Thanos1972 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Παιδια υστερα απο ψαξιμο,ακομη ενα review. ειναι ο ιδιος δισκος. Not bad.
talos_2002 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δεν είναι βιοτεχνία με ξεχωριστές... μοδίστρες! Αναφερόμαστε σε όμιλο διαφορετικών εταιριών υπό την ίδια επωνυμία.Άλλο τμήμα το ένα και εντελώς διαφορετικό το άλλο. Και το τμήμα των SSD του ομίλου Toshiba είναι από τα πιο έμπιστα στον Enterprise χώρο.
plpapadopoulos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Η τιμή είναι μια χαρά για τον συγκεκριμένο SSD. Δεν υπάρχει χαμηλότερη για τα ελληνικά δεδομένα τουλάχιστον, για τη χωρητικότητα και για την ταχύτητα αυτή. Αν λάβει κανείς υπόψιν του το ότι το προϊόν όπως αναφέρθηκε είναι ετοιμοπαράδωτο και μάλιστα με δωρεάν μεταφορικα και αντικαταβολή για σχεδόν κάθε άκρη της ελλάδος, δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Τώρα αν για κάποιους δεν αποτελεί προσφορά, πρόβλημά τους (ή αν πιο είναι μάγκες ας αναφέρουν κάποια αντιπρόταση στα ίδια λεφτά σε επιδόσεις, αξιοπιστία και με τα μεταφορικά). Όποιος έχει ανάγκη έναν αξιόπιστο, φτηνό, γρήγορο και άμεσα διαθέσιμο SSD, ο Toshiba αποτελεί μια καλή αγορά. Επίσης σε πολλούς γνωστούς SSD της αγοράς οι μνήμες που χρησιμοποιούνται είναι Toshiba. δεν είναι τυχαίο. 2
HERTHAN Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Οταν αναφερει καποιος οτι δεν ειναι κατι προσφορα δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλο το προιον η οτι δεν αξιζει καποιος να το αγορασει. Μπορει ενα προιον να ειναι το καλυτερο vfm την συγκεκριμενη στιγμη στην αγορα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και προσφορα. Εχουμε δει πολυ μεγαλυτερες διαφορες σε προιοντα τα οποια οντως ηταν προσφορα αλλα ταυτοχρονα επαιζε κατι καλυτερο στην αγορα την συγκεκριμενη στιγμη και γι'αυτο πολλοι δεν το προτιμουσαν. Την γνωμη μου πανω στο συγκεκριμενο θεμα του δισκου την εχω αναφερει στο 5ο post.
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Εγώ μέχρι στιγμής δεν διάβασα κανέναν πάντως που να λέει ότι δεν είναι προσφορά η να προσπαθεί να την ακυρώσει.. Διάβασα απόψεις που να πω την αλήθεια μου θα μπορούσαν να είναι και σκληρότερες γιατί προσφορά δεν είναι μόνο η τιμή,αλλά πολλά ακόμα.... κ ο νοών νοειτω.. 1
Thanos1972 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Για πειτε μου πως τον βλεπετε?μονο με windows μεσα χωρις καμια αλλη ρυθμιση.βαριεμαι τωρα. 1
Salvation81 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Για πειτε μου πως τον βλεπετε?μονο με windows μεσα χωρις καμια αλλη ρυθμιση.βαριεμαι τωρα. Πολυ καλος, καλοριζικος 1
SV1EOD Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Για πειτε μου πως τον βλεπετε?μονο με windows μεσα χωρις καμια αλλη ρυθμιση.βαριεμαι τωρα. Χαλια, πετά τον στον σκουπιδοτενεκέ μου. 1
plpapadopoulos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Χαλια, πετά τον στον σκουπιδοτενεκέ μου. 2
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Για πειτε μου πως τον βλεπετε?μονο με windows μεσα χωρις καμια αλλη ρυθμιση.βαριεμαι τωρα. Να πω μια μ@λ@κι@ να γελάσουμε η θα τσιμπήσει κανένας πάλι ? Θα παρω 2 απο την προσφορά των 60 ευρω και θα κάνω ενα raid... και πιο φτηνός και πιο γρήγορος .. :lol: 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Για πειτε μου πως τον βλεπετε?μονο με windows μεσα χωρις καμια αλλη ρυθμιση.βαριεμαι τωρα. Τα αναμενομενα νουμερα. Επιβεβαιωνουν οι μετρησεις σου ο,τι ειπα στο #7 (τα οποια ηταν ηδη τσεκαρισμενα απο πολλες πηγες). Οριστε για να εχετε πληρη εικονα και οι μετρησεις μου απο τον 128αρη Καλοριζικος 1
SV1EOD Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Να πω μια μ@λ@κι@ να γελάσουμε η θα τσιμπήσει κανένας πάλι ? Θα παρω 2 απο την προσφορά των 60 ευρω και θα κάνω ενα raid... και πιο φτηνός και πιο γρήγορος .. :lol: Οπως ξαναειπα δεν πολυσκαμπαζω αλλα εχω την εντυπωση πως αν ειναι καπως παλια η μητρικη, δηλ. μονο με sata2 αυτο που λες πρεπει να ειναι σωστο. Τα αναμενομενα νουμερα, επιβεβαιωνουν οι μετρησεις σου ο,τι ειπα στο #7 (τα οποια ηταν ηδη τσεκαρισμενα απο πολλες πηγες). Οριστε για να εχετε πληρη εικονα και οι μετρησεις μου απο τον 128αρη Το μονο που μενει ειναι να βρουμε τον 128αρη σε καλη τιμη τωρα. Γιαννη τωρα που κοιταζω καλυτερα γιατι ο δικος σου ειναι πιο γρηγορος στην τελευταια μετρηση;
plpapadopoulos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Πάντως η τιμή και σε αυτόν (Toshiba 256) και στον 120άρη τον Kingston του M-Systems είναι πάρα πολύ καλή και όχι μόνο για τα Ελληνικά δεδομένα. Εδώ UK έχουμε πήξει στους M500 σε φτηνούς αλλά δε θα τους σύγκρινα με τον Toshiba καν. EDIT: Άκυρο για τον M-Systems, η τιμή ανέβηκε στα 69 (και δεν αξίζει για τα 10 ευρώ παραπάνω). 1
Salvation81 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Οπως ξαναειπα δεν πολυσκαμπαζω αλλα εχω την εντυπωση πως αν ειναι καπως παλια η μητρικη, δηλ. μονο με sata2 αυτο που λες πρεπει να ειναι σωστο. Το μονο που μενει ειναι να βρουμε τον 128αρη σε καλη τιμη τωρα. Γιαννη τωρα που κοιταζω καλυτερα γιατι ο δικος σου ειναι πιο γρηγορος στην τελευταια μετρηση; Τα παντα επιρεαζουν μετρησεις, απο controller μητρικης μεχρι drivers, εγκατεστημενο firmware στον δισκο και πολλα αλλα. Το τρως σε καποια, σε τρωει σε αλλα (Βεβαια αν ξανακανετε το τεστ μπορει να ειναι εντελως διαφορετικο το αποτελεσμα, ετσι παει).
defacer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Εδώ UK έχουμε πήξει στους M500 σε φτηνούς αλλά δε θα τους σύγκρινα με τον Toshiba καν. Sorry για το offtopic αλλά... επειδή σκέφτομαι το ενδεχόμενο να αντικαταστήσω ένα RAID με 500GB SSD και προφανώς ο M500 είναι από τους καταλληλότερους γι' αυτή τη δουλειά -- για τι τιμές μιλάμε; Amazon ή αλλού;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα