Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γιατι σε κάποιες ιστοσελίδες που έκαναν σχετικές δοκιμές γράφει οτι το remote install γίνεται και πιάνει σε εκδόσεις 2-2.3.

Εσυ έκανες remote install και το δέχτηκε; Αν ναι, να το δοκιμάσω

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες εστειλα μηνυμα στην LG μου απαντησε και μου ειπε οτι πρεπει να παω να το δηλωσω στην αστυνομια για κλεμενο και μετα να στειλω με φαξ το χαρτι απο την αστυνομια ωστε να εχουν ενταλμα για χρηση του δορυφορου εντοπισμου μολις η συσκευη ξαναχρισιμοποιηθει απο οποιαδιοποτε σιμ.... αρα ας ελπισουμε οτι θα το βρω!!! Σας ευχαρισττώ ωστόσο για τις απαντησεις σας!

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες εστειλα μηνυμα στην LG μου απαντησε και μου ειπε οτι πρεπει να παω να το δηλωσω στην αστυνομια για κλεμενο και μετα να στειλω με φαξ το χαρτι απο την αστυνομια ωστε να εχουν ενταλμα για χρηση του δορυφορου εντοπισμου μολις η συσκευη ξαναχρισιμοποιηθει απο οποιαδιοποτε σιμ.... αρα ας ελπισουμε οτι θα το βρω!!! Σας ευχαρισττώ ωστόσο για τις απαντησεις σας!

Ότι να'ναι σου ειπε η lg. Τι ένταλμα για δορυφόρο και λαμακίες. 

Μόνο η καταγραφή της κλοπής ισχύει στην περιπτωση που βρεθεί σε κλοπιμαία

Αν η lg σου απαντούσε σοβαρά, θα σου ελεγε οτι μετά την καταγραφή της κλοπής εμείς ενημερώνουμε το service για κλεμμένο κινητό, οποτε αν ερθει για service, σας ενημερώνουμε. 

Δημοσ.

Ότι να'ναι σου ειπε η lg. Τι ένταλμα για δορυφόρο και λαμακίες. 

Μόνο η καταγραφή της κλοπής ισχύει στην περιπτωση που βρεθεί σε κλοπιμαία

Αν η lg σου απαντούσε σοβαρά, θα σου ελεγε οτι μετά την καταγραφή της κλοπής εμείς ενημερώνουμε το service για κλεμμένο κινητό, οποτε αν ερθει για service, σας ενημερώνουμε. 

Μου ειπε οτι θα δωσει σημα σε ολα τα κεντρα service για κλοπη του ταδε κινητου με το ταδε S/N αλλα επισης ειπε οτι μέσω δορυφόρου μπορο΄θν να το εντοπισουν μολις πραγματοποιήσει κλήση αυτός που το έχει πάρει. Δεν είμαι μεσα στην LG να ξέρω αμα αληθευει αυτο αλλα ετσι ειπαν!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μου ειπε οτι θα δωσει σημα σε ολα τα κεντρα service για κλοπη του ταδε κινητου με το ταδε S/N αλλα επισης ειπε οτι μέσω δορυφόρου μπορο΄θν να το εντοπισουν μολις πραγματοποιήσει κλήση αυτός που το έχει πάρει. Δεν είμαι μεσα στην LG να ξέρω αμα αληθευει αυτο αλλα ετσι ειπαν!

Καλησπέρα παιδιά είχα χάσει πριν έξι μήνες το κινητό μου iphone 5 απενεργοποιημενη η εύρεση αλλά είχα iCloud .και ξαφνικά σήμερα μου ήρθε ένα mail από Ρουμανία λέει ....και θέλει τον κωδικό μου Apple ID να ξεκλειδώσει τη συσκευή που είχα χάσει τι μπορώ να κάνω στην περίπτωση αυτή να πάω αστυνομία ....τι λέτε εσείς ρε παιδιά έχω το mail του

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά είχα χάσει πριν έξι μήνες το κινητό μου iphone 5 απενεργοποιημενη η εύρεση αλλά είχα iCloud .και ξαφνικά σήμερα μου ήρθε ένα mail από Ρουμανία λέει ....και θέλει τον κωδικό μου Apple ID να ξεκλειδώσει τη συσκευή που είχα χάσει τι μπορώ να κάνω στην περίπτωση αυτή να πάω αστυνομία ....τι λέτε εσείς ρε παιδιά έχω το mail του

Πηγαινε και ενημερωσε και καμια αντιπροσωπεια

Δημοσ.

Δικιο έχεις, αλλα εδώ είναι χωριό γειτοβιά όλοι γνωστοί μεταξύ μας, κανενας περαστικός θα ήταν που είδε πόρτα μπηκε και τα πήρε, τεσπα πάει τώρα, αμα βρεθούν βρέθηκαν! Αλλιώς βλέπουμε ήδη για καινούργια!

κάνας περαστικός είδε ανοιχτή πόρτα και μπήκε , τι φάση μπάτε σκύλοι αλέστε ; Λυπάμαι φίλε αλλά δύσκολο να τα βρεις τώρα , την επόμενη φορά να κλειδώνεις από την ασφάλεια 

Δημοσ.

Εφαρμογή για να εντοπίσεις το τηλέφωνό σου

Η λειτουργία αυτή υπάρχει στο iPhone και το iPad δωρεάν μέσω iCloud όμως δυστυχώς στα Android πρέπει να ενεργοποιήσετε μια εφαρμογή σαν το Cerberus .

Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή δωρεάν από το Android market, δημιουργείτε λογαριασμό.

Μετά ανοίγετε τη συσκευή και κάνετε τις αντίστοιχες επιλογές στο λογαριασμό σας.

Μπορείτε να ρυθμίσετε να σβήσετε από μακριά το περιεχόμενο της κάρτα microSD αλλά και τη μνήμη της συσκευής.

Επίσης μπορείτε να ορίσετε να τραβάει το τηλέφωνο αυτόματα μια φωτογραφία όταν κάποιος προσπαθήσει να μπει στη συσκευή σας.

Όταν δηλαδή για παράδειγμα γράψει λάθος κωδικό ξεκλειδώματος διακόψει το συναγερμό κλπ.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την κάρτα SIM λέγοντας στο πρόγραμμα να σας ενημερώσει όταν κάποια άλλη SIM μπει μέσα στη συσκευή.

Για να βρείτε το τηλέφωνό σας, στη συνέχεια μπαίνετε στο www.cerberusapp.com βάζοντας το username και το password που έχετε δημιουργήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...