Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες.Σημερα εγκατεστησα τον ssd μου http://www.skroutz.gr/s/2591228/Kingston-SSDNow-V300-120GB-w-Adapter.html  και τρεχοντας ενα τεστ ειδα αυτες τις ταχυτητες και μου φανηκαν πολυ πεσμενες

Untitled

Τι προβλημα μπορει να εχω?Η μητρικη υποστηριζει σατα 3

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αυτα κατεβασα αλλα το 2ο οταν το τρεχω μου ανοιγει το extractor αλλα μου κανει εξαγωγη κατι αρχεια security catalog και .sys ενω το 1ο βγαζει exe κανονικα

Απο οτι βλεπω στο Intel Rapidstore τον μηχανικο μου τον βλεπει σαν 6gb/s αλλα τον ssd σαν 3gb/s :-(

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλάβω τι γίνεται ...

Οπως εισαι αν βάλεις τον ssd εκει που ειναι ο μηχανικός απλα να αλλάξεις θέσεις δηλαδη τα ιδια αποτελέσματα εχεις ?

Δημοσ.

Γιατί να κατεβάσει αυτά και όχι τα τελευταία από εδώ ;

Συγκεκριμένα για να πάρεις τα μέγιστα από έναν SSD σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα θες τα εξής :

Latest oROM RST(13.1.0.2030 στην παρούσα φάση) στο bios(με mod γιατί κανένα bios δεν έχει από τη μάνα του το latest), σε αυτό το site όποιος έχει Gigabyte μητρικές μπορεί να βρει modded bios για την μητρική του με όλα τα τελευταία(Χωρίς να υπάρχει κίνδυνος φυσικά).

Latest Intel RST drivers(13.0.0.1072 στην παρούσα φάση)

Latest Chipset Drivers

AHCI mode

SSD optimizations(Κοιτάς το ανάλογο thread για αυτά)

Δημοσ.

Πολυ φοβαμαι,οτι δυσκολα θα βρεις τι φταιει,εως και καθολου.Απο drivers αυτα τα νουμερα(προσωπικη μου αποψη),δεν βγαινουν ως πληρη υπαιτιοτητα αυτων.

Νομιζω ειναι θεμα των controllers της μητρικης κατα το μεγαλυτερο βαθμο.Πολλοι ειχαν και εχουν τετοια προβληματα σε δισκους ssd με 500 read και write,και παιρνουν το μεγιστο 220,και χαμηλοτερα.Ενας και'γω.Απλα το δεχτηκα,παει ανετα το πσ,και αν τυχει αναβαθμισης στο μελλον,βλεπουμε τι θα δουμε.

Aποψη μου,αν εχεις αλλο φιλο με αλλη μαρκα μητρικης και νεοτερη,δοκιμασε ενα(μην του κανεις απανωτα benchs)κανα δυο και εκει.Τεσταρισε τον,για να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα.

Απο το screen που δειχνεις εισαι οκ,σε ολα,παντα απο αποψη ahci,και 1024 K.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...