Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, θα ηθελα αν μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας οσον αφορα καποιον οδηγο για android developing.. Δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις προγραμματισμου αλλα ουτε και σκραπας βεβαια! Απλα λογω του οτι με ενδιαφερει ο προγραμματισμος ( και του χρονου σε σχολη πληροφορικης εχω σκοπο να περασω ) θα ηθελα απο τωρα να κανω σιγα σιγα οτι μπορω στον ελευθερο χρονο μου.

Θα ηθελα εναν οδηγο που να μου παρεχει τα βασικα και να με βαλει στον κοσμο αυτο, ωστε μολις τον τελειωσω να ξερω τα βασικα και να μπορω με προσπαθεια και λιγο παραπανω μελετη να φτιαξω κατι απλο...

Ειχα αρχισει τον οδηγο απο εδω http://developer.android.com/index.html αλλα λογω του οτι ειχα σκαλωσει σε ενα σημειο που μου πεταγε error ενω τα ειχα βαλει ολα οπως επρεπε, και ενα αλλο σημειο δεν μπορουσα να το κανω να λειτουργησει παρολο που ξαναεγραψα ολο τον κωδικα μεχρι εκει 2 και 3 φορες, το αφησα γιατι δεν ηξερα τι να κανω!

Ευχαριστω για τον χρονο σας! :-D

• Moderators
Δημοσ.
ειχα σκαλωσει σε ενα σημειο που μου πεταγε error ενω τα ειχα βαλει ολα οπως επρεπε, και ενα αλλο σημειο δεν μπορουσα να το κανω να λειτουργησει παρολο που ξαναεγραψα ολο τον κωδικα μεχρι εκει 2 και 3 φορες, το αφησα γιατι δεν ηξερα τι να κανω!

Καλωσήρθες στον προγραμματισμό. Σοβαρά τώρα, τέτοιου είδους προβλήματα είναι τα πιο συχνά, και θα συναντήσεις ΠΟΛΛΑ τέτοια ακόμα, ό,τι οδηγό και ν' ακολουθήσεις. Εγώ θα σου έλεγα να μην παρατήσεις όλο το εγχείρημα επειδή κόλλησες κάπου, γιατί είναι σίγουρο ότι το ίδιο πράγμα θα σου ξαναπαρουσιαστεί. Αν θες γράψε εδώ το πρόβλημα που έχεις μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει.

Δημοσ.

Καλωσήρθες στον προγραμματισμό. Σοβαρά τώρα, τέτοιου είδους προβλήματα είναι τα πιο συχνά, και θα συναντήσεις ΠΟΛΛΑ τέτοια ακόμα, ό,τι οδηγό και ν' ακολουθήσεις. Εγώ θα σου έλεγα να μην παρατήσεις όλο το εγχείρημα επειδή κόλλησες κάπου, γιατί είναι σίγουρο ότι το ίδιο πράγμα θα σου ξαναπαρουσιαστεί. Αν θες γράψε εδώ το πρόβλημα που έχεις μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει.

Το γνωριζω απλα εκεινη την στιγμη δεν μπορουσα να το λυσω και χωρις ιδαιτερες γνωσεις ουτε μπορεσα να βρω το λαθος...

Αν ειναι θα ξαναρχισω τον οδηγο εκει και αν μου ξαναεμφανιστει το ιδιο λαθος θα το ποσταρω εδω...

Οποιαδηποτε βοηθεια-συμβουλη δεκτη! :-)

EDIT: Τον θεωρειτε καλο οδηγο εκεινο για να μαθω τα βασικα και να εχω μια ιδεα στο τι πρεπει να κανω κλπ.;

• Moderators
Δημοσ.

Υπομονή και επιμονή είναι το μόνο που μπορώ να προτείνω. Θα δεις ότι όσο πιο δύσκολο είναι ένα πρόβλημα, τόσο πιο μεγάλη είναι η ικανοποίηση όταν το λύνεις. Θα σου πρότεινα να διαβάσεις μερικά πράγματα για Object Oriented Programming (OOP) και Java πριν μπεις στα βαθιά του Android. Θα μπορούσες να ξεκινήσεις απ' τα tutorials της Oracle εδώ. Αν θες, μπορώ να σου στείλω αυτά που κάνουμε στη σχολή για Android (μικρά και απλά projects που πραγματεύονται 1-2 πράγματα το καθένα).

Δημοσ.

Δεν το έχω δει αλλά καλό φαίνεται αν έχεις μεγάλο tablet και δε σου βγαίνουν τα μάτια :P

Ενα κινητακι 4.7 ιντσες εχω αλλα νταξει δεν εχω θεμα! Θα αρχισω το διαβασμα και θα επανερθω! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...