DimitrisPas13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλημέρα,θέλω ένα καινούριο tablet...και είμαι ανάμεσα σε δύο.....θέλω να μου πείτε τα υπέρ και τα κατά του καθενός... το ένα είναι το Ipad Air και το άλλο το Cube U9GT2.... Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2014 από DimitrisPas13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Φιλε αυτα που προτεινεις ειναι η μερα με τη νυχτα..... πρωτα αποφασισε το budget σου μετα την χρηση που θα εχεις....και μετα να το συζητησουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisPas13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 τα θέλω κυρίως για πολλές εφαρμογές(παιχνίδια) και για internet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τωρα επειδη εγω ειχα στο παρελθον ipad 2 για αυτους ακριβως τους λογους θα σου προτεινω με τα ματια κλειστα ipad. Το κρατησα 2 χρονια του εβγαλα το λαδι και μετα το πουλησα στη μιση τιμη που το αγορασα. Αριστο μηχανημα αλλα φυσικα το πληρωνεις αυτο ακριβουτσικα Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2014 από kargo130 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisPas13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 με το άλλο τι γίνετε/? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisPas13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 το Cube U9GT2 τελικά είναι καλό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα