kataramenos32 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Έχει Z87 μητρική και φταίει ο controller ; Τι λες ; Ελπίζω μόνο να συνδέει τον SSD σε Intel controller και όχι σε κάνα Marvell. Πως το ελεγχω αυτο φιλε μου?
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Από ότι βλέπω η μητρική σου έχει 6 υποδοχές και όλες είναι Sata 3.Για controller δεν βλέπω να γράφει πουθενά αναλυτικά άρα λογικά έχει μόνο Intel.Πάντως νέα bios δεν βλέπω για τη μητρική σου, μάλλον επειδή είναι ψιλο-entry level.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 παιδιά, για να μην ανοίγω θέμα οι δικές μου πώς πάνε?
kataramenos32 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 παιδιά, για να μην ανοίγω θέμα οι δικές μου πώς πάνε? Χωρίς τίτλο.png Τι αλλο θες ? Κοιτα τις δικες μου
kataramenos32 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ειναι λιγο βλακεια ενα εχω πληρωσει ενα τσουβαλι λεφτα για να κανω το συστημα κ να μην μπορω να πιασω ταχυτητες στο δισκο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 ο V300 είναι sandforce based SSD, τις ταχύτητες που αναφέρει ο κατασκευαστής τις βλέπεις μόνο στο ΑΤΤΟ, όχι σε άλλα benchmarks...
kataramenos32 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 ο V300 είναι sandforce based SSD, τις ταχύτητες που αναφέρει ο κατασκευαστής τις βλέπεις μόνο στο ΑΤΤΟ, όχι σε άλλα benchmarks... Δεν μου το εξηγεις λιγο γτ καπου σε εχασα?
maik42 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 ο ποιητης λεει να κατεβασεις αυτο: http://www.techpowerup.com/downloads/1749/atto-disk-benchmark-v2-46/ το προγραμα για να δεις την πραγματικη ταχυτητα που βγαζει ο δισκος σου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 για την ακρίβεια για να δει την ταχύτητα που μπορεί να πιάσει σε συγκεκριμένες συνθήκες...
kataramenos32 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Το sandforce based SSD που αναφερεις τι σημαινει ακριβως?Μαλλον δεν εκανα σωστη αγορα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 o controller του ssd...
kataramenos32 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 o controller του ssd... Για να καταλαβω δλδ ο ssd που πηρα ταιριαζει με τη mobo η οχι?Σε παρακαλω δωσε μου αν μπορεις μια ολοκληρωμενη απαντηση γιατι εχω σκασει εδω και ποσες μερες να ψαχνω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 όλοι ταιριάζουν, απλά κάποιοι έχουν καλύτερες επιδόσεις κι άλλοι χειρότερες, δεν είναι θέμα μητρικής (εφόσον μιλάμε για intel/amd sata3 controller) αλλά θέμα του ssd ... installαρες το ΑΤΤΟ για να δεις τι νούμερα δίνει με αυτό ο SSD σου?
kataramenos32 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 όλοι ταιριάζουν, απλά κάποιοι έχουν καλύτερες επιδόσεις κι άλλοι χειρότερες, δεν είναι θέμα μητρικής (εφόσον μιλάμε για intel/amd sata3 controller) αλλά θέμα του ssd ... installαρες το ΑΤΤΟ για να δεις τι νούμερα δίνει με αυτό ο SSD σου? Τα αποτελεσματα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 όπως βλέπεις πιάνει πάνω κάτω 500MB/sec στα sequential read/write (δλδ τα μεγάλα αρχεία) με το ΑΤΤΟ, ότι ορίζει ο κατασκευαστής δλδ... απλά θα αποδίδει έτσι μόνο σε compressible data, όχι σε incompressible... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα