Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, είμαι εντελώς αρχάρια και άσχετη, πρέπει να κάνω μια άσκηση, δεν τα καταφέρνω και στηρίζομαι στη βοήθειά σας!

Μόλις χθες χρησιμοποίησα πρώτη φορά το πρόσθετο downloadhelper kai λειτούργησε κανονικά! Κατέβασα με επιτυχία video από teacherstube στον υπολογιστή μου.

Σήμερα το εικονίδιο φαίνεται ανενεργό. Πώς το ενεργοποιώ προκειμένου να κατεβάσω κάτι από youtube;

Επίσης στο ανοιγόμενο μενού άλλοτε εμφανίζεται η επιλογή media κι άλλοτε όχι. Γιατί;

Στην άσκηση που πρέπει να κάνω, πρέπει να χρησιμοποιήσω το avidemux, αλλά όταν σέρνω το βίντεο μέσα στο avidemux, μου γράφει "mo stts tables" και άρα fail to open! Γιατί;

Σας έπρηξα;; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

kostas_dr, ευχαριστώ. Το θέμα είναι ότι η άσκηση επιβάλλεται να γίνει με το downloadhelper στη μια περίπτωση και με avidemux στην άλλη! Δεν επιτρέπεται να πειραματιστώ με κάτι άλλο!

Δημοσ.

Ωραίος ο καθηγητής που έδωσε την άσκηση.

Πλέον η πληροφορική έχει προχωρήσει τόσο πολύ που μπορούμε να έχουν πάρα πολλές εναλλακτικές λύσεις για να επιτύχουμε τον τελικό μας σκοπό (που στην περίπτωση σου είναι να κατεβάσεις ένα βίντεο από το ίντερνετ) και αυτός σε περιορίζει στη χρήση του downloadhelper.

Έτσι μπράβο. Να πάμε επιτέλους μπροστά σε αυτήν τη χώρα (έστω και αν κοιτάμε προς τα πίσω, οπότε το μπροστά είναι πίσω).

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...