Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4 giveaway!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν κανω comment για την κληρωση μιας και ο υπολογιστης μου δεν το σηκωνει, ουτε με ενδιαφερει το παιχνιδι.

Απλα θελω να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για την κινηση σου να το χαρισεις!

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα! Μπράβο για το give-away, φοβερός.

Δε θα με πειράξει διόλου η μη-συμμετοχή μου λόγο των χαμηλών post μου, αν και θα ήμουν ευγνώμων για μια ευκαιρία μιας και παίζουν τα φιλαράκια μου και εγώ χρήματα να το αγοράσω δεν :P

ASUS Rampage IV Extreme

Intel i7 4930k

Gigabyte nVidia GTX 480

Thermaltake Toughpower 750W

8gigs Kingston HyperX @2000MHz

OCZ Vector 128GB

OCZ Vector 256GB

ASUS VG248QE

CoolerMaster HAF 932 Black Edition

Δημοσ.

Καλημέρα! Μπράβο για το give-away, φοβερός.

Δε θα με πειράξει διόλου η μη-συμμετοχή μου λόγο των χαμηλών post μου, αν και θα ήμουν ευγνώμων για μια ευκαιρία μιας και παίζουν τα φιλαράκια μου και εγώ χρήματα να το αγοράσω δεν :P

ASUS Rampage IV Extreme

Intel i7 4930k

Gigabyte nVidia GTX 480

Thermaltake Toughpower 750W

8gigs Kingston HyperX @2000MHz

OCZ Vector 128GB

OCZ Vector 256GB

ASUS VG248QE

CoolerMaster HAF 932 Black Edition

Δεν μου πέφτει λόγος, αλλά όταν βλέπω τέτοια post κάτι με πιάνει.

Έδωσες 2 χιλιάρικα για να πάρεις υπολογιστή, αλλά δεν ΔΕΝ έχεις λεφτά γενικά;

• Like 4
Δημοσ.

Δεν μου πέφτει λόγος, αλλά όταν βλέπω τέτοια post κάτι με πιάνει.

Έδωσες 2 χιλιάρικα για να πάρεις υπολογιστή, αλλά δεν ΔΕΝ έχεις λεφτά γενικά;

Συγγνώμη αν φανώ λίγο αγενής, αλλά σε ποιόν κόσμο ορίζεται ως κάτοχος οποιουδήποτε χρηματικού ποσού κάποιος που τυχαίνει να έχει κάτι ακριβό? Φοιτητής είμαι. Τυχαίνει να μου έχουν δωρίσει ένα καλό σύστημα.

Δηλαδή, είναι τόσο δυσπρόσιτη η λογική, ειδικά στην Ελλάδα του σήμερα, ότι πλέον η οικονομική κατάσταση κάποιου δεν είναι αυτή που ήταν κάποτε? Επειδή είχα τη δυνατότητα κάποτε, συμμένει ότι θα την έχω για πάντα? Όταν θα ξοδέψω 25 ευρώ για να αγοράσω το Battlefield 4, νομίζεις δε θα με επηρεάσει οικονομικά, μόνο και μόνο επειδή τυχαίνει να έχω κάτι ακριβούτσικο?

Εμένα δηλαδή τι πρέπει να με πιάσει βλέπωντας posts σαν το δικό σου :P

Φιλικά μιλώντας πάντα.

Ας αφήσουμε τέτοιου είδους posts, δε προσφέρουν κάτι. Κοινή λογική man, το ξέρω ότι είναι δύσκολη η χρήση της στην Ελλάδα αλλά ας μη πάμε εκεί. Να επαναλλάβω ότι η προσφορά του OP είναι άψογη, και είτε θα μπορέσω να συμμετάσχω εγώ προσωπικά είτε όχι, τον ευχαριστώ ξανά.

Δημοσ.

Μπράβο πολύ καλή κίνηση. Αν και το έχω θα μπω στην κλήρωση για να το χαρίσω με την σειρά μου στα αδέρφια μου :P 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...