saley7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Σαφως τωρα παει.. αλλα εχε το νου σου γιατι με τετοια πραγματα δεν παιζουνε. Δικιο έχεις, αλλα εδώ είναι χωριό γειτοβιά όλοι γνωστοί μεταξύ μας, κανενας περαστικός θα ήταν που είδε πόρτα μπηκε και τα πήρε, τεσπα πάει τώρα, αμα βρεθούν βρέθηκαν! Αλλιώς βλέπουμε ήδη για καινούργια!
runner69 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Και προγραμμα εντοπισμου να ειχε βαλει, τι να το κανει; Θα εκανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και θα εφευγε και η εφαρμογη. Τι θα εβρισκε; Περασε το και εδω παντως να μπει σε blacklist. Οχι οτι θα το βρεις αλλα ετσι να υπαρχει. http://sndeep.info/en
dragonborn Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Νομίζω με τον αριθμό IMEI μπορείς αφού το δηλώσεις κλεμμένο να μπλοκαριστεί και από τις εταιρίες κινητής.(να μην μπορεί να πάρει τηλ. δλδ) Έχω ακούσει ότι δεν πιάνει βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Μα το θέμα είναι να πάρει τηλέφωνο. Αυτό να παρακαλάς. Μετά ζητάς έναν αναλυτικό και βλέπεις που πήρε τηλέφωνο. Έτσι έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις ποιος είναι.
arc Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Και προγραμμα εντοπισμου να ειχε βαλει, τι να το κανει; Θα εκανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και θα εφευγε και η εφαρμογη. Τι θα εβρισκε; Υπάρχουν προγράμματα που επιβιώνουν και επαναφοράς εργοστασιακών. Επισης τα απλά κλεφτρόνια δεν ξέρουν να ασχοληθούν. Τους βιάζει να ξεφορτωθούν τα κλοπιμαία.
Federacion Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 εβαλα το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fsp.android.phonetracker θα κάνει λέτε δουλειά αν ω μη γένοιτο; Τα συλληπητήρια μου στον ts.
saley7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μα το θέμα είναι να πάρει τηλέφωνο. Αυτό να παρακαλάς. Μετά ζητάς έναν αναλυτικό και βλέπεις που πήρε τηλέφωνο. Έτσι έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις ποιος είναι. Και να πάρει τηλέφωνο πως θα τον βρω? Εκτος αν ενοεις να παρει εμενα... τοτε αλλάζει το θέμα Και προγραμμα εντοπισμου να ειχε βαλει, τι να το κανει; Θα εκανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και θα εφευγε και η εφαρμογη. Τι θα εβρισκε; Περασε το και εδω παντως να μπει σε blacklist. Οχι οτι θα το βρεις αλλα ετσι να υπαρχει. http://sndeep.info/en Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ ας ελπίσουμε να γίνει κατι!
runner69 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Υπάρχουν προγράμματα που επιβιώνουν και επαναφοράς εργοστασιακών. Επισης τα απλά κλεφτρόνια δεν ξέρουν να ασχοληθούν. Τους βιάζει να ξεφορτωθούν τα κλοπιμαία. Οπως ποιο προγραμμα; Το εχεις δοκιμασει προσωπικα;
arc Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 ναι cerberus ξηλώθηκε μονο μετά απο πέρασμα νεας rom Αχρείαστο να είναι 1
dragonborn Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Και να πάρει τηλέφωνο πως θα τον βρω? Εκτος αν ενοεις να παρει εμενα... τοτε αλλάζει το θέμα Όχι να πάρει εσένα. Όποιον και να πάρει μπορείς να βρεις σε ποιον ανήκει ο αριθμός στον οποίο πήρε τηλ. Έτσι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να εντοπίσεις ποιος είναι. Αφού είπες Καλησπέρα σας, μολις πριν λίγο έκλεψαν το κινητο μου μεσα απο το σπιτι μου (θρασος καποιων)... φαντάζομαι ότι το πήρε κάποιος γνωστός.. εκτός και αν δεν κατάλαβα σωστά και σου διέρρηξαν το σπίτι εντελώς άγνωστοι.
saley7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Όχι να πάρει εσένα. Όποιον και να πάρει μπορείς να βρεις σε ποιον ανήκει ο αριθμός στον οποίο πήρε τηλ. Έτσι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να εντοπίσεις ποιος είναι. Αφού είπεςφαντάζομαι ότι το πήρε κάποιος γνωστός.. εκτός και αν δεν κατάλαβα σωστά και σου διέρρηξαν το σπίτι εντελώς άγνωστοι. Αγνωστος ειναι 100% σιγουρα, επισης τι ενοεις οποιον και να παρει μπορω να τον βρω? Εννοεις αμα χρισιμοποιησει τον αριθμο μου με την SIΜ που ειχα μεσα? Εξηγησε μου λιγο
dragonborn Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Εννοεις αμα χρισιμοποιησει τον αριθμο μου με την SIΜ που ειχα μεσα? Εξηγησε μου λιγοΑκριβώς αυτό εννοώ. Μπορεί να ακούγεται βλακώδες, αλλά μην αμφιβάλεις ότι μπορεί να γίνει κιόλας. Ζήτα έναν αναλυτικό λογαριασμό να δεις τι γίνεται(δεν χάνεις κάτι). Ξέρεις πότε στο πήρε, οπότε κοίτα από εκεί και μετά αν έχουν γίνει τηλέφωνα και προς τα που.
SpirosLouis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Πρέπει να είναι πολύ γιοτάς για να πάρει τηλ. με την SIM που είχε μέσα... Για την ακρίβεια δεν τις πετάνε απλά, τις καίνε με αναπτήρα..πολλοί ερασιτέχνες δεν ξέρουν μάλιστα να βγάζουν την SIM από μέσα..
thunderstorm Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Android lost Γίνεται εγκατάσταση απο το google play κ μετά που θα χάσεις το κινητό ΑΝ δεν έχει σβήσει το google account σου και ΑΝ συνδεθεί κάποια στιγμή στο Internet. Όπως κατάλαβες, μαζεύονται πολλά ΑΝ οπότε... Καλή τύχη!
arc Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Και στα παραπάνω ΑΝ να προσθέσω το «Και ΑΝ το κινητό τρέχει android 2-2.3»
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα