jtzam7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΑ ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ Επιτέλους σήμερα παρέλαβα το καινούργιο μου ταμπλετ , πέρασα 2 εβδομάδες αγωνιά και αγανακτισμο και ευτυχώς βρέθηκε ένας υπεύθυνος ανθρωπος ο οποίος θέλει να παραμείνει ανωνύμως και έλυσε των γόρδιο δεσμό.....σε ευχαριστώ. Είναι τελικά μην πέσεις στην περίπτωση ...
Heatspreader Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μπράβο βρε φίλε. Είναι ψυχοφθόρες αυτές οι καταστάσεις και ευτυχώς είχε αίσιο τέλος. 1
Zergoulini Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Ουφ.... Μολις το αγορασα και εγω, απο Public Ιωαννινα. Απλα εβαλα λιγο τον εαυτο μου στην θεση σου. Πραγματικα ειναι να σαλταρεις. Δεν ξερω τι θα εκανα οταν θα πηγαινα στπιτι και θα εβλεπα οτι ειναι σπασμενο\εχει καποιο προβλημα. Και μετα να μην βγαζεις ακρη για αντικατασταση. Ευτυχως ρε φιλαρακι ειχες καλο τελος! Υ.Γ. Γραψε μας και πρωτες εντυπωσεις! Εγω πραγματικα σκεφτομαι να χωρισω την γυναικα μου και να παντρευτω το LG
jtzam7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 είναι φοβερό μηχάνημα ακόμα το μαθαίνω άλλα μου φαίνεται εγώ θα παρατήσω το laptop ....δεν το βγάζω ακόμα από το σπίτι μέχρι να μου έρθει η θήκη που παρήγγειλα από amazon και κάρτα μνήμης........ αυτό είναι το αποτέλεσμα του προβλήματος που είχα, τώρα από Κω δεν πρόκειται να αγοράσω τίποτα όλα από internet.
Zapee995 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 2 πραγματα που μου αρεσαν πολυ στο συγκεκριμενο μηχανημα ειναι: 1) Απο το συρταρι των εφαρμογων μπορεις να κανεις unistall ευκολα και γρηγορα πατοντας το γραναζι πανω δεξια και επιλεγοντας την εφαρμογη..Ουτε να τρεχεις στις ρυθμισεις και χωρις unistallers κλπ.. 2)LG Backup. Με δυο λογια, LG Backup. :)
ergidis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Και μετα είναι μερικοί που ανησυχούν για τις αγορες Απο Κίνα επειδή λέει δεν θάχουν εγγυηηση Ενω απο Ελλάδα οι αγορες με άμεση ευγενεστατη και αποτελεσματικη Εγγύηση εξυπηρετηση Από δω ναγοραζετε παδια παντα
Heatspreader Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δεν νομίζω ότι πάει "τό μή χειρον βέλτιστον".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα