτα καποιον αν μπορει να σου τις βαλει η διαφορετικα αν τις παρεις απο καποιο φυσικο μαγαζι και εχει υπηρεσια service, ισως να μην σου χρεωσουν τιποτα.
dexter white Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 σωστα στις προδιαγραφες τα λεει πιο αναλυτικα στα sites καπως ετσι μαλλον θα το κανω
xristoforos89 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Είναι πανεύκολη η τοποθέτηση μιας ραμ σε λάπτοπ. Απλά ένα καπάκι ανοίγεις και την κουμπώνεις. Αν δυσκολευτείς ψάξε στο YouTube. Σίγουρα θα έχει βίντεο που θα δείχνει πως θα την τοποθετήσεις. Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App 1
dexter white Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 απλα φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια, γιατι δεν εχω ξανανοιξει laptop και δεν ξερω τι παιζει αν μου εγκαταστησουν την ραμ απο εκει που θα την αγορασω, θα με χρεωσουν αν ειναι τοσο απλο?
Jannis64 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Είναι πολύ απλή η τοποθέτηση, αλλά αν δε βασίζεσαι, ζήτα να σου την περάσουν εκεί που θα την αγοράσεις. Αν σου πουν ότι θα σου χρεώσουν την εργασία χαιρέτα και φύγε. Βρες κάποιο κατάστημα που θα σου την περάσουν χωρίς χρέωση.
thelos257 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/2502074/Sony-Vaio-SV-E1512C6E-B980-4GB-500GB.html Αυτος ειναι ο φορητος σου υπολογιστη αν δεν κανω λαθος σωστα ; ειναι ddr3 η μνημη ραμ σου .
arc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 απλα φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια, γιατι δεν εχω ξανανοιξει laptop και δεν ξερω τι παιζει RTFM! Είμαι σίγουρος οτι περιγράφει τη διαδικασία. Το μονο που πρέπει να προσέξεις ειναι τα χέρια σου να ειναι στεγνά (οχι νερά ή λάδια) και να μη φοράς ή δουλεύεις πάνω σε νάυλον/μάλλινο/ακρυλικό αν μου εγκαταστησουν την ραμ απο εκει που θα την αγορασω, θα με χρεωσουν αν ειναι τοσο απλο? Οι σοβαρές εταιρείες πρέπει να σε χρεώσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα