Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Εχω ενα hp dm1z (Συγκεκριμενα το 4027sa) και η οθονη του εχει σπασει.Το λαπτοπ λειτουργει κανονικα με εξωτερικη οθονη αλλα ειπα να του βαλω μια ετσι ωστε να το εχω σε καραβια και το καλοκαιρι που θα γυρναω σπιτι μου γιατι εδω που ειμαι τωρα και σπουδαζω εχω ενα desktop.

701322-1.jpg

Θα ηθελα να μου πειτε τι τιμες να περιμενω (σιγουρα αν ειναι πανω απο 85 θα το αφησω οπως ειναι και θα την βγαζω με το note 2 στα καραβια).

Και επισης επειδη ειμαι καινουριος στην Θεσσαλονικη καθε προταση για μαγαζι θα ηταν καλη γιατι δεν εχω ιδεα ποιον να εμπιστευτω και διαβαζω πολλα σε forum με διαφορους που δεν κανουν καλα την δουλεια τους . Eπισης αν χρεωνουν πολλα τα εργατικα ισως μπορω να την αγορασω απο καπου και να την περασω μονος αλλα δεν θελω να μπλεξω με ebay.

Η οθονη ειναι 11.6" και εχει αναλυση 1366χ768.

Δημοσ.

Ισως να κοιταζες κατι απο εξωτερικο οσον αφορα το ανταλλακτικο της οθονης.

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-11-6-REPLACEMENT-LED-SCREEN-FOR-HP-PAVILION-DM1Z-/120891087192?pt=UK_Computing_Laptop_Screens_LCD_Panels&hash=item1c25ab9958

Αν δεν θες να το βαλεις μονος σου το πας σε ενα καταστημα.

Τα μεταφορικα ειναι 16.28€ Royal Mail International Signed-for  

οποτε λογικα σε 5-8 μερες θα το εχεις σπιτι σου

• Like 1
Δημοσ.

Ισως να κοιταζες κατι απο εξωτερικο οσον αφορα το ανταλλακτικο της οθονης.

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-11-6-REPLACEMENT-LED-SCREEN-FOR-HP-PAVILION-DM1Z-/120891087192?pt=UK_Computing_Laptop_Screens_LCD_Panels&hash=item1c25ab9958

Αν δεν θες να το βαλεις μονος σου το πας σε ενα καταστημα.

Τα μεταφορικα ειναι 16.28€ Royal Mail International Signed-for  

οποτε λογικα σε 5-8 μερες θα το εχεις σπιτι σου

Ναι ειναι μια λυση αυτο αλλα δεν εχω paypal αξιζει να κανω μονο και μονο για αυτο ?

Δημοσ.

Δεν ειναι κατι το να φτιαξεις PayPal. Πανω απο 5-10 λεπτα διαδικασια δεν ειναι...

Ok αν δεν βρω κατι σε μαγαζι στα ιδια λεφτα η φθηνοτερο θα κανω αυτο !

Δημοσ.

Ok αν δεν βρω κατι σε μαγαζι στα ιδια λεφτα η φθηνοτερο θα κανω αυτο !

Δεν παιζει να βρεις απο μαγαζι τοσο φθηνο νομιζω αλλα μακαρι να βγω λαθος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...