Pn1k21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, πριν 2 εβδομάδες αγόρασα το παρακάτω λαπτοπ http://www.toshiba-greece.com/laptops/satellite/satellite-p50-a/satellite-p50-a-13c/tab/accessories/?SOURCE=TEMPRO Δουλεύει μια χαρά γρήγορα δεν κολλάει πουθενά, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα, που επειδή δεν εχω πολλές γνέσεις από pc δεν μπορώ να καταλάβω από πού προέρχεται μιας και το εχω μόνο 2 βδομάδες το pc… Λοιπόν το πρόβλημα είναι ότι όταν μπαίνω να παίξω League of Legends (LOL) και ενώ ξεκινάει το game κανονικά μετα από 2-3 λεπτά με κάνει κάτι σαν επανεκκίνηση και βγάζει αυτό το μήνυμα σε μπλε οθόνη (Driver IRQL Not Less or Equal igdkmd64) τι μπορεί να φταίει ρε αλάνια; Για ποιο λόγο το κάνει αυτό, γνωρίζει κάποιος να μου πει πως θα το φτιάξω; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας… Πανος!
SPANK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Βαλε καινούργιους η πιο παλιούς drivers στην κάρτα γραφικών σου και ξανα δοκίμασε
tralalo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Στείλε ένα αιτηματάκι εδώ. Με έχουν βοηθήσει πολλές φορές!
Xristaras12 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 επισης μεσα απο τον πινακα ελεγχου της nvidia ορισε να τρεχει το LOL με την GT740m,τωρα σου πεταει μπλε οθονη ο driver των γραφικων της intel!!!
Pn1k21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Λυθηκε παιδια το προβλημα, το μονο που επρεπε να κανω ηταν να καταιβασω παλοιο driver της intel καρτας γραφικων, ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες που μου δωσατε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα