bmv Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Καλή επιτυχία σε όλους! Ελπίζω να είμαι ο τυχερός!
Plug Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ωραία κίνηση εκ μέρους σου φίλε, εύγε! Καλή επιτυχία παιδιά.
Foxoulhs Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 ποτε θα γινει η κλυρωση ρε παιδια απο εχθες περιμενω..πφφ
StormGr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δεν κανω comment για την κληρωση μιας και ο υπολογιστης μου δεν το σηκωνει, ουτε με ενδιαφερει το παιχνιδι. Απλα θελω να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για την κινηση σου να το χαρισεις! 1
snapshot- Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα! Μπράβο για το give-away, φοβερός. Δε θα με πειράξει διόλου η μη-συμμετοχή μου λόγο των χαμηλών post μου, αν και θα ήμουν ευγνώμων για μια ευκαιρία μιας και παίζουν τα φιλαράκια μου και εγώ χρήματα να το αγοράσω δεν ASUS Rampage IV Extreme Intel i7 4930k Gigabyte nVidia GTX 480 Thermaltake Toughpower 750W 8gigs Kingston HyperX @2000MHz OCZ Vector 128GB OCZ Vector 256GB ASUS VG248QE CoolerMaster HAF 932 Black Edition
marios_geo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα! Μπράβο για το give-away, φοβερός. Δε θα με πειράξει διόλου η μη-συμμετοχή μου λόγο των χαμηλών post μου, αν και θα ήμουν ευγνώμων για μια ευκαιρία μιας και παίζουν τα φιλαράκια μου και εγώ χρήματα να το αγοράσω δεν ASUS Rampage IV Extreme Intel i7 4930k Gigabyte nVidia GTX 480 Thermaltake Toughpower 750W 8gigs Kingston HyperX @2000MHz OCZ Vector 128GB OCZ Vector 256GB ASUS VG248QE CoolerMaster HAF 932 Black Edition Δεν μου πέφτει λόγος, αλλά όταν βλέπω τέτοια post κάτι με πιάνει. Έδωσες 2 χιλιάρικα για να πάρεις υπολογιστή, αλλά δεν ΔΕΝ έχεις λεφτά γενικά; 4
snapshot- Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δεν μου πέφτει λόγος, αλλά όταν βλέπω τέτοια post κάτι με πιάνει. Έδωσες 2 χιλιάρικα για να πάρεις υπολογιστή, αλλά δεν ΔΕΝ έχεις λεφτά γενικά; Συγγνώμη αν φανώ λίγο αγενής, αλλά σε ποιόν κόσμο ορίζεται ως κάτοχος οποιουδήποτε χρηματικού ποσού κάποιος που τυχαίνει να έχει κάτι ακριβό? Φοιτητής είμαι. Τυχαίνει να μου έχουν δωρίσει ένα καλό σύστημα. Δηλαδή, είναι τόσο δυσπρόσιτη η λογική, ειδικά στην Ελλάδα του σήμερα, ότι πλέον η οικονομική κατάσταση κάποιου δεν είναι αυτή που ήταν κάποτε? Επειδή είχα τη δυνατότητα κάποτε, συμμένει ότι θα την έχω για πάντα? Όταν θα ξοδέψω 25 ευρώ για να αγοράσω το Battlefield 4, νομίζεις δε θα με επηρεάσει οικονομικά, μόνο και μόνο επειδή τυχαίνει να έχω κάτι ακριβούτσικο? Εμένα δηλαδή τι πρέπει να με πιάσει βλέπωντας posts σαν το δικό σου Φιλικά μιλώντας πάντα. Ας αφήσουμε τέτοιου είδους posts, δε προσφέρουν κάτι. Κοινή λογική man, το ξέρω ότι είναι δύσκολη η χρήση της στην Ελλάδα αλλά ας μη πάμε εκεί. Να επαναλλάβω ότι η προσφορά του OP είναι άψογη, και είτε θα μπορέσω να συμμετάσχω εγώ προσωπικά είτε όχι, τον ευχαριστώ ξανά.
aetos1988 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μπράβο πολύ καλή κίνηση. Αν και το έχω θα μπω στην κλήρωση για να το χαρίσω με την σειρά μου στα αδέρφια μου
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Value give. Κερδίσω ή όχι σε ευχαριστώ πολύ. Καλή επιτυχία σε όλους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις