Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαφως τωρα παει..

αλλα εχε το νου σου γιατι με τετοια πραγματα δεν παιζουνε.

Δικιο έχεις, αλλα εδώ είναι χωριό γειτοβιά όλοι γνωστοί μεταξύ μας, κανενας περαστικός θα ήταν που είδε πόρτα μπηκε και τα πήρε, τεσπα πάει τώρα, αμα βρεθούν βρέθηκαν! Αλλιώς βλέπουμε ήδη για καινούργια!

Δημοσ.

Και προγραμμα εντοπισμου να ειχε βαλει, τι να το κανει; Θα εκανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και θα εφευγε και η εφαρμογη. Τι θα εβρισκε;

Περασε το και εδω παντως να μπει σε blacklist. Οχι οτι θα το βρεις αλλα ετσι να υπαρχει.

http://sndeep.info/en

Δημοσ.

Νομίζω με τον αριθμό IMEI μπορείς αφού το δηλώσεις κλεμμένο να μπλοκαριστεί και από τις εταιρίες κινητής.(να μην μπορεί να πάρει τηλ. δλδ) Έχω ακούσει ότι δεν πιάνει βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Μα το θέμα είναι να πάρει τηλέφωνο. Αυτό να παρακαλάς. Μετά ζητάς έναν αναλυτικό και βλέπεις που πήρε τηλέφωνο. Έτσι έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις ποιος είναι.
Δημοσ.

Και προγραμμα εντοπισμου να ειχε βαλει, τι να το κανει; Θα εκανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και θα εφευγε και η εφαρμογη. Τι θα εβρισκε;

Υπάρχουν προγράμματα που επιβιώνουν και επαναφοράς εργοστασιακών. Επισης τα απλά κλεφτρόνια δεν ξέρουν να ασχοληθούν. Τους βιάζει να ξεφορτωθούν τα κλοπιμαία. 

Δημοσ.

Μα το θέμα είναι να πάρει τηλέφωνο. Αυτό να παρακαλάς. Μετά ζητάς έναν αναλυτικό και βλέπεις που πήρε τηλέφωνο. Έτσι έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις ποιος είναι.

Και να πάρει τηλέφωνο πως θα τον βρω? Εκτος αν ενοεις να παρει εμενα... τοτε αλλάζει το θέμα

Περασε το και εδω παντως να μπει σε blacklist. Οχι οτι θα το βρεις αλλα ετσι να υπαρχει.

http://sndeep.info/en

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ ας ελπίσουμε να γίνει κατι!

Δημοσ.

Υπάρχουν προγράμματα που επιβιώνουν και επαναφοράς εργοστασιακών. Επισης τα απλά κλεφτρόνια δεν ξέρουν να ασχοληθούν. Τους βιάζει να ξεφορτωθούν τα κλοπιμαία. 

Οπως ποιο προγραμμα; Το εχεις δοκιμασει προσωπικα;

Δημοσ.

Και να πάρει τηλέφωνο πως θα τον βρω? Εκτος αν ενοεις να παρει εμενα... τοτε αλλάζει το θέμα

Όχι να πάρει εσένα. Όποιον και να πάρει μπορείς να βρεις σε ποιον ανήκει ο αριθμός στον οποίο πήρε τηλ. Έτσι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να εντοπίσεις ποιος είναι. Αφού είπες

Καλησπέρα σας,

μολις πριν λίγο έκλεψαν το κινητο μου μεσα απο το σπιτι μου (θρασος καποιων)...

φαντάζομαι ότι το πήρε κάποιος γνωστός.. εκτός και αν δεν κατάλαβα σωστά και σου διέρρηξαν το σπίτι εντελώς άγνωστοι.
Δημοσ.

Όχι να πάρει εσένα. Όποιον και να πάρει μπορείς να βρεις σε ποιον ανήκει ο αριθμός στον οποίο πήρε τηλ. Έτσι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να εντοπίσεις ποιος είναι. Αφού είπεςφαντάζομαι ότι το πήρε κάποιος γνωστός.. εκτός και αν δεν κατάλαβα σωστά και σου διέρρηξαν το σπίτι εντελώς άγνωστοι.

Αγνωστος ειναι 100% σιγουρα, επισης τι ενοεις οποιον και να παρει μπορω να τον βρω? Εννοεις αμα χρισιμοποιησει τον αριθμο μου με την SIΜ που ειχα μεσα? Εξηγησε μου λιγο

Δημοσ.

Εννοεις αμα χρισιμοποιησει τον αριθμο μου με την SIΜ που ειχα μεσα? Εξηγησε μου λιγο

Ακριβώς αυτό εννοώ. Μπορεί να ακούγεται βλακώδες, αλλά μην αμφιβάλεις ότι μπορεί να γίνει κιόλας. Ζήτα έναν αναλυτικό λογαριασμό να δεις τι γίνεται(δεν χάνεις κάτι). Ξέρεις πότε στο πήρε, οπότε κοίτα από εκεί και μετά αν έχουν γίνει τηλέφωνα και προς τα που.
Δημοσ.

Πρέπει να είναι πολύ γιοτάς για να πάρει τηλ. με την SIM που είχε μέσα...

Για την ακρίβεια δεν τις πετάνε απλά, τις καίνε με αναπτήρα..πολλοί ερασιτέχνες δεν ξέρουν μάλιστα να βγάζουν την SIM από μέσα..

Δημοσ.

Android lost

Γίνεται εγκατάσταση απο το google play κ μετά που θα χάσεις το κινητό ΑΝ δεν έχει σβήσει το google account σου και ΑΝ συνδεθεί κάποια στιγμή στο Internet. Όπως κατάλαβες, μαζεύονται πολλά ΑΝ οπότε... Καλή τύχη!  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...