Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από ότι βλέπω η μητρική σου έχει 6 υποδοχές και όλες είναι Sata 3.Για controller δεν βλέπω να γράφει πουθενά αναλυτικά άρα λογικά έχει μόνο Intel.Πάντως νέα bios δεν βλέπω για τη μητρική σου, μάλλον επειδή είναι ψιλο-entry level.

• Super Moderators
Δημοσ.

ο V300 είναι sandforce based SSD, τις ταχύτητες που αναφέρει ο κατασκευαστής τις βλέπεις μόνο στο ΑΤΤΟ, όχι σε άλλα benchmarks...

Δημοσ.

ο V300 είναι sandforce based SSD, τις ταχύτητες που αναφέρει ο κατασκευαστής τις βλέπεις μόνο στο ΑΤΤΟ, όχι σε άλλα benchmarks...

Δεν μου το εξηγεις λιγο γτ καπου σε εχασα?

• Super Moderators
Δημοσ.

για την ακρίβεια για να δει την ταχύτητα που μπορεί να πιάσει σε συγκεκριμένες συνθήκες...

Δημοσ.

o controller του ssd...

Για να καταλαβω δλδ ο ssd που πηρα ταιριαζει με τη mobo η οχι?Σε παρακαλω δωσε μου αν μπορεις μια ολοκληρωμενη απαντηση γιατι εχω σκασει εδω και ποσες μερες να ψαχνω

• Super Moderators
Δημοσ.

όλοι ταιριάζουν, απλά κάποιοι έχουν καλύτερες επιδόσεις κι άλλοι χειρότερες, δεν είναι θέμα μητρικής (εφόσον μιλάμε για intel/amd sata3 controller) αλλά θέμα του ssd ...

installαρες το ΑΤΤΟ για να δεις τι νούμερα δίνει με αυτό ο SSD σου?

Δημοσ.

όλοι ταιριάζουν, απλά κάποιοι έχουν καλύτερες επιδόσεις κι άλλοι χειρότερες, δεν είναι θέμα μητρικής (εφόσον μιλάμε για intel/amd sata3 controller) αλλά θέμα του ssd ...

installαρες το ΑΤΤΟ για να δεις τι νούμερα δίνει με αυτό ο SSD σου?

Τα αποτελεσματα 

Untitled

• Super Moderators
Δημοσ.

όπως βλέπεις πιάνει πάνω κάτω 500MB/sec στα sequential read/write (δλδ τα μεγάλα αρχεία) με το ΑΤΤΟ, ότι ορίζει ο κατασκευαστής δλδ...

απλά θα αποδίδει έτσι μόνο σε compressible data, όχι σε incompressible...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...