evampire Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας! αντιμετωπίζω εδώ και μερικές μέρες πρόβλημα με το acer aspire 6930 μου, βρήκα στο youtube το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, είναι πρόβλημα σκληρού δίσκου; υπάρχει σωτηρία; αν μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας, θα είμαι ευγνώμων! γιατί είναι ώρες δύσκολες χωρίς το λαπτοπάκι μου! (δοκίμασα με στικακι να αναβαθμίσω τα bios - δοκίμασα να κανω φορματ αλλα δεν γινεται, ουτε σε safe mode μπαινει, ακούγεται μόνο ο χαρακτηριστικός ήχος που ακούγεται και στο βιντεακι)
TheDevilMayCare Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Στο bios μπαινεις κανονικα? Και εκει βλεπεις τον δισκο του στα boot devices? Εχεις δοκιμασει αν κανει boot απο cd: windows, ή ετερου λειτουργικου-linux?
JohnDD Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Εάν μπαίνει στο bios τότε το πρόβλημα σου είναι μάλλον hardware. Φαίνεται να κολλάει στο post οπότε λογικά ή hdd ή ram.
evampire Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Τελικά είναι πρόβλημα σκληρού δίσκου, δεν σώθηκε τιποτα δυστυχώς, το πάθημα μαθημα λοιπόν.. παντα back up, ευχαριστω όσους ασχολήθηκαν είτε εδώ στο φορουμ είτε με pm με το θέμα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα