Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα. Αγορασα σημερα ενα κινητο samsung. Ο πωλητής στο καταστημα εσκισε μπροστά μου τη συσκευασία και σφραγισε την εγγυηση.

Ζητησα ενα screen protector άλλα μου ειπαν οτι δεν ειχαν κ ετσι απευθυνθηκα σε ενα κατάστημα 50 μετρα παρακατω. Οταν πηγαμε να βαλουμε ειδαμε οτι το κινητό ειχε ηδη πανω μεμβράνη κ με ρωτησε απο που το πηρα.

Ειπα οτι το τηλεφωνο ανοιχτηκε μπροστα μου κ μου ειπε οτι καποιες παρτιδες πρεπει να έρχονται με μεμβράνη.

Κοιταξα τη συσκευασια κ ειδα οτι υπηρχε διπλο αυτοκόλλητο do not accept if seal is broken (το ενα πανω στο αλλο). Επισης το καπακι της μπαταριας ηταν μισοκουμπωμενο.

Πηρα τηλ το καταστημα το οποιο εκεινη την ωρα εκλεινε και μου ειπαν αν θελω να ρωτησω τη samsung με το ΙΜΕΙ μου η να μου το αλλαξουν η να μου δώσουν πισω τα χρηματα.

Γυρισα σπιτι κ ειδα οτι και το προηγούμενο κινητο μου απο αλλο μεγαλο κατάστημα ειχε 2 seals (το ενα πανω στο αλλο) οπότε θεωρησα οτι αδικα ανησυχω.

Εβγαλα ησυχος τις ζελατίνες κ καποια μαλιστα σχιστηκε.

Αφου φορτισα το κινητο και το αναψα μου αναψε στα γαλλικα (οχι περιεργο αφου ηταν παραεισαγωγης) ΑΛΛΑ δε ζητησε ημερομηνια και ωρα ουτε αρχικες ρυθμισεις e-mail. Μονο pin.

Υπαρχει περιπτωση να έρχεται με προ τοποθετημενο screen protector (οπως μου ειπαν κ στο αλλο καταστημα) .Αν ηταν καινουριο δε θα ρωταγε ημερομηνισ ωρα και email?

Μπορω να αποδειξω αν και ποτε εχει πρωτοχρησιμοποιηθει;

Θα το δεχτουν με σκισμενη ζελατινα;

Δημοσ.

καταρχήν ας ξεκινήσουμε απο το βασικό .. δεν πρέπει να υπάρχει ΔΙΠΛΟ αυτοκόλητό οπότε μια χαρά μπορείς να το αποδείξεις..

Δημοσ.

Το περιεργο ειναι οτι αλλο ενα samsung που ειχα αγορασει απο αλλο καταστημα (multirama) ειχε κ εκεινο 2 αυτοκόλλητα. Οποτε θεωρησα οτι μπορεί να ειναι συμπτωση.

Θα το δεχτουν με σκισμενη ζελατίνα;

Δημοσ.

Εγώ στο δικό μου samsung δεν θυμάμαι να είχα βάλει ημερομηνία ούτε ώρα. Αν μπήκε αυτόματα ή ήταν από πριν δεν έχω ιδέα. Υπέθεσα ότι μπήκε από μόνο του όταν το σύνδεσα στο ίντερνετ, γιατί ήταν από τα πρώτα που δοκίμασα.

Δημοσ.

καποιοι λενε οτι περνανε τεστ καποια και για αυτο υπαρχει και διπλη ταινια ασφαλειας.δεν ξερω κατα ποσο ισχυει.

• Moderators
Δημοσ.

Απο τη στιγμη που εχει screen protector ειναι χρησιμοποιημενο. Κανενα απο ολα τα samsung που εχουν περασει απο τα χερια μου δεν ειχε protector. Και το seal ειναι ενδειξη (αν κι εγω εχω ακουσει αυτο που λεει ο poulinos). Tελος στην αρχη οταν το ανοιγεις σου εχει καποια βασικα set up τυπου επιλογης γλωσσας (πρωτη πρωτη ρυθμιση) και gmail.

Πηγαινε το πισω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...