Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα εχθες αλλαξα ψυκτρα, στο CPU, και με το amd overdrive μοθ δειχνει αυτες , ενω με το HWMonitor αυτες ποιες ειναι σωστες?

post-263228-0-37527100-1390722397_thumb.png

post-263228-0-61773000-1390722448_thumb.png

Δημοσ.

Αυτο το thermal margin δεν μπορω να καταλάβω σε τι απευθύνεται ακριβώς , νομιζω λογικότερο μου μοιάζει του hwmonitor , για δες και στο bios τι σου δείχνει

Δημοσ.

κατεβασε και το hwinfo.

Μηπως εχεις ρυθμισει η πατησες κατι στο overdrive Και δειχνει ετσι;

εμενα μου δειχνει κανονικα θερμοκρασιες στον FX6300.

Επισης να ευχεσαι η max τιμη του HW monitor να ειναι λαθος γιατι αν ακουμπησες 96 τον τηγανισες ασχημα.
οι FX εχουν οριο τους 70+βαθμους.

Δημοσ.

νορμαλ φαινονται οι θερμοκρασιες στο Hwinfo

τρεξε και καποιο stress test πχ(cinebench)να δεις μεγιστες θερμοκρασιες.

ποια ψυκτρα εβαλες;

Δημοσ.

χαλαρα,κτηνος.

Αρα δεν θα εχεις και προβλημα με τις θερμοκρασιες για κανενα λογο πλεον.

Κ εγω με την freezer 13 pro ιδιες θερμοκρασιες βλεπω τωρα τον χειμωνα,το καλοκαιρι και χωρις κλιματιστικο με καμια 30αρια βαθμους στο δωματιο βλεπω 30κατι-40 στον επεξεργαστη.

Δημοσ.

απλα ειδα με τα προγραμμτα 2 τελειως θερμοκρασιες και σκεφτηκα μην εκανα κανα λαθος γιατι δν ειμαι και γνωστης απο P για αυτο

Δημοσ.

ποια μητρικη εχεις;

γενικοτερα υπαρχει θεμα μεταξυ προγραμματων και αισθητηρων των μητρικων ωστε να διαβαζουν σωστα.

Προσωπικα μονο το overdrive και το hwinfo χρησιμοποιω ωστε να βλεπω σωστα τις θερμοκρασιες.

Δημοσ.

Tο thermal margin στο overdrive δειχνει το ποσο απεχει η θερμοκρασια του επεξεργαστη απο την μεγιστη επιτρεπομενη για την λειτουργια του.

Δημοσ.

ok, σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για το χρονο σου, εαν ανεβασει λογικα 8ερμοκρασια 8α κλεισει μονο του σωστα? μην το παρω στα χερια

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι υπάρχει θέμα ανυσηχίας και ναι οταν φτάσει σε υψηλές θερμοκρασίες θα κλείσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...