Aquarist Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Γειά σας παιδιά.Είμαι καινούργιος και γράφω για πρώτη φορά.Έχω κάνει μια βλακεία με τον αποκωδικοποιητή μου και θέλω όποιος μπορεί να με βοηθήσει,αν γίνεται.Σας εξηγώ τι έκανα.Όταν στον αποκωδικοποιητή έπαιζα ταινίες με ανάλυση 1080i ή 720p (από usb) και η διάρκειά τους ήταν πάνω από 2 ώρες,σταματούσαν οι ταινίες γύρω στις 2 ώρες.Επίσης σε πολλές ταινίες οι υπότιτλοι ενώ έπαιζαν κανονικά,στα μισά της ταινίας σταματούσαν εντελώς.Αυτά τα 2 προβλήματα με έκαναν να κάνω αναβάθμιση του αποκωδικοποιητή με λογισμικό από άλλον αποκωδικοποιητή,γιατί όταν του έκανα αναβάθμιση με το δικό του λογισμικό τα προβλήματα δεν άλλαζαν.Μόλις έβαλα το λογισμικό από άλλον αποκωδικοποιητή,μάλλον τον μπλόκαρα,γιατί ενώ είναι στη πρίζα δεν ανάβει το λαμπάκι του ούτε κόκκινο (κλειστός),ούτε πράσινο (ανοικτός) και δεν δείχνει ούτε την ώρα.Ενώ όταν βάζω το usb,αυτό αναβοσβήνει που σημαίνει ότι το διαβάζει.Το μόνο που δείχνει στη τηλεόραση είναι το μενού του οδηγού εγκατάστασης του άλλου λογισμικού.Θέλω αν ξέρετε να μου πείτε πως μπορώ να τον ανοίξω για να μπορέσω να του βάλω το δικό του λογισμικό (το έχω σε usb) και τα προβλήματα ας παραμείνουν.Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα