AccountSaver Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 συγνώμη εγώ δεν έχω δική μου εξεταστική; να κάτσω να παλέψω τί; σε κάτι που δεν ξέρω; Δεν είναι ζητιανιά ανθρωπιά είναι,δεν έχει υπολογιστή, φταίει και σε αυτό δηλαδή; Ναι,στην δική μου σχολή ξέρω περισσότερα απο 2-3 καθηγητές απέναντι σε πράγματα και πράξεις,τώρα τι θες να το φτάσουμε εκεί;εγώ μια βοήθεια προσαπθώ να προσφέρω. Πετάω το μπαλάκι εδώ μέσα γιατί πίστευα οτι θα υπάρχουν άτομα που θα θέλουν να βοηθήσουν και όπως λέτε εισαγωγικού επιπέδου άρα μπορεί γρήγορα να λυθεί,οπότε για κάποιον αν είχε όρεξη και δε βαριόταν μέσα στην μυζέρια του θα το έκανε. 1 μάθημα είναι στο τίτλο σπουδών του δεν το έχει ξανά δεν έχει καμία σχέση ξανά με υπολογιστές μετά,μόνο στα μαθηματικά κτλ . μια χαρα τα περνάει τα μαθήματα με βαθμούς χωρίς πολλά πολλά. Δηλαδή για 1 μάθημα που πάλι θα ξέρει την θεωρία και θα την γράψει όπως είπε στον καθηγητή και με μια άσκηση να δώσει μπορεί να περάσει το μάθημα και δεν είναι άξιος; δηλαδή έλεος. Το έχουμε φτάσει μακρυά το μπαλάκι ήδη προτάθηκε άτομο να βοηθήσει στην άσκηση και να την κάνει καθώς δεν θα του πάρει ούτε 30' να την γράψει όπως λέει. Οπότε τέλος καλό όλα καλά,εσείς οι υπόλοιποι να παραμέινετε στο οτι είναι τόσο μεγάλο και τραγικό λάθος αυτό που κάνει οτι δεν γνωρίζει και γιατί δεν έχει υπολογιστή και θέλει να το περάσει το μάθημα παραδίνοντας μια άσκηση και γράφοντας μόνο την θεωρία,τι να πώ; ιερά δίκη μου φαίνετε θα περάσει το άτομο αυτό. Καλή σας ημέρα.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 H συγκεκριμένη άσκηση είναι του αντίστοιχου επιπέδου στη λογιστική: Πέρνα τις ακόλουθες εγγραφές : "Η επιχείρηση αγόρασε εμπορεύματα αξίας 3000 με πίστωση, στη συνέχεια πούλησε εμπορεύματα αξίας 2500 για 3500 σε μετρητά." Κάτι τέτοιο το κάνεις τη 1η - 2η βδομάδα στη Λογιστική Ι Αν μπορώ εγώ να κάνω το παραπάνω μπορεί και ο λογιστής να φτιάξει έναν Constructor και 5 μεθόδους. Η εν λόγω άσκηση στη Java μπορεί κάλλιστα να γίνει και σε χαρτί.
AccountSaver Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 H συγκεκριμένη άσκηση είναι του αντίστοιχου επιπέδου στη λογιστική: Πέρνα τις ακόλουθες εγγραφές : "Η επιχείρηση αγόρασε εμπορεύματα αξίας 3000 με πίστωση, στη συνέχεια πούλησε εμπορεύματα αξίας 2500 για 3500 σε μετρητά." Κάτι τέτοιο το κάνεις τη 1η - 2η βδομάδα στη Λογιστική Ι Αν μπορώ εγώ να κάνω το παραπάνω μπορεί και ο λογιστής να φτιάξει έναν Constructor και 5 μεθόδους. Η εν λόγω άσκηση στη Java μπορεί κάλλιστα να γίνει και σε χαρτί. μα σε χαρτί θα παραδοθεί σαν εργασία - άσκηση που θα συμψιφιστεί με τον βαθμό του απο το γραπτό της θεωρίας του. Απο πράξη απλά δεν σκαμπάζει,τέλος πάντων απο άλλη ιστοσελίδα ένα παλικάρι φιλοτιμήθηκε να βοηθήσει και έτσι τέλος καλό όλα καλά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις