SPANK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Πήγαινε στην διαχείρηση δίσκων στο computer management , επελεξε τον δίσκο κανε format και μετα δώσε του ενα γράμμα και κανονικα θα δουλέψει
HERTHAN Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Πήγαινε στην διαχείρηση δίσκων στο computer management , επελεξε τον δίσκο κανε format και μετα δώσε του ενα γράμμα και κανονικα θα δουλέψει Στην διαχειριση δισκων δεν τον εμφανιζει πανω τον δισκο. Στην διαχειριση συσκευων τον εμφανιζει αλλα εκει δεν μπορω να κανω κατι. Δεν μου λες τι sp έχουν τα win xp, δεν μου λες ποιο ειναι ακριβώς το μοντέλο του κουτιού, μάγος δεν είμαι... service pack 3 γραφει οτι ειναι.
SPANK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ο δίσκος ειναι κανονικός εξωτερικός η πήρες θήκη και τον εκανες εσυ εξωτερικό ?
HERTHAN Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ο δίσκος ειναι κανονικός εξωτερικός η πήρες θήκη και τον εκανες εσυ εξωτερικό ? Αυτος εδω ειναι http://www.skroutz.gr/s/409535/LG-XD7-500GB-USB-3-0-Black.html Γιατί δεν τρέχεις ένα hd sentinel? Απλα τον εμφανιζει στο hd sentinel δεν μου δειχνει πληροφοριες(θερμοκρασια,γενικη επισκοπηση,επιδοσεις κλπ).
SPANK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δοκίμασε ενα αλλο usb καλώδιο. Αν ο δίσκος ειναι καινούργιος και σου παρουσιάζει αυτο το πρόβλημα πήγαινε τον πισω γιατι φαίνεται ελαττωματικός , κανονικα δεν χρειάζεται να κανεις τιποτα τον βρίσκει και μπαίνεις κατευθείαν , αλλο αν ειναι καλο να κανεις και ενα format επειδη ειναι καινούργιος
NeOSL Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 κατέβασε αυτό το πρόγραμμα http://www.partitionwizard.com/free-partition-manager.html πρόσεξε σε ποιο εικονίδιο "download" θα κάνεις click στην επόμενη σελίδα . το πρόγραμμα είναι freeware , δεν λήγει ποτέ , και αν θες κάνεις και donation στον δημιουργό του . είναι εύχρηστο , και κάνει παπάδες ! Αν έχεις δοκιμάσει με άλλο καλώδιο, σε άλλον υπολογιστή με άλλον λειτουργικό, και ούτε με αυτό το πρόγραμμα καταφέρεις να τον κάνεις να δουλέψει .. πας για επιστροφή και αντικατάσταση .
HERTHAN Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δοκιμασα και με αλλο καλωδιο παιδια και μολις τωρα το δοκιμασα και σε υπολογιστη με win 7 και παλι τα ιδια κανει. Θα τον παω για αντικατασταση πιστευω ειναι η καλυτερη λυση. 2
HERTHAN Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Τελικα δοκιμασα τον δισκο στον δικο μου υπολογιστη και δουλεψε κανονικα. Win 7 εχω.Το ειχα δοκιμασει σ'ενα παλιο λαπτοπ ενος φιλου με Win 7 αλλα εκει δεν δουλεψε. Του εκανα format τον τσεκαρα και με το hd sentinel και ειναι μια χαρα. Ποιο μπορει να ηταν το θεμα που ειχε με τους αλλους υπολογιστες? Φανταζομαι θα ηταν θεμα λειτουργικου μαλλον. Λετε να δουλεψει στους υπολογιστες με τα Win xp? Υ.Γ.Ειχε πολλα αρχεια μεσα ο δισκος(κι ενα autorun) και με το format εσβησαν ολα.
SPANK Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Κοιτα κανονικα και σε winxp να τον βάλεις κανονικα πρέπει να τον βρει εκτος και αν δεν εχει sp3 και δεν υπάρχουν drivers , ετσι οπως το περιγράφεις δηλαδη μονο θέμα drivers μπορω να σκεφτώ , αλλα ενταξει αφου σου λειτουργεί παλι καλα αρα δεν εχει πρόβλημα ο δίσκος.
HERTHAN Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Οχι ευτυχως δεν εχει προβλημα ο δισκος. Το ενα απο τα 2 pc εχει sp3 για το αλλο δεν ειμαι σιγουρος. Οταν λες drivers δηλαδη θα πρεπει να κανω κατι εγω να τους κατεβασω απο καπου για τον συγκεκριμενο δισκο. Ρωταω γιατι στον ιδιο υπολογιστη εχω εναν intenso 2ΤΒ ο οποιος δουλευει χωρις κανενα προβλημα.
SPANK Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Κανονικα δεν χρειάζονται drivers για τους δίσκους απλα λεω μηπως δεν ειχαν το sp3 και δεν ειχαν τους drivers που και παλι δεν χρειάζεται κανονικα , δεν μου έρχεται κατι αλλο τωρα μπορει να ειναι και απο τις usb απο οτιδήποτε
kostas_dr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Κανονικά αυτοί οι δίσκοι δεν είναι plug & play;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα